Kjole stilarter og modeller

Kjoler til figuren "Pære" (trekant)

Kjoler til figuren Pære (trekant)

deltage i diskussionen

 
indhold
 1. Egenskaber af figuren
 2. Stjerner med Triangle Shape Type
 3. Egnede kjole stilarter
 4. Tips til valg

Enhver kvinde, der ønsker at se bedøvelse, skal tage højde for hendes kropstype, når man vælger en kjole. For eksempel, hvis dens figur ligner en pære i sine skitser, er det vigtigt at vide, hvilke stilarter der vil se bedst ud på en sådan figur, og hvilke skal undgås.

Egenskaber af figuren

Figuren, der hedder "pære" eller "trekant", skelnes af tilstedeværelsen af:

 • Smalle skuldre;
 • Tynd nakke;
 • Lille buste;
 • Tynde hænder;
 • Udtalte talje;
 • Bred bækken;
 • Fuld ben.

Stjerner med Triangle Shape Type

Denne form for form er noteret i:

 • Jennifer Lopez;
 • Shakira;
 • Beyoncé;
 • Kristin Davis;
 • Christina Aguilera.

Egnede kjole stilarter

Piger, hvis nedre del af figuren er mere voluminøs anbefales at vælge stilarter, der tiltrækker opmærksomheden på brystet, ryggen og arme.

Disse omfatter:

 1. Kjoler, der har barre skuldre. Disse kan være kjoler med hals eller med tynde stropper. I disse kjoler kan du understrege brystet af en lille størrelse og visuelt gøre skuldrene mere voluminøse. Kjolen til sådanne kjoler er foretrukket bred, mellemlang eller midtkalvet.
 2. Kjole skjorter Sådanne outfits bør have et frit skære og være sikker på at blive suppleret med et bælte.
 3. Kjoler i Empire-stilen. Specielt efterspurgt er græske kjoler med en længde op til gulvet eller på knæene, som har en dyb hals og en overvurderet talje.
 4. Dress trapeze. I tilfælde af en pæreformet krop anbefales det at vælge sådanne kjoler med en gennemsnitlig længde og høj talje samt med en bodice komprimeret.
 5. Kjole med en slanky silhuet. Den bedste mulighed ville være en sort kjole. I en sådan kjole bliver hofterne visuelt smalle, brystet og skuldrene bliver mere udtalt, og figuren som helhed vil se mere sexet ud. Denne kjole kan bæres med en monteret jakke, sko med høje hæle og et tyndt tørklæde.
 6. Kjole i stil med halvtredserne. Piger "pærer" anbefales at søge efter en model med et stramt korset, bredt nederdel og en rem i taljen.
 7. Kjole med et klædeskørt. Den bedste løsning ville være en knælængde model, samt en kjole med høj talje.

Skønheder med en pærelignende figur anbefales at undgå kjole med blyantkjørt og kjoler med mini-nederdele. Med en sådan fysik bør man heller ikke bære alt for tæt påklædning eller baggy kjole.

Tips til valg

Da toppen af ​​"trekant" figuren er mindre voluminøs, kan piger med en lignende fysik sikkert vælge selv modeller af aften og brudekjoler, der har store detaljer på brystlinjen. De passer til kjoler med jabot, lagdelte ærmer, store lommer på brystet, flæser på halsen, vingemuffer og lignende elementer. Den nederste del på samme tid er valgt mere beskeden og enkel, for eksempel en nederdel lige snit.

Piger med en A-lignende figur anbefales også at lægge vægt på taljen, så modeller med iøjnefaldende detaljer passer til dem. For eksempel kan på kjolen af ​​kjoler være en stor bue, blonderindsatser eller samlinger. Det vil distrahere fra bulk bunden.

For at understrege halsen skal kvinder med en trekantform være opmærksom på halsen. Det er bedst at se på en lignende figurmodel med oval, kvadratisk og V-hals. Også et godt valg ville være en kjole på en skulder.

Når du vælger et stof, bør piger med en pæreformet figur foretrække lette flydende materialer, der kan glide over hofterne. Det bedste valg er bomuldsstoffer, uld og linned.På billedet af A-silhuetten ser dresser af silke, organza og lignende materialer godt ud, hvis nederdelen ikke er flerlagret.

Med hensyn til farverne er pigerne med figuren "pære" mere velegnede til almindeligt tøj, samt tøj med mørkere nederdele. Hvis beklædningen er lavet af et enkelt mørkt stof, anbefales det at bære en sådan kjole med et let tørklæde eller tørklæde.

Kommentarer
 1. Christy
  30.08.2017

  J Lo og de andre stjerner, der er nævnt her, har store bryster, hvilken slags pære er det? Pærer har små bryster, så jeg har en typisk pære - små bryster, tynd talje og brede hofter og røv. Det er svært at vælge nederdele og kjoler, fordi Alt hænger i taljen og smal i hofterne. Og jeg er ikke enig i de stilarter, der foreslås her: Pencilskjørtene er meget velegnede, de giver en tynd talje og understreger hofterne. Og klokkerne tværtimod gør den nederste del af kroppen endnu mere massiv.

 2. Marine
  08.08.2017

  Jeg har sådan en figur! Talje 67, hofter 104, bryst 86!

 3. Ærenpris
  26.02.2016

  Timeglasbilledet anses for at være ideelt, og jeg tror, ​​at den mest forførende er en pære. Kig på Jennifer Lopez, dette er det ideelle!

 4. Lara
  24.02.2016

  Veronica, jeg er tværtimod kompliceret på grund af en sådan figur som Lopez. Vil fjerne de ekstra pund, men noget går ikke overalt.

 5. vikke
  23.02.2016

  Jeg ser de fleste stjerner ikke gider med deres fejlbehæftet tal. Tænd hvad du vil. Sandt nok ser det ofte absurd ud. I det mindste tage den samme Jennifer Lopez.

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer