Aften kjoler

Turkise aftenkjoler

Turkise aftenkjoler

deltage i diskussionen

 
Indholdet
 1. Farveværdi
 2. mode
 3. Turkisfarver i samlinger af berømte designere
 4. For at passe
 5. Farvekombination

Når man vælger et billede, er det umuligt at afskaffe farvepræstationen, som også ikke kan tildeles den sidste vigtige rolle. Derudover har hver farve en dyb betydning, og om kombinationen af ​​farver med hinanden kan man ikke glemme det. Turkise aften kjoler til flere årstider i træk ikke gå ud af mode, vi vil fortælle om dem i denne artikel.

Farveværdi

Vand og grøn - to nuancer, der danner grundlag for at skabe en turkis farve. Hvis vi vender os mod gammel viden, viser det sig, at det er denne farve, der tjener som en magnet for alle naturlige kræfter, der har til formål at beskytte folk mod onde ånder.

Østlige kvinder troede, at hvis en nyfødt var pakket i et turkis lærred, ville det være beskyttet mod død og sygdom.

Kjole til bruden var umulig uden tilføjelse af det turkise element, der tjente som et symbol på ændringer i pigens liv og hjalp hende til at flytte ind i et nyt billede af en gift kvinde.

Hvis du vender dig til psykologi, vil du finde forbindelsen mellem den turkisfarvede kærlighed og ønsket om åndelig renhed. Virkningen af ​​farve på en persons tilstand og hans humør er allerede bevist.

Genoplad optimisme, få en del af tillid og blive mere godmodig, måske på grund af tøj turkise toner. Selv andres holdning ændrer sig på et underbevidst niveau ved synet af en person, der er klædt i turkis.

Ethvert tøj af denne farve er velegnet til romantisk dato og til afholdelse af et forretningsmøde.

mode

Årets hit fra år til år serverer turkis aftenkjole. En af de få, denne farve har ingen aldersbegrænsninger, den går fuld, tynd og slank. Er dette ikke et tegn på farve unikke?

Hvis samtalen kommer om kvindelighed og romantik, så er det den turkisfarve, der er prioriteret. Heldigvis er der et ubegrænset antal modeller af turkise kjoler, på trods af at der kun er 5 stilarter, så der vil helt sikkert ikke være nogen problemer med at vælge en kjole fra dette farveområde.

Relevante er:

 • Empire stil og græsk;
 • frodige tøj;
 • lige modeller;
 • a-silhuet modeller;
 • havfrue.

Med hensyn til længden af ​​kjolerne er der ingen begrænsninger som sådan, du kan kun fokusere på årsagen til køb af en turkis kjole:

 • På fest, i natklub og til dans er korte modeller (selv mini) velegnet, eventuelt med åben ryg, dekoreret med palæer eller frynser;
 • En romantisk aften at have en god tid i en lang kjole og drukne i luksus, som også er velegnet til en familie jubilæum, en stor jubilæum eller deltage i en bryllupsfest. Et langt outfit med en gulvlængde kompletteres perfekt af en høj frisyre med pænt indsamlet hår eller krøllede låse. Dette billede vil tilføje den manglende harmoni.

Turkisfarver i samlinger af berømte designere

Er det fornuftigt at engagere sig i en detaljeret oversigt over alle eksisterende stilarter. Designere fra Italien og Frankrig har allerede diversificeret deres samlinger med sådanne modeller, hvorfra talegang er taget væk. Alt er til stede i dem, uden hvilken kjole ophører med at være en udsmykning af en kvinde: elegance, raffinement, skønhed.

Alle stoffer, der kan flyde og have vægtløshed, er egnede: en krop satin køling, blød silke, magisk guipure.

Rosa Clara

Det berømte mærke Rosa Clara har ikke omgået farven på havbølgen i en nylig samling, der brugte alle turkosfarver.

Modellerne viste sig at være ømme, interessante og stilfulde. De fleste af dem er i skyggen af ​​mørk turkis.

Saiid Kobeisy

I den nylige forårssamling indbragte Saiid Kobeisy flere modeller i turkis.

Stramt lukket for konservative piger, sexet med et stykke til fashionistas og kort med en fuld nederdel til sommerferiefester - i et ord er sorten imponerende.

Saiid Kobeisy kjoler er sexede og feminine, de fanger med deres lethed og stil.

For at passe

Når vi taler om en turkis kjole, begår vi en fejl, fordi denne farve har store variationer i toner, nuancer og undertoner. Det vil være svært at ikke vælge en passende kjole i den krævede farve, selvom vi tager højde for en persons farvetype.

Men uden opmærksomhed er det umuligt at forlade disse træk ved udseende, der er grundlæggende ved valg af tøj:

 • fairhairede blondiner vil nyde lys turkis, ligner alle nuancer, der er til stede på en skyløs himmel;
 • Brunetter med mørk hud og brunehårede kvinder vil være passende til alle nuancer fra paletten af ​​naturlige turkis. Lette, velmættede farvestoffer fortjener særlig opmærksomhed;
 • lyse rødt og brændende kobberhår er grunden til at vælge en kombination af turkis og grøn.

Nå, hvis du stadig tvivler, er du velkommen til at vælge farven på naturlig, ren turkis, for hver pige vil den være den perfekte løsning.

Farvekombination

Hvis vi taler om tilføjelser til den turkise kjole, vælges to muligheder oftest - hvid og sort. Disse kombinationer er win-win, men stadig turkis - så unik farve, at introduktionen af ​​andre ikke vil skabe en konflikt. Til eksperimenter åbner ubegrænsede muligheder her og selv ved at vælge grønne sko under en turkis kjole, kan du være sikker på perfektiteten af ​​dit billede.

Grå og lige brune toner vil også skabe harmoni og skille sig ud på en turkis kjole. Men de kan erstattes af koblinger, armbånd og bælter.

Kærlighed til guld bør ikke være skjult, bare fordi de besluttede at skinne i turkis. Bronze farve guld smykker er mere velegnet end lyse gule.

Bliv ikke båret væk med lilla og røde blomster i tilbehør, fordi den spektakulære turkise kjole vil falme.

Vil du tilføje et leopard tørklæde eller et tørklæde? I mod er du ikke værdig, men i en sådan kombination er der en fornemmelse. Enhver abstraktion og blomsterprinter vil bære originalitet og lige kreativitet. Etno-stiltilsætninger er ingen undtagelse. Det vigtigste her er ikke at komme for smag og stoppe i tide. Mere end to tilbehør - allerede buste.

Kommentarer
 1. Masha
  12.08.2015

  Jeg synes, at der ikke er nogen skønnere farve! Turkis kjole - den mest foretrukne i min garderobe. I det føler du specielt på en eller anden måde.

 2. vikke
  20.07.2015

  Jeg bærer kun guld smykker til enhver kjole, og turkis er bestemt ingen undtagelse. Farven selv er lys, hvorfor skabe unødige accenter? Elskede samlingen af ​​Rose Clara.

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer