Aften kjoler

Maroon aften kjoler

Maroon aften kjoler

deltage i diskussionen

 
Indholdet
 1. Farvefunktioner
 2. mode
 3. Hvad skal man have på
 4. Valg af tilbehør

Du kan understrege dit mod med tøj ved hjælp af farven "Bordeaux". Dette originale navn er lige så almindeligt som burgunder eller kirsebær. Faktisk er alle disse farver forskellige nuancer af rødt, selv om de har meget subtile og næsten umærkelige forskelle, som måske ikke kan mærkes af alle. En mere fashionabel farve, som bruges til at skabe kvinders tøj end Bordeaux, vil være svært at finde. Han er også i stand til at berige billedet, tilføje farve og ekspressivitet.

Der er ingen enkle burgunderaften kjoler, ligesom der ikke er nogen uegnede grunde til at sætte på en så lys kjole.

Farvefunktioner

Soliditet, tillid og konservatisme, stabilitet og stabilitet - alt dette afspejles i bourgognefarve. Derfor elsker elskere af burgunder ting trygt gennem livet, viser ikke unødvendige følelser og har en stærk karakter.

I burgunderfarven er der sofistikeret, det bringer lysstyrke til liv og gør en person mere munter. Aldrig vil en pige i en bordeaux aftenkjole føles som en grå mus og fusionere med den generelle masse af gæster.

mode

Det vil ikke være muligt at begrænse dig selv ved at vælge stilen i Bordeaux aftenkjole, da butikkerne forsøger at tilfredsstille enhver smag og præsentere deres gæster med de enkleste og mest usædvanlige og dybe variationer af snit. Fra det kan der oprettes hele billedet eller kun enkelte elementer. Valget skal være baseret på, hvor du skal gå i denne kjole. Det mest effektive billede vil vise sig i en aftenklæde af klaret farve i et gulv.

For en ungdomsfest ville være et godt valg kjole af farven på rødvin. Silke kjole af dyb bourgogne farve vil gøre dig uimodståelig. Gode ​​muligheder er kjoler lavet af brokade eller chiffon.

Vi har allerede nævnt den alsidige bourgognefarve, men der er stadig visse stilarter, der vil være mere fordelagtige og se godt ud i denne farve:

 1. Den første type kjole har lignende elementer med den græske stil, for eksempel høj talje.
 2. Den anden fremragende mulighed for udførelsen af ​​Bordeaux vil være en kjole med V-hals, men ikke dyb og for afslørende. Lad det kun lidt skabe intriger, og forførelsen af ​​billedet ligger på farven.
 3. Den tredje - modellen med draperi.

Hvis outfit er valgt til arbejde, vil der utvivlsomt være overvejende klassisk pasform. Alle andre elementer i billedet kan fremstilles i oliven eller grå. Hvis denne farve ikke passer dig meget, men ønsket om at besidde en bourgondisk kjole overstyrer dig, skal du være opmærksom på andre nuancer.

Hvad skal man have på

Det er ikke så simpelt, der faktisk bliver en bordeauxklæde, når du begynder at samle tilbehør og andre tøj. Og ikke kun stilen her spiller den største rolle, nemlig farve.

Altid en god og vindende mulighed er en kombination af sorte elementer med burgunderfarve. Det vil medføre tilbageholdenhed og stringens.

Nå, hvis denne mulighed ikke passer dig, så blandes forskellige burgundy nuancer i et billede er meget fashionabelt nu. Mørkeblå og lilla, beige og lyserøde, lilla og mørke grå - alt dette kan vælges til at supplere burgunderkjole.

Til aftenafgangen kan du bruge en lys kappe og kobling i sølvfarve.

Valg af tilbehør

Da bourgognefarven selv er rig og lys, bør dekorationerne ikke være massive, skrigende og udfordrende.

Det vigtigste ved valg af tilbehør er tilbageholdenhed og sammenhæng. Armbånd eller kæde af guld eller sølv, en lille broche med natursten. Det giver mening at eksperimentere med et gyldent bælte eller et tørklæde.

Sort-hvide farver bør være til stede i make-up. Til læber vælger du bourgognefarve, som kan erstattes med neutrale nuancer.

Kommentarer
 1. Margaret
  16.09.2015

  Maroon aften kjole er ikke så prangende som rød, men samtidig tiltrækker opmærksomhed. Kjole på 3m fotoet synes at være bare smukt med rosenblad.

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer