Farver af kjoler

Brun kjole - selvsikker billede

Brun kjole - selvsikker billede

deltage i diskussionen

 
Indholdet
 1. nuancer
 2. længde
 3. kombinationer
 4. variationer
 5. strømpebukser
 6. Sko, sko
 7. Tilbehør og smykker
 8. Make up
 9. manicure

Bruntfarvede tøj foretrækkes af selvsikrede mennesker, står stødt på deres fødder og ser nøgternt på verden. Med andre ord - dem der er i problemer med den omkringliggende virkelighed. En brun kjole hjælper dig med at føle dig roligere og mere selvsikker, så dette er et godt valg for vigtige begivenheder i livet.

Den brune farvepalet indeholder mange nuancer - fra beige til chokolade. Blandt sådan et væld af valg, vil piger med forskellige former for udseende helt sikkert finde den skygge af brun farve, der passer dem.

nuancer

Lad os bekendtgøre de mange nuancer af denne smukke og ædle farve.

lyse

Lysebrun indeholder følgende nuancer af brun: gyldenbrun, fløde, gråbrun, hvede, terracotta, valnød, karamel, oker og lignende.

Denne farveskema er egnet primært varm farvetype. Lysebrune kjoler hører ikke så klart til tøjets forretningsstil. Varm, blød toner kan fremhæve kvindens femininitet og romantik, så en kjole i lysebrune farver kan sættes på en dato eller en festlig begivenhed.

mørk

Mørkebrune nuancer omfatter sort-brun, chokolade, kastanje, kaffe, rødbrun, kobber, umber og sepia.

Mørkebrun farve er mere streng og fastholdt, derfor vælges det ofte for forretningsklær, træningsuniformer mv. En mørk brun kjole er en fremragende mulighed for arbejde, især hvis du skal slå i forretningskredse.

Hvis vi taler om en elegant kjole, så skal den nødvendigvis syes af et smukt, usædvanligt stof eller have en original cut.

længde

Lang og curvaceous, kort og stram - fra de forskellige stilarter af brune kjoler, der præsenteres af designere i nyere tid, er kun øjnene afviger. Lad os se på de mest populære muligheder sammen.

Lang til gulvet

En lang brun kjole kan være både streng og romantisk. Til ceremonielle udgange skal du vælge en kjole af lysere nuancer, selv om du har en spektakulær indretning eller stil, vil en mørk brun kjole være et glimrende valg.

Stoffer med glitter bruges ofte til at sy lange aftenkjoler, og i tilfælde af brun er denne teknik mere end berettiget. Stoffet, der glinser på kunstigt lys, glatter helt op til en vis tilbageholdenhed og kulde i brun farve.

Ældre kvinder vil helt sikkert foretrække Cinderella's kjole til en mere elegant outfit. Vi råder sådanne damer til at forblive på en indsnævret kjole med en spektakulær hals eller en smuk hals.

midi

Brun kjole midi længde, afhængigt af stilen kan være både kontor og officielle, og forførende.

Denne farve er så mangefacetteret, at kjole i dette farveskema er det grundlæggende stykke tøj, på grundlag af hvilket diametralt modsatte billeder kan skabes.

kort

Brun kjole med nederdel over knæet, mange vil forårsage foreninger med skoleuniform. Nogle piger kan lide denne sammenligning, og de supplerer gerne dette outfit med en snehvid krave.

Den anden halvdel af modekvinderne foretrækker at opgive dette billede for ikke at ligne en skolepige fra sovjetiske tider.

For en fest, er du velkommen til at vælge flirtede modeller med asymmetrisk hals eller gennemsigtige indlæg.

En kort brun kjole i sig ser meget lakonisk ud. Men i denne enkelhed ligger både nåde og elegance. Brun mini-kjole anbefales til at leve op med prangende, stilfulde tilbehør, der er helt kontrasterende i farve. Et bælte med lyst læder, store øreringe eller halskæde, en usædvanlig håndtaske - et par af sådanne detaljer gør billedet tankevækkende og mindeværdigt.

En forretningskjole med et beskåret nederdel skal være så enkelt som muligt og lukkes øverst.

kombinationer

Med sort

Sort og brun er ret mørke og mørke farver, så denne kombination er ikke opfattet meget godt. Mørkebrunt outfit er god til en arbejdsdag, men nogle gange velegnet til en festlig aften. Beundrere af dette farvepar kan rådes til at kombinere sort med en lys skygge af brun, for eksempel med mørk beige, karamel eller terracotta. Så kombinationen af ​​farver bliver mere kontrast og ekspressiv.

Det skal bemærkes, at kombinationen af ​​sort + brun elskede at bruge i deres samlinger af tøj, Yves Saint Laurent.

Med hvidt

Hvilke foreninger har du i kombination med brunt og hvidt? Sikkert noget appetitvækkende: is med chokoladesirup, kaffe med cremet crema, chokoladekage med fløde osv. Så ser kombinationen af ​​brun + hvid meget "velsmagende" ud.

Generelt puster billedet i dette farveskema tillid og ro. Hvis denne kombination virker for kedelig for dig, skal du ikke være bange for at fortynde den med tilbehør af lyse farver, som turkis eller crimson.

Med beige

Beige betragtes som en af ​​de brune sorter, så de danner sammen et meget harmonisk par. Kjolen i brun og beige farve er fantastisk til den kolde årstid, når du vil have så meget varme og komfort.

Baseret på dette farvepar kan du oprette et blødt og hyggeligt billede, der vil se godt ud, selv uden pletter af lyse pletter.

Hvis ensemblet i brune og beige toner synes at være for kedeligt, kan du fortynde det med gyldne ornamenter.

Med blå

Mærkeligt nok, men den "kolde" blå farve og den "varme" brune match passer perfekt til hinanden. Ved at kombinere disse to farver i tøj er det vigtigt at observere en og eneste regel: Jo lysere skyggen af ​​brun, jo mørkere bør den brune tone være. I modsat retning gælder denne regel også: For en mørk brun kjole skal du vælge tilbehør i lyseblå farve. Forsøg med forskellige nuancer for at finde den smukkeste kombination.

Med rødt

Tilstedeværelsen af ​​brun og rød på samme tid i tøj kan virke som en meget underlig, uberettiget beslutning. Faktisk, hvis du vælger de rigtige nuancer i dette farvepar, kan du oprette et meget usædvanligt, mindeværdigt billede.

Den røde farve går godt med bløde, lyse nuancer af brun, for eksempel beige eller kaffe med mælk. Samtidig bør de røde elementer ikke være for lyse, det er bedre at holde fast i mørke, dæmpede nuancer, som f.eks. Vin.

Med gul

Hvis du ser tæt på farvepaletten, vil du se at gul og brun er ved siden af. Det betyder, at de er tæt på deres egenskaber og passer godt sammen. Kombinationen af ​​disse to farver ser meget sommerlignende ud, selvom solrige, gule toner er til stede i beklædningen til et minimum. I et par farver med gul ser godt ud, både lyse og mørke nuancer af brun. Med hensyn til den gule farve kan du sikkert eksperimentere med hele paletten af ​​nuancer: fra let citron til sennep.

Med grøn

Brun og grøn er den mest naturlige kombination, som naturen selv har givet os. Græsplanter på jorden, løvetrægrene er kun de første foreninger, der kommer til at tænke ved omtale af et givet farvepar. En outfit i et brunt-grønt farveskema kan ikke se utroligt, det ser altid meget ædle ut. Sandt nok, i et sådant ensemble dominerer det grønne mest.

Du kan hente tilbehør af forskellige nuancer af grønt til en brun kjole, herunder sjældne og usædvanlige, for eksempel oliven, smaragd, nåletræ osv.

variationer

Med dyre print

Animal print kjoler næsten hver mode sæson vender tilbage til catwalks og butikshylder. Den største kærlighed af designere og fashionistas nyder selvfølgelig leoparddesign.

Kjole med et leopardtryk er et våben, hvor hver pige kan blive en rigtig forførende. For et mindre catchy, men stadig sanseligt billede, kan du vælge et outfit, hvor leopardmønsteret kun er fragmentarisk. Læs mere i artiklen om leopard kjoler.

Læder og ruskind

En kjole af læder (naturlig eller kunstig) er en ret dristig beslutning. Ikke hver pige tør at klæde sig i læder outfit, da det helt sikkert vil tiltrække andre. Brun læder kjole bør ikke være lang, maksimum - til midten af ​​knæet. Det er bedre, hvis kjole er smal og understreger elegancen af ​​din figur.

Et alternativ til denne kjole - suede outfit. På grund af egenskaberne af tekstur af materialet ser pigen i suede kjole ikke så aggressiv ud, billedet er blødere.

Guipure, blonder

En brun kjole lavet af guipure er en mulighed for at gå ud. Lang eller kort, med en fuld nederdel eller stram - denne kjole ser altid elegant ud. Brun guipure kjoler er elsket af modne kvinder, men også unge piger i en sådan kjole vil se godt ud, hvis du vælger den rigtige stil.

Unge damer skal se på modeller med et fluffy nederdel eller kjoler, tæt på figuren.

Polka prikker

Polka-dot kjoler var særlig populære i midten af ​​forrige århundrede - vores bedstemødre bar dem med glæde. Den brune kjole i hvide ærter er en rigtig klassiker af tiden.

I dag tøj med et sådant mønster i noget kopierer mode de sidste år, så de er forbundet med retro stil. For at føle sig som en pige fra filmene på den tid, skal du vælge modeller med et fuldt nederdel til knæene og muligvis en lommelygte ærme.

Brown polka-dot kjole blev særlig populær efter udgivelsen af ​​filmen "Pretty Woman", hvor helten Julia Roberts var meget feminin og elegant.

Med ærmer

Brun kjole med ærmer tjener som regel som en variant af varme tøj til efterår-vintersæsonen. Denne varme kjole lavet af uld eller andet tæt materiale er den bedste måde at forblive feminin på, selv i koldt vejr.

Men når det kommer til en inaktiv begivenhed, er det bedre at give fortrinsstilling til andre materialer. Elegante kjoler med lange guipure ærmer er populære. Asymmetriske modeller med kun en ærme ser originale ud.

strømpebukser

Hvilke strømpebukser at vælge en brun kjole afhænger af skyggen af ​​kjole. Hvis kjole er lysebrun, er det umagen værd at bo på mørke strømpebukser - chokolade eller endda sort. Med en mørk brun kjole er det bedre at bære lette strømpebukser, for eksempel beige eller mælkefarvet skygge. Mønstrede strømpebukser vil effektivt se ud med en præcis kjole af en simpel snit.

Tynde kropsstrikker er alsidige og passer næsten ethvert billede.

Glem ikke de lyse accenter: Smaragdgrønne, orange eller maroon panty slanger er perfekte til en brunfarvet kjole til piger med et strejf af chokerende.

Sko, sko

En monokromatisk brun kjole er en fremragende lejlighed til at fremvise dine smukkeste sko. Sorte sko er selvfølgelig næsten altid passende, men højhælede sko med et leopardmønster eller turkis sandaler med en brun kjole vil se meget mere interessant ud. Sandaler og sandaler er en mulighed for lyse sommer tøj. Hvis en højtidelig begivenhed opstår i koldt vejr - fuldfør sættet med sko med en lukket næse eller elegante støvler.

Sko i kontrastfarver er en god tilføjelse.

Tilbehør og smykker

Når du vælger tilbehør til en brun kjole, er det vigtigste at følge kontrastprincippet. For en mørk kjole skal du bære lette smykker og omvendt.

Alle nuancer af guld vil se godt ud med en brun outfit, så du kan simpelthen sætte på dine yndlings guld øreringe eller armbånd. Ornamenter lavet af sten, som turkis eller koral, er velegnede til en brun kjole. Læderbælte og taske håndtaske bliver det sidste tryk.

Glem ikke at komplekse designer kjoler er selvforsynende. Overbelast ikke billedet med detaljer.

Make up

Stylister tilbyder flere makeup muligheder for en brun kjole. Ofte vælger piger neutrale løsninger: makeup i brune, beige eller gyldne toner.

De, der kan lide lyse accenter, kan anbefale kontrasterende nuancer, for eksempel turkis eller pink. Farvede skygger og eyeliner lægger ikke kun vægt på øjnene, men også genopfriske billedet som helhed. Hvis du foretrækker sminke i neutrale toner, skal du sørge for at gøre mindst en lille vægt på læberne.

manicure

Når du vælger neglelakens farve, skal brun kjole styres af de samme principper som når du laver makeup. Hvis du foretrækker en streng klassiker, så stop ved manikyret i beige-brune toner. For at skabe et mere ekstravagant udseende, skal du vælge lak lyse, mættede farver, såsom scarlet eller orange. Kan ikke beslutte? Klassisk jakke passer helt til noget outfit.

Kommentarer
 1. Ærenpris
  16.01.2016

  Jeg elsker brune kjoler. Mine øjne er gråblå, men farven er meget)

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer