Farver af kjoler

Pink kjole - til et feminint udseende

Pink kjole - til et feminint udseende

deltage i diskussionen

 
Indholdet
 1. Hvem er egnet?
 2. Længdeegenskaber
 3. Populære modeller og stilarter
 4. nuance
 5. Stjernebilleder
 6. Hvad skal man have på
 7. Make up

Pink farve er ømhed, sensualitet og romantik. Det er placeret i slutningen af ​​nuancer af den lysrøde række. I sammenligning med rødt er rosa dynamisk, livlig, men ikke aggressiv. Han vil aldrig gå ud af stil.

Hvem er egnet?

Kvinder har i mange århundreder foretrukket pink i deres garderobe, på trods af stereotypisk opfattelse, at pink kun er beregnet til ung alder og blondiner.

Der er mange nuancer af pink, så næsten enhver kvinde kan vælge en kjole - en blondine, en brunette og en brunhåret kvinde. Desuden, hvis du vælger den rigtige nuance, så ser ansigtet frisk og ung ud. Positive følelser er garanteret.

Den eneste ulempe - farven er visuelt lidt fuld. Selv om denne mulighed for nogen er en fordel.

Og hvis du ønsker at bære en sådan kjole, men igen stereotypen interfererer, skal du ikke bruge en rent pink stil med en overflod af dikkedarer og ruches og vælg længden på knæene.

Længdeegenskaber

Lang til gulvet

En lang kjole på gulvet ser utroligt smuk, sensuel og elegant ud. Dette er aftenbilledet. Derfor vil forskellige indsatser af rhinestones se godt ud. Farvetone kan være både lyst og blidt

midi

En midi kjole vil udstråle raffinement, hvis du har en sort jakke på toppen af ​​den (en kappe vil gøre). Sko (sort eller beige) sætter en ende og fuldstændighed. Denne bue behøver ikke yderligere accenter (øreringe, halskæder).

kort

Mini kjoler passer til en cocktail. De suppleres med dikkedarer eller draperier, de kan nøjagtigt gentage deres ejeres figur, og fremhæver dermed mætningen af ​​billedet.

Tilbehør er valgt kontrasterende. Eller du kan dekorere bordet med perler eller pailletter.

Populære modeller og stilarter

Asymmetrisk på en skulder

Denne model passer ikke kun til fester og ture til klubben. I den rosa version af kjole er velegnet til tæpper.

Cuddly

Korset i tandem med et fluffy nederdel skabe et billede, hvorfra et eventyr adderes. Denne mulighed er god til et bryllup og en aften begivenhed.

Kappe kjole

Og i den rosa version er der stilarter til kontoret, strenge og koncise. Den foretrukne skygge - te rosen eller is-pink. På trods af det usædvanlige giver mange forretningskvinder sig et sådant billede og ser smukke ud.

Fitted stil med lange ærmer, måske endda lidt flared. 80'erne blæser fra ham, men dette billede er fascinerende med enkelhed og ro. Ved at supplere det med et par perler og sorte sko med hæle får vi et utroligt feminint og elegant udseende.

Med ærmer

Kjole af rosa farve med ærmer er velegnet til hverdagen i varm tid, og med lange ærmer er det behageligt, når det er koldt udenfor.

Men den højtidelige version er ikke udelukket. For eksempel på Jane Film Festival viste Jane Fonda en blød pink kjole på gulvet med en lang ærme. Som dekoration serveres kun øreringe og dråbeformede sølvfarvede skær.

Den monterede bomuldsunderstik ser godt ud med на ærmer. Perfekt V-hals eller rund hals.

Æsker kan skjule fejl, for eksempel små skuldre. Til aftenpleje fungerer de som et særskilt smykke.

Lacy

Lace kjole er den mest efterspurgte model. Pink selv er delikat, og blonder gør kjoleet utrolig luftigt og let.

Lang, fluffy, lidt flared - de er på toppen af ​​popularitet.

strikket

Strikket kjole ser attraktiv og smuk ud, når der er åbent indlæg i den. Hvis den er lavet af varmt garn, så er denne mulighed egnet til kontoret, det er godt i vintersæsonen. Kjolen vil være blød, blid og varm i koldt vejr.

En strikket kjole lavet af tynde bomuldstråde passer til sommeren.

Spektakulære kombinationer

Med hvidt

Tandemet af lyserød og hvid kan kaldes vellykket. Hvid er godt i tilbehør.

Kast en hvid jakke, suppler billedet med et hvidt armbånd eller en streng perler. Løg vil udstråle positiv, lethed og munterhed.

Med sort

Sort og pink er en klassisk kombination. Sort farve giver en lys farve accent og fortryder billedet. Den sorte rem eller bånd bliver det lille twist, der ofte er så nødvendigt for at gøre billedets udseende komplet.

Med grå

Grå er meget smuk med en pastellfarve af pink. Denne kombination er egnet til den kolde årstid. Et vidunderligt ensemble til vinteren vil være en lyserød kjole, grå cardigan og støvler. Billedet bliver svagt og kvindeligt.

Med blå

Kombinationen af ​​blå og lyserød er velegnet til naturens kreative. Det tiltrækker opmærksomhed. Pink supplerer dog den blå. Kombinationen gælder for ung alder, kun i dette tilfælde skal lyset være lyst og rige. Lyserød tilføjer en frisk berøring.

Med blå

Dette er en kombination for aktive piger. Blå er godt i sko, håndtasker, smykker. Du kan tilføje et miniaturebælte, der passer til billedet.

Med rødt

Pink med rødt ser lidt aggressiv ud. Derfor, vigtigst af alt, et godt valg af røde nuancer. Røde tilbehør fremhæver vitalitet og åbenhed i naturen.

Med beige

Beige sko, en taske og et tørklæde rundt om halsen ser elegant og stilfuldt ud. Smykker til dette billede kan være guldfarven.

Med grøn

Grøn kan anvendes i tilbehør. Sandaler, lys kobling, smykker - billedet vil spille positivt om foråret. Og du kan bære en regnfrakke eller jakke lysegrøn.

Med gul

Gul og lyserød - en kombination ikke for beskedne natur. Buen viser sig ekstremt lys, strålende og ikke hver pige vil beslutte sig for det. Koldrosa og lysegul anbefales ikke. Deres harmoniske kolde nuancer.

Med lilla

Violet nuance skal være kold og sejre over pinkishness. Kombinationen er ideel til kontor og til fods.

Med lilla

Lilac og pink er udformningen af ​​lysstyrke. Hvis nuancerne er pastel og øm, så skaber de et billede fuld af romantik.

nuance

Blid, lys

Til den delikate nuance kan tilskrives lyseblå og laks. Dette er romantik og afslapning, som vil blæse fra dig i kjoler af sådanne blomster.

Lyserøde nuancer udelukkende til de unge. Derfor anbefaler vi ikke kvinder at bære en kjole af denne farve. En lyserød kjole er perfekt til en blondine. Men det er ikke egnet til forretningsmøder og på arbejde.

Beskidt pink skygge kaldes ofte lys. Denne skygge er velegnet til næsten alle, den er universel og perfekt supplerer billedet af en kvinde i enhver alder.

Lys mørk

Amaranth nuance er også lys og mættet. Kjole amaranth farve designet til en stærk og dominerende karakter. Hvis du er en forretningskvinde, så er det din farve.

En anden repræsentant for en lys skygge er fuchsia. Farve, iøjnefaldende. Kjole er beregnet til helligdage, end for daglig begivenhed. Farvetone er altid på mode, men ikke alle. Fremhæver skønhed brunetter. Piger med lysebrunt hår bliver nødt til at gøre lidt lys makeup og kun derefter bære sådan en kjole.Blondiner anbefales ikke. Han er for lys for dem. De har brug for mere dæmpede nuancer.

Flamingo-skygge passer til blondiner og brunehårede kvinder.

En lys skygge af lyserødt er crimson (magenta). Han er eksplosiv, mousserende, sensuel og romantisk. Derfor er den crimson kjole egnet til en alder af 18 og den der er over 50. Den crimson kjole er universel. I en kjole af denne farve kan du gå på arbejde, forretningsmøde, fest. Det er til ferie og til hverdagen. Det kan laves af stort set ethvert materiale.

Cowberry ser meget rige og ædle ud.

Stjernebilleder

Mange stjerner foretrækker at bære pink outfit. Paris Hilton er en yndlingsfarve. Han er ikke fremmed for Sandra Bullock og den spektakulære blonde Cameron Diaz. Stjerner udstråler ungdom og kvindelighed.

Hvad skal man have på

Uanset hvilken kjole du vælger: fluffy eller med flydende silhuet, der passer til taljen, vil du blive pakket ind i nåde og adel. Tilsætning er sko, kontrast eller at matche med. Smykker - af guld, sølv eller perler. Men om alt mere detaljeret.

tilbehør

Hvis du skal feste, vil en lys krøllet kjole, en høj kontrastplatform, en lille kobling gøre dig til en stjerne af arrangementet.

Kjole passer perfekt med guld tilbehør. Dette gælder især for lyseblå skygge.

Generelt vælges denne del af toilettet på tidspunktet for dagen. Casual bue antager øreringe af en lille størrelse. Hvis de er med sten, så er det bedre, at de er gennemsigtige. Glædelig kæder og små vedhæng.

Aftenudseende kræver lyse accenter. Derfor ville den rigtige beslutning være valget af massive armbånd, ringe eller massive halskæder.

Uanset billedet vil den universelle dekoration være perle. De vil give ømhed og præcision.

Tilbehør kan være i kontrastfarver, såsom sort armbånd, bælte og kobling. Farven på beige, te rose og lilla er også interessant.

Når du vælger smykker, skal du være opmærksom på hvilket materiale den rosa kjole er lavet af. Tæt stof kræver geometriske linjer og former, letvægts - femininitet.

Sko

Lyserød farve er kendetegnet ved både varme og kulde. Kombinationen foregår således på samme princip: Kolden skal være kold (blå, lilla eller lilla), varm varm (brun, beige). At vælge sko til at klæde sig, skal du ikke glemme. Sko og outfit er to toner fra hinanden (sko er mørkere).

Sorte hælede sko vil tilføje slankhed og nåde. Mest af alt passer de i kjoleens dybe lyserøde farve. Men glem ikke at fange den samme farvekobling og tilbehør.

Sko grå og sølv, gyldne toner ud af konkurrence og det bemærkes af designere. Det samme kan siges om hvide sko. Forresten, og den brune farve af skoene, kommer altid til en lyserød kjole.

Hvad angår modellerne, er "bådene" klassikere, og de er win-win. Han vil give kvindelighed, billedet bliver elegant.

Hårnålen bringer chik, pomp og seksualitet. Det eneste negative er træthed, som skyldes højden af ​​hælen.

Pink kjole med ballet sko er indbegrebet af afslappet stil, præget af komfort og lethed. Kvinden i dem ser smuk og luftig ud. Flyvende stil og letvægtsstof vil være den rigtige beslutning. For at supplere billedet tilføj en cardigan og en rummelig taske.

Make up

Pink farve er lunefuld og tolererer ikke busting. Overskydende kan forkæle alt, så du skal være seriøs om at skabe makeup til en lyserød kjole. Lysstyrke, uhøflighed og aggression er uacceptable her.

Brugen af ​​skygger af samme nuance som outfit er strengt forbudt. En lyserød kjole og de samme skygger gør det til at se smertefuldt ud. Hvis kjole tværtimod, en lys skygge, vil skyggerne give en klovnfarve.

Matte skygger er perfekte, uden et glimt af glitter. Palette - sand eller beige.For fairhårede piger er mascara og eyeliner brune.

En god effekt er givet af perle og grå nuancer. Men undgå overdreven mætning. Det samme kan siges for det blålige spektrum af nuancer (lilla, lavendel, blå). Den mørke palette om dagen er helt ude af sted.

Hovedprincippet om makeup i dette tilfælde er naturlighed. Brug noget der understreger naturlig appel. Anvend et tonalt fundament af naturlig farve eller lidt mørkere end hudfarve. Lys ansigt og pink kjole er uforenelige. Kjole vil give et usundt udseende til huden.

Farven på rødme anbefales guld eller fersken. De skal være lette og luftige og ikke ligner en lys plet af maling på kinderne og kinderne. Dette gælder især for den lyse og mørkerosa.

Bright brunette kan fokusere på læberne - blomme, bourgogne. Peach kjole kræver nuancer af brun, guld og terracotta.

Pink makeup kan bruges på læberne. Hvis farven på læbestift og kjole er den samme, så er skyggerne neutrale.

Ikke anvendelig i makeup rød. Undtagelsen er lys nuancer.

I hvert fald, hvis du beslutter dig for at bære en pink kjole, skal du styre din egen alder og tid på dagen. Det vigtigste - overholdelsesforanstaltninger.

Kommentarer
 1. Lelia
  07.11.2017

  Coole tøj

 2. Alexander
  19.01.2016

  En sådan flot rosa ... Jeg kan godt lide denne farve. Men for kvinder over 50, bør denne farve vælges med forsigtighed, det er bedre at bruge pulveriseret pink.

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer