Personlighed psyko

Egenskaber ved den indadvendte pige og hendes adfærd i relationer

Egenskaber ved den indadvendte pige og hendes adfærd i relationer

deltage i diskussionen

 
Indholdet
 1. Generelle egenskaber
 2. Egenskaber
 3. Hvordan kommunikerer man?
 4. Kontaktpunkter
 5. Fordele og ulemper
 6. Introversion Myter

Psykologi tildeler hver person til en bestemt type karakter, der deler sig i introverter og ekstroverter. Disse indikatorer adskiller sig i mange faktorer - de afhænger af miljøet, opvækst, social status og selvfølgelig køn. Denne artikel handler om introverts, deres adfærd, fantasier, præferencer og muligheder.

Generelle egenskaber

Begrebet introvert blev introduceret i psykologi af kendte forskere Isaac og Carl Jung, der beskriver detaljeret karakteren og holdningen til verden rundt. Funktionerne hos en indadvendt kvinde er, at hun opfatter, hvad der sker gennem hendes sensations prisme, mens hendes egne følelser bliver mere opmærksomme end hvad der sker omkring hende.

Nedenfor er et kendetegn ved en kvindelig introvert.

 • En sådan kvinde har en logisk-sensorisk type opfattelse af livet - hun er konsekvent i sine handlinger, har en vis position i livet, er lukket fra kommunikation, selvom hun er i et velkendt miljø.
 • Han foretrækker at leve efter sine egne regler og overholder tydeligt underordnethed.
 • Tænk forsigtigt igennem hver handling, hvilket ikke giver plads til fejl. Han lider nederlag, svig, svig og konstant vender tilbage til de tidligere erfarne følelser.
 • Ikke berøvet fantasi. Hendes hoved er et uvurderligt lagerhus af innovative ideer og projekter. Hun er opmærksom, tålmodig, styrer følelser og går aggressivt til sit mål.
 • De foretrækker ensomhed, men kan ikke objektivt forklare årsagerne til sådanne ønsker og synspunkter på livet. Sommetider føles han en overvældende skam for sin adfærd.

Denne egenskab er iboende i de klassiske introverter, som inkluderer phlegmatic. Men det betyder ikke, at en person isolerer sig frivilligt fra omverdenen.

Hun er ret sosialt, intellektuelt udviklet, der er i stand til at træffe ikke-standardiserede beslutninger, men i kommunikation sætter hun en streng afstand - en slags mur, for hvilken hun ikke krydser sig selv og under ingen omstændigheder tillader hende at krydse andre.

Egenskaber

Denne type karakter er dannet fra tidlig barndom og afhænger af det sociale miljø, opdragelse og selvværd. Forældrene pålægger som regel en sådan adfærdsmodel. I dette tilfælde forsøger det engagerede barn at opfylde kravene og opfører sig mod hans vilje. Således et lavt selvværd, usikkerhed, isolation, en tendens til at tænke over hvert trin, hvilket skaber en ejendommelig holdning til livet.

Nogle gange har indadvendte piger betydelige vanskeligheder med at skulle interagere med andre. Ifølge det psykologiske koncept er der to typer introverts: stabile og ustabile.

Ustabile introverter. Hvis en pige er følsomme, følelsesmæssige og endda erfarne mænd er dårligere end hendes seksualitet, betyder det ikke, at hun tilhører typen ekstroverter. Mest sandsynligt har du at gøre med en ustabil introvert, der tiltrækker med udseende og excentrisk adfærd. Det følger sine egne regler, følger ikke mængden, og dette gør opmærksom på en stærk halvdel af menneskeheden.

Samtidig er det ikke muligt at analysere det etiske aspekt af adfærd og reagere hurtigt på kritik, fordi det eksisterer i sin egen efemere verden, hvor det tager et behageligt sted for sig selv. Sådanne mennesker anses ikke for denne verden, men de, som alle andre, kræver opmærksomhed, pleje, anerkendelse af deres person og universel tilbedelse.

Stabile introverter. Sådanne naturtyper har en klar og selvsikker holdning, handler ikke små ting, giver ikke underkastelse for provokationer og svindel, følger strengt de etablerede regler og bevæger sig løbende mod deres mål.

Disse er socialiserede, tillidsfulde, ikke provokerende kvinder.der uforvarende overvinder hindringer for realiseringen af ​​deres ambitioner. Disse kvaliteter er en ubestridelig fordel i forhold til andre karakterevner - de giver også odds til klassiske ekstroverter, der trækker sig tilbage før fejl, efter flere forsøg på at overvinde en forhindring. En stabil introvert vil vurdere mulighederne, analysere deres fejl og nødvendigvis opnå det ønskede resultat.

Hvordan kommunikerer man?

Du bør ikke blive overrasket, hvis en ny bekendtskab ikke i tilstrækkelig grad kan svare på spørgsmålet om hvorfor hun sidder hjemme, keder sig, ikke vil gå til fx biografen. Hun foretrækker bare at bruge tid alene med sig selv: læs mængden af ​​Dumas, lav nogle nymodede tilbehør eller gør noget der giver maksimal fordel og glæde. Derfor ønsker du at få et indtryk, kan du invitere hende til en velgørenhedsaften, mesterklasse, udstilling, men du skal være opmærksom på antallet af mennesker omkring.

En sådan pige bør undgå kontakt med fremmede og undgå omstændigheder, der ville tvinge hende til at være i centrum af opmærksomheden. I denne situation ønsker hun at lukke ørerne og hurtigt gå på pension - dette vil være det sidste punkt i forholdet.

Kontaktpunkter

Når du beskæftiger dig med en indadvendt, bør du ikke sprænge, ​​vise dine præstationer og holdninger til mennesker. Det er nødvendigt at vise tålmodighed, give den elskede mulighed for at tilpasse sig, vænne sig til udseendet af en ny person i sit liv.

Sommetider kommunikerer med en indadvendt pige med en følelse af akavet, tilbageholdenhed og et ønske om konstant at kontrollere ens følelser. Men for enhver person kommer før eller senere grænsen for tålmodighed.

Intuitivt at føle at atmosfæren opvarmes i kommunikation, og afsked er ikke inkluderet i planerne, anbefaler psykologer at følge visse anbefalinger.

 • Aldrig nødt til at pålægge adfærd på en introvert. Før du kalder en sådan person til en ærlig samtale, er det bedre at spørge ham, om han er klar til at åbne sin sjæl for dig.
 • Du bør være involveret i hans personlige liv, hobbyer, tankegang, men du behøver aldrig at krænke hans personlige rum.
 • Det skal være opmærksomt og følsomt - du bør ikke tale i hævede stemmer. Men hvis du har brug for at formidle dit synspunkt, så skal du gøre det taktfuldt, men aggressivt.
 • Du bør ikke sætte en person foran et valg - i sådanne tilfælde vil han acceptere en tvungen overgivelse, og kommunikation vil blive anstrengt.
 • Forsøger at finde følelsesmæssig kontakt, skal du vise kreativitet og ressourcefærdighed. Giv en person mulighed for at være alene, for for sådanne mennesker er en person allerede en hel menneskemængde, der kræver følelsesmæssige afkast.
 • Du bør ikke være ked af det, hvis din ledsager reagerer på lyse handlinger med betydelige ord - det er ikke typisk for introverts at udtrykke følelser.
 • Du behøver ikke at tvinge indadvendt til handling og lægge pres på hans mening - det kan afstande dig fra hinanden.

På alle måder skal du vise beundring for denne persons intelligens, og udseende er bedre at sætte i baggrunden. I et forhold til en fyr er det vigtigt for hende at sætte pris på personlige præstationer, talenter og evner.

Fordele og ulemper

For at behage den indadvendte pige skal nogle stereotyper og karakteristiske træk, der synes mindst mærkelige for en moderne person, blive overvundet. Men blandt disse kvaliteter er der ubestridelige positive træk:

 • pigen er præcis og punktlig, hun skifter ikke sindet syv gange om dagen;
 • ejer følelser, ikke fræk, værdsætter opmærksomhed og analyserer handlinger;
 • hun kræver oplysninger, giver aldrig op jobbet startede halvvejs og er ikke sent.

Selvfølgelig er sådanne mennesker ikke perfekte - de ændrer deres tanker tungt, er ude af stand til at lave kompromiser i kærlighed, fikse på detaljer og huske årsagerne til smålige skænderier og konflikter for livet. De har ikke tendens til at slappe af, de er sjældent i harmoni med sig selv, kræver af andre og er kendt som fyldte beundrere af perfektionisme.

Introversion Myter

En sådan person kaster ikke ord til vinden, han vil ikke bruge tid sammen med de mennesker, der ikke er interesserede i hende. Nogle gange ser denne pige verden i sort og hvid, psykisk at fjerne masken fra dem, der er i hendes omgivelser.

Det er ret svært at interessere, og endnu mere at forelske sig i, en introvert pige. Hun vil ikke introducere sine venner og forældre, før hendes partner passerer testen af ​​tillid, ærlighed og integritet.

Ingen grund til at bebrejde hendes ligegyldighed, fordi hun som enhver værdsætter pleje og forståelse. Hendes personlige verden er mere interessant og lyse end hvad du kan tilbyde til gengæld.

Tilpasning af en introvert i samfundet er et spørgsmål om erfaring og tid, men sådanne mennesker går aldrig over grænsen for hvad der er tilladt ved strengt at følge de regler, der accepteres i samfundet. Hvis kæresten tilhører typen af ​​introverter, så kan vi antage at du er heldig - hun bliver en omsorgsfulde og trofaste kone, en smuk mor og vil ikke bære hjernen over bagager. Familielivet bliver fyldt med harmoni og gensidig forståelse, hvis du giver en person personlig plads og mulighed for at nyde din egen ensomhed.

For information om, hvordan man kommunikerer og hvor man kan invitere en indadvendt pige, se næste video.

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer