Farver af kjoler

Orange kjole - for et lyst billede

Orange kjole - for et lyst billede

deltage i diskussionen

 
Indholdet
 1. Farvefunktioner
 2. Hvem er egnet?
 3. længde
 4. Spektakulære kombinationer
 5. Hvad skal man have med: vi vælger tilbehør
 6. Hvilke sko passer?
 7. Makeup tips

I de fleste tilfælde består vores garderobe af et sæt grundlæggende ting. Disse ting er ofte ikke for forskellige i deres farveskema. Denne tilgang gør kvinders garderobe lidt kedelig og endog kedelig. I denne situation er den eneste anbefaling fra berømte stylister at fortynde din garderobe med lyse farver straks. Til at begynde med, prøv et par til at ændre dine egne stereotyper i søgen efter en anden nyhed. For eksempel, når du køber en ny kjole til en festlig begivenhed, vælge en saftig orange farve, og ikke den sædvanlige sorte eller grå. Derudover hævder psykologer i en stemme, at den oransje farve øger selvværd og giver tillid.

Farvefunktioner

Lad os se nærmere på hvilke funktioner den oransje farve har. Ifølge Ittens farvecirkel (alle designere bruger den til den rigtige kombination af farver) orange er en sekundær farve, en slags symbiose af de to primære farver - gul og rød. Fra hver absorberer han noget nyttigt. Som følge heraf kommer vi fra en dråbe orange farve - et ansvar for livlighed og godt humør, fra en smuk og velvalgt oransje kjole - en stærk del af et antidepressivt middel! Ned med kedsomhed og dysterhed, og lang levetid energi og kreativitet.

Dit valg var på en orange kjole, hvilket betyder, at du er en aktiv, åbent og optimistisk person. Orange hjælper blandt andet med at frigøre kreativiteten. Men glem ikke om følelsensormen. Energisk mættet farve kræver en vis indsats i valg af tilbehør og valg af farvekombinationer.

Hvem er egnet?

Orange og dens nuancer er varme farver. Den er ideel til forår og efterår farve typer. Piger og kvinder med fregnet hud kan sikkert vælge en orange kjole. Også denne farve vil fremhæve fordelene ved ejerne af en jævn gyldenbrun.

Der er en stereotype, at kvinder med fair hud ikke bør bære orange. Fremtrædende designere har længe nægtet denne kendsgerning. Det er ikke det første år, at de smukke ejere af hvidhudet hud elegant går langs podiet og demonstrerer de mest varierede nuancer af orange. Samtidig ser de fantastiske ud.

længde

lang

Vælg længden af ​​kjole baseret på dine særegne egenskaber. Mistresses af asthenic physique kan sikkert købe en lang orange kjole. Det vil positivt understrege den elegante raffinerede silhuet. Et uovertruffen valg til højsamfundsfesten og rødt tæppe.

midi

Hvis kjolekode på arbejdspladsen, bortset fra sort / hvid valgmuligheder, tillader andre farver, er du velkommen til at vælge en orange kjole med en monteret silhuet af mellemlang længde. Især godt denne mulighed ser på kvinder med timeglas figurer. Kjole i en orange midi kjole med en hvid eller sort blazer til et afslappet udseende. Samtidig genkender de omkring dig intuitivt en optimistisk personlighed i dig, fuld af entusiasme og munterhed.

mini

En kort oransje kjole er velegnet til kvinder, der søger at få alt på én gang. Indledningsvis udtrykker farven sig selv dit ønske om at være synlig. Bevidst kort længde bekræfter igen dette. Blonde vil tilføje femininitet til billedet.

Mini lige snit - en god mulighed for piger med rektangulær form.Fremhæver succesfuldt kvinders ben og tillader ikke at fange manglen på taljen. Men det vil give mulighed for at skinne på en fest og være centrum for universel opmærksomhed. Med fordel kombinerer du orange med ekstra farver, og så er succes i rækken af ​​det mandlige publikum garanteret.

Spektakulære kombinationer

Orange farve er meget lys. Farvekombinationer hjælper med at skabe en spektakulær braz. Overvej de mest populære muligheder.

Med hvidt

Orange, som enhver anden sekundær farve, går godt med enhver achromatisk farve: sort, hvid og grå. Et eksempel på et veletableret farve samarbejde er en orange kjole i hvide ærter, lavet i retro stil. Et lille hvidt lommetørklæde eller tæppe, der er bundet rundt om halsen eller armen, hjælper med at understøtte billedet. Den hvide kant og nogle andre dekorative elementer (for eksempel en hvidkrave) ser ganske kortfattet ud på den "saftige" kjole. Hvid farve symboliserer renhed og uskyld, og selv i små doser giver billedet lidt romantik.

Kjoler med en gradient, der jævnt ændrer sig fra orange til hvidt, ser imponerende ud.

Ekstra tilbehør i form af en hvid brede hue og flere armbånd af samme farve vil tilføre charme til enhver kvinde, og den uklanderlige smag er ukompliceret igen.

Med sort

Splashes af sort på en lys orange kjole kan være (med en let hånd af designere) i form af fashionable geometriske former, forskellige indviklede mønstre, asymmetriske elementer. Med sort er det næsten umuligt at overdrive det, og dets universalitet er kendt for enhver fashionista.

Sort er elsket af mange kvinder for at give det en slank figur. De mystiske kvaliteter af denne farve er kendt for folk fra oldtiden. Med svarte pletter tilføjes et vist mysterium og mysterium til billedet. Nuancer af denne farve kaldes grå. I det glædelige ensemble vil de også blive perfekt kombineret med den basale orange tone.

Med grå

Grå, selvom en neutral farve, er stadig bedre, hvis der er en lille mængde af det på kjole.

Grå er ideel, for eksempel i form af lys blonder, der rammer en krave. Separate elementer i et fashionabelt ensemble i form af en grå jakke, vest eller tøfler neutraliserer lidt og beroliger den skrigende grundskygge. Så hvis du er bange for at overdrive det med lysstyrke, fortyndes billedet med en ekstra grå ting. En sådan farvekombination er velegnet til arbejde og til offentliggørelse.

Med blå

Det er bevist, at en af ​​de mest succesfulde og harmoniske er kombinationen af ​​orange og blå. Tilsyneladende bruger designere derfor ofte denne blanding i deres samlinger: en orange kjole med en blå duft, et bælte, et tryk, ærmer, en kant og andre elementer i denne skygge.

En sådan fusion er en win-win-løsning for både designere og kunder af disse produkter. Populariteten af ​​denne kombination skyldes, at begge farver satte hinanden fordelagtigt ud.

Tre farvekombinationer

De mest modige designere og stylister overvejer komplekse kombinationer af tre eller flere farver i tøj. Triadet af nuancer, der består af appelsin, "grøn æble" og lyseblå er designet til de mest utrættelige og ekstraordinære personligheder. Kombiner lyse grønne sko og tilbehør i farven på "sommerhimlen" mod baggrunden af ​​en skrigende orange kjole.

OBS! Sådanne variationer er vellykkede for en ung, kreativ pige, der er i stand til lille galskab!

En lignende tredobbelt, men stadig mere afslappet og afbalanceret i farvemætningskombination af lysebrun, "mørk chokolade" mod baggrunden af ​​saftigt mandarin. Husk hvor lækker en mandarin ser ud i chokolade, og følg fri til at vælge denne komplekse kombination. Sæt på sko med en dyr chokoladefarve i kombination med en lysebrun sommerfrakke eller cardigan, og du er fuldt forberedt på romantiske aftenvandringer i selskab med en elsket mand.

Hvad skal man have med: vi vælger tilbehør

Den oransje kjole er perfekt kombineret med guld smykker, da guldfargen også har en lignende varm skygge. Sølv her vil være overflødigt. Om sommeren er det muligt at kombinere forgyldte ure og hvide armbånd. Billedet bliver øjeblikkeligt unikt.

Hollywood divas elsker at kombinere saftige nuancer af orange med tilbehør, der har brun, turkis eller beige farve, de kan lide at lege med leopardprinter. Og med rette, fordi denne mulighed ser meget glamourøs ud.

Hvilke sko passer?

Korrekt valgte sko fuldender billedet helt logisk. Men upassende sko vil nemt ødelægge alle dine bestræbelser. Et af de første krav til en sko er dets relevans. På kontoret er der ingen mening at sætte på en 12-centimeter hæl, og derefter stomping på dem mellem bordene. Gait skal være let, afslappet, ligesom din oransje kjole.

Hvis du ved, at du skal tilbringe hele dagen "på dine fødder", skal du hente komfortable og højkvalitets sko fra blødt læder med en lille hæl. Gå til en klub eller en fest, platformen og høje hæle bliver mere end nogensinde forresten. Det er ikke fornuftigt for en appelsin kjole at hente sko tone-på-tone, ellers får vi spiselig frugt, i stedet for en flydende diva. Hvis det er svært for dig at træffe valgmuligheder, skal du stoppe dit valg på sko af en kropsfarve, der passer til alle lejligheder. En anden fordel ved disse sko er, at de visuelt forlænger benene, hvilket gør dem uendelige.

Makeup tips

Fokus på dine læber, vælg læbestift af samme farve med den valgte tone i kjole. Øjne må ikke læsses med skygger. Nok til at male over øjenvipper med voluminøse mørkebrune mascara. To tilgange vil opnå virkningen af ​​falske øjenvipper.

Nu hvor dit billede er 100 procent færdigt, vil dit eget unikke ikke forlade dig hele dagen lang. Og desuden er en appelsinekjole i stand til at dele en opladning af munterhed og godt humør med andre, og du behøver ikke længere at kigge ind i dyster ansigter.

Kommentarer
 1. Galina
  24.12.2015

  Kjole som en appelsin! Meget opløftende. Selvfølgelig er denne farve kun passende om sommeren.

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer