Aften kjoler

Hvide aften kjoler

Hvide aften kjoler

deltage i diskussionen

 
indhold
 1. Lang til gulvet
 2. kort
 3. Shades af hvid
 4. Hvid og sort aftenkjole
 5. Hvid og blå
 6. Hvid og rød aftenkjole
 7. Med ærmer
 8. Med blonder
 9. For gravid og fuld
 10. Til en klub fest

Hvid farve i aften mode er meget relevant. Det er festligt og relevant. Hvis du kombinerer det med en slanky cut og supplerer en slående finish, så vil du få et spektakulært udseende. Derudover passer en hvid aftenklæde næsten alle sammen.

Lang til gulvet

Grunden til at sætte en smuk kjole på gulvet bør være speciel. Og den hvide farve i dette outfit er meget passende, selvom den bruges som en gennemskinnelig indsats, eller det er hovedkomponenten af ​​hele billedet.

Når benene er gemt bag stoffet, skal opmærksomheden omdirigeres til den øverste del af outfit. Asymmetri kan bruges på ærmer eller nakke med en usædvanlig form. Uanset hvor du skal gå, vil denne kjole se godt ud.

Hvis du inviteres til en streng begivenhed, skal du sørge for, at dit billede passer til kjolekode. En hvid kjole på gulvet her ville være meget passende. Denne outfit foreslår to forskellige stilarter:

 • strenge kappe kjole, fortyndet af den oprindelige finish;
 • forførende kjole med dybe nedskæringer på bryst og ben.

Når du er nødt til at fremstå på en højtidelig begivenhed på en dejlig måde, bør du stoppe valget på hvide græske kjoler, der har ærmer. Og hvis stoffet også vælges i en gennemskinnelig version, med en flyvende effekt, så vil priserne langs sådanne linjer simpelthen ikke. Hvad angår farver er monotoni ikke en forudsætning, et diskret mønster kan være til stede.

Kjole i den græske stil kan syes af tykt stof. Guld ser godt ud i dette billede. Og det behøver ikke at være guldsmykker, enhver indretning i guldfarve er acceptabel. Sådanne outfits kan sikkert bæres i sorthårede skønheder. Men repræsentanterne for forårs- og sommerfarvetypen vil være godt i en perle- eller flødekjole.

I en flerlags nederdel ser en kombination af flere farver ud, hvoraf den ene vil være hvid.

Tiltrækning af gulvmodellerne viste mange designere på showet. Deres tilbageholdenhed og stivhed blev fortyndet med høje udskæringer, der eksponerede hofterne. Med en sådan længde ser den gode dybe hals ud.

Et langt nederdel giver gode muligheder for efterbehandling. Stoffet selv kan skelnes af en rig tekstur (for eksempel med blonderelementer) eller en spredning af store strass.

Rhinestones ser meget godt ud på hvidt, fordi baggrunden for kjole selv begynder at gløde, og ikke kun tjener som baggrund, som det er tilfældet med andre nuancer.

kort

For unge damer, med et rent og uskyldigt billede, en slank silhuet og smukke ben, kan du sikkert vælge en kort hvid kjole til dit aftenlook. Der er mange muligheder og de er alle smukke på deres egen måde:

 • kappe kjole;
 • kjole antik
 • kjoler med forskellige former for nederdele (sol, trapeze).

I denne trendy sæson er dekorationer ikke kun forskellige, men også usædvanlige. Og deres kombination kan gøre et billede romantisk eller tværtimod lidenskabeligt og troværdigt. Selv for prom, vælger unge piger kjoler med modulationer, der er til stede på dekorationer og stoffer.

Shades af hvid

Ligegyldigt hvor overraskende det lyder, men det er nødvendigt at vælge en hvid kjole fra sin skygge, hvoraf mange er.Det er tilrådeligt at stoppe på kun en nuance, som ikke sammenvæves med andre variationer af hvid farve. Ingen kan argumentere med det.

Hvis cremefarven selv er smuk, så ved siden af ​​hvid vil det virke snavset. Og generelt, hvordan kombinationen af ​​to nuancer af hvid vil blive opfattet vil blive påvirket af belysningen. Det er ikke værd at risikoen og vælge en kjole lavet på grundlag af ikke en skygge, men flere. Selv i valg af tilbehør foretrækker eksperter at vælge farvemodeller for ikke at risikere.

Ligegyldigt hvor blændende den hvide farve kan være, og uanset hvor imponerende det kan være, vil en rigtig smuk tandem kun skabe en sådan kjole med mørk hud. Hvis huden på din krop har mindst en lille antydning af en grålig farve og saltholdighed, så vil et hvidt tøj yderligere fremhæve denne ulempe.

En af de mest populære og yndlingsfarver er creme eller cremehvid. Det er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​en let mærkbar gullig beige tone. Hvis din hud er karakteriseret ved en varm skygge, så passer denne farve til dig. Creme skyggen selv er blød og blid, så billedet af pigen er det samme. Creme går godt med guld, hvis du vil være luksuriøs. Slik kan du tilføje chokoladebrune elementer på kjole.

En anden variation af hvid er en mælkhvid skygge. Det er præget af en lidt mærkbar blueness. For blondiner med god solbrun er denne skygge perfekt.

Udsøgt perlehvid skygge. Det understreger den rosa rødme på ansigtet godt, men det kan gøre en mørk hud gråagtig. Ejere af platinblondt hår skal være forsigtige med sådanne kjoler, for hele billedet vil fusionere.

Du kan ikke forveksle champagnefarven med en anden skygge af hvidt, da kun her kan skødet med en subtil grøn farvetone være til stede. Aristokrati og elegance bærer et sådant outfit, men det er ikke egnet til enhver pige. Kompleksion bør være perfekt og ikke bleg.

Hvid og sort aftenkjole

Du kan ikke kalde en aftenkjole med en kombination af sort og hvid elegant, men i originaliteten er det ikke lige. En meget populær beslutning fra designere er:

 • sort indretning eller indlæg på hvidt stof;
 • de seneste nyheder er sort og hvid stripede kjoler;
 • Hvid top er stadig relevant, for eksempel i form af en korset og sort bund. Skørtets form er ikke en hindring, så frodige og monterede, findes korte og lange muligheder ofte i mode samlinger.

Du kan ikke ignorere de sorte og hvide tøj fremstillet af fjer. Store fjer er syet til basen i skift af hvide og sorte farver. Kontrast er skabt af ujævne kanter. I mange modeller er der et strålende bælte - et element af højtidelighed.

Hvid og blå

Kombinationen af ​​hvid og blå er den såkaldte nautiske stil. Der er mange variationer af en sådan beslutning - en helt hvid kjole med blå kant, stribet outfit eller lige inddeling i blå og hvid. Havetemønstre ser meget godt ud: kæder, ankre eller bølger.

Hvad angår stilarter, er der praktisk taget ingen begrænsninger. Kjole i en havfrue, så længe som muligt lige eller kort og frodig.

Hvid og rød aftenkjole

Den næste polaritetskammerat af hvid farve er rød. Tilstedeværelse på en hvid baggrund kan være meget anderledes: i form af en blomst, striber eller indretning.

Med ærmer

Før de kjoler med lange gennemsigtige blonder eller guipure ærmer, falder alle andre tøj. Muffen passer til dine arme eller udvider - det rigtige valg.

Hvis du stadig vælger lange ærmer, kan kjole stå lige. Glem ikke om funktionerne i den V-formede hak, her fungerer de som aldrig før. Lang ærmet er ikke en obligatorisk regel.Tre fjerdedele har også ret til at eksistere, som synes at være et praktisk og funktionelt element i dit outfit.

Med blonder

Vil du være romantisk i dag? Så hvid blonder går til favoritter på grund af sine forførende linjer og åbent væv.

Denne kjole er kun brugt til særlige lejligheder. For eksempel, prom night. Du kan ikke bære en blonderkjole om vinteren, fordi dette stof kan give afkøling. Skønhed, selvom det kræver ofre, men sandsynligvis ikke alle i vintermottagelsen vil forstå dig.

For gravid og fuld

Der er noget smukt, smukt og ømt i graviditeten. Hvid farve på den fremtidige mor med afrundede former vil være meget passende og attraktivt. Dette er ikke en tilstand, hvor du skal skamme sig over forandringer i din krop, tværtimod bør du være stolt af dem og understrege på alle måder. Så alle gravide - vælg selv den hvide farve i tøj.

Tøj bør ikke skabe ubehag, især i abdominalområdet. Derfor er høj talje - det er den perfekte løsning, på hvilken alle er gravide. Brystet her er understreget, maven er ikke indsnævret, og bevægelserne er ikke begrænset. Hvis du vil have en indretning, så er bæltet det perfekte sted til det.

Du kan også fortynde din garderobe med en trapezium kjole med blusser på hæmmen. De behøver ikke at være lange og enkle. Blonde i form af indsatser er velkomne.

Til en klub fest

Blandt klubklæderne er der mange hvide modeller. På dansegulvet under ultraviolette stråler bliver du en rigtig stjerne i din hvide kjole. Og hvis festen holdes uden for rummet, vil beklædningen i hvid farve ikke kun pryde din krop, men vil ikke tiltrække solens varme, som mørke stoffer kan gøre.

Sammenfattende er alsidighed karakteristisk for en hvid aftenkjole. Og det er evnen til at bære en hvid kjole til piger af enhver farve type.

Kommentarer
 1. Ærenpris
  18.09.2015

  Hvide aftenkjole er smukke, men billedet er mere som et bryllup. Jeg foretrækker i sådanne tilfælde en kombination af hvid med andre farver eller hvide kjoler med et lyst tryk.

 2. Svetlana
  06.09.2015

  Og jeg kan lide hvide kjoler! Ved hjælp af tilbehør kan du oprette et meget lyst og endda fedt billede. Hvid farve er uforlignelig for andre farver. Det er som et blankt ark papir)

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer