Aften kjoler

Brand aften kjoler

Brand aften kjoler

deltage i diskussionen

 
indhold
 1. Jovani
 2. Sherri Hill
 3. Terani couture
 4. Dolce & Gabbana
 5. Valentino
 6. Elie Saab
 7. Rosa Clara
 8. Zuhair murad
 9. Gucci
 10. Tony skåle

Mærket i kvindernes mode er ikke bare et stort navn. Disse er skabere af kjoler, som piger virkelig kan lide, hvilket gør dem opmærksomme på sig selv. Men vigtigst af alt er de i stand til at tilbyde det bedste i kvalitet, ydeevne og design. Tjek denne sæson branded aften kjoler.

Hvem ved, måske i en af ​​de præsenterede kjoler, vil du gå til nærmeste højtidelige begivenhed og formørke selv de gerningsmænd til ferien.

Jovani

Dette modehus optrådte i 1980 i New York. Siden da har han kun fået fart i sin popularitet, alt ser ud til at være i nye og nye lande. Bogstaveligt talt i de første par måneder efter grundlæggelsen blev Jovani hurtigt et af de mest eftertragtede og genkendelige mærker.

Faktisk skjuler designere ikke hemmelighederne for et modehuss succes. Alt er i høj kvalitet af de anvendte materialer, i den oprindelige skræddersyning samt dygtige designløsninger. Som følge heraf kan ingen fashionista nu passere kollektionerne fra Giovani.

Mange stjerner af verdensstørrelse klæder sig i Jovani. Blandt dem er sådanne navne som Taylor Swift, Kim Kardashian, Paris Hilton, såvel som vores landsmænd Anna Sedokova, Lera Kudryavtseva og mange andre.

Hver årstid tilbyder Giovani ca. 350 nye modeller. Dette gør det muligt for næsten enhver skønhed at vælge den perfekte mulighed for dig selv. Nogle vælger diskrete, strenge outfits, andre foretrækker det ærlige og utroligt feminine. Vigtigst er alt dette og endnu mere i dag klar til at tilbyde jovani modehuset.

Sherri Hill

Dette er et amerikansk firma, der fremstiller prom og aftenkjoler. Desuden er mærket en af ​​lederne i USA.

I flere årtier skaber grundlæggeren af ​​mærket Sherry Hill, såvel som hans team af professionelle designere, unikke samlinger. Hvad er mest interessant, det er i hendes modehus, at Hollywood stjerner kjoler, samt en deltager i internationale skønhedskonkurrencer, som Miss USA og Miss World.

Aften aften fantastiske tøj Sherry Hill har opnået enorm popularitet langt over grænserne i USA - i Canada, Asien, Europa, Det Forenede Kongerige og i mange andre lande. Selv i Rusland og CIS landene kandidater elsker at bære kjoler fra Sherri Hill.

Terani couture

Amerikansk modehus Terani Couture er verdensberømt. Og alt takket være de unikke, elegante aftenkjoler. Hver outfit er som et mesterværk af en kunstner.

Modeller er skabt ud fra aktuelle modetrends, men forfatterne glemmer ikke om komfort. Designere bruger lette, flydende stoffer som satin, chiffon og silke. Dette gør det muligt for os at understrege billedets lyshed, luftighed.

En vigtig fordel ved mærket er, at de ikke syr tøj baseret på de strenge standarder for kvindelig skønhed. Det betyder en ting - enhver skønhed, uanset hendes højde, vægt eller type figur kan vælge det perfekte tøj kun for sig selv. Man har brug for en dyb spaltning, den anden - en åben ryg, og den tredje og helt ærlige snit, der åbner slanke ben. Alt dette og endnu mere er i samlingen af ​​Terani Couture. Du skal bare studere dem og vælge din perfekte aftenkjole.

Dolce & Gabbana

Selv mennesker langt fra modeverdenen kender til eksistensen af ​​et sådant mærke. Domenico og Stefano hver sæson byder på flere og flere nye kollektioner, elegante og unikke aftenkjoler, der kan dekorere ikke kun pigen selv, men også den fest, hun vil se i en kjole fra Dolce Gabbana.

Denne sæson fokuserede mærket på blomstermønstre, linnestil og et unikt grøntsagsmønster. Det er rigtigt, at der i modeverdenen ikke er grænser.

For vinteren kom designere op med aftenkjoler i stil med siciliansk adel, lavet af sorte stoffer og suppleret af guldtråde, sten og broderier. Om sommeren byder Dolce Gabbana på at klæde sig i almindelige farvede kjole med sofistikerede applikationer og malede blomstermotiver.

Som tidligere er blonder og guipur relevante og gennemsigtige. Faktisk er dette et fuldt udbygget visitkort af et berømt mærke. Hvad man skal sige om kvaliteten, hvis højeste niveau ikke engang diskuteres.

Modeshuseet Dolce Gabbana tilbyder fashionable kvinder at bære deres udsøgte kjoler til særlige lejligheder, eller vælge en model til hverdagen eller på arbejde. I hver af dem vil du være enestående smuk.

Valentino

Italiensk mærke "Valentino" bogstaveligt talt hver sæson glæder os med nye samlinger. Virksomheden blev grundlagt i 1960, men står stadig øverst på modeverdenen og vil tydeligvis ikke opgive deres positioner.

Ikke overraskende, fordi vi regelmæssigt ser modeshows og undrer os over de sofistikerede løsninger, der er opfundet i Valentino.

Nye aftenkjoler personliggør luksus og femininitet. Samlinger som kombineret i sig den moderne stil og traditioner i engelsk stil. Som et resultat bliver billedet attraktivt, romantisk og feminint.

I år tilbydes Valentino os med udsøgte blomsterprints, pastel og lyse farver, bløde nederdele og sofistikeret hals. De præsenterede modeller er så forskellige, at det giver enhver fashionistas mulighed for at finde den perfekte løsning for sig selv.

Hovedtrenden fra Valentino denne sæson er flæser, organza af gennemsigtig struktur, subtil snøre, udskrifter, maxi længde og folder.

Elie Saab

Elie Saab er en unik designer, der skaber aftenkjoler. At forvirre hans stil med andre er ret svært, hvis man virkelig forstår mode. Hans kjoler demonstrerer luksus, mystisk femininitet, elegance og endda en vis mængde drama.

Ikke overraskende tiltrækker antrekkene fra Elie Saab verdensberømte stjerner, der skal deltage i meget vigtige og spændende arrangementer. I sådanne kjoler føler du dig selvsikker, yndefuld og sofistikeret, og du kan også tilføje lidt aristokrati til dit billede.

Det er bemærkelsesværdigt, at Elie Saab ikke kun tilbyder et stort udvalg af aftenceremonielle kjoler, men også påklædning til hverdagen. Men vær sikker på, i det kan du se godt ud og unikke. Andres synspunkter vil blive vendt i din retning, selvom du bare går ud på forretningen til gaden eller går i arbejde i en kjole fra Elie Saab.

Husk, denne sæson foretrækker Elie Saab de mest sarte pastellfarver. Og med dem skal du være forsigtig, vælg det passende tilbehør og anbring en mild make-up, som ikke vil tillade at bryde det feminine billede.

Rosa Clara

Dette er et spansk mærke, der er kendt over hele verden. Et centralt element i aftenkjoler er en klar silhuet, udsøgte finish og høj kvalitet på smukke materialer.

Rosa Clara kjoler kan bæres på en række arrangementer, hvor det skal være elegant, attraktivt og naturligt. Disse er de billeder, som designeren elsker.

Aftenkjole tilbydes i lyse nuancer, med strålende trimme, der vil gøre dig til den mest mærkbare person under ferien. Perler, paljetter, krystaller - dette er kun en lille del af indretningen, som bruges til at dekorere kjoler.

Skønheden i samlingerne af aftenmodeller fra Rosa Clara er, at de perfekt fremhæver værdigheden, men ikke afslør dem i detaljer, og også skjul visse fejl.

Hvis du bærer en kjole med et frit kut og tilføjer tilbehør til det, vil du være i stand til perfekt at vise din personlighed og vise dig kun fra den bedste side.

Zuhair murad

Denne designer har længe vist sig for verden at han er i stand til at skabe rigtige mesterværker, utroligt elegante og feminine kjoler.Det er ikke overraskende, at stjernerne i de røde baner vender sig til ham.

Hans værksted Murad, der er hjemmehørende i Libanon, åbnede i 1995 i Beirut. Siden barndommen begyndte designerens begyndelse at ses i den. Han opgav ikke sin passion. Og med god grund. Efter alt blev han snart den mest eftertragtede og lovende specialister. Hvert år deltog kollektioner fra Zuhair Murad i internationale modeshows og vandt de højeste ratings og gode anmeldelser.

Virkelig højt Murad sagde om sig selv ikke så længe siden, da han holdt sit første modeshow i Paris. Unikhed af outfitsne ligger i det unikke snit, manifestationen af ​​fantasi for hver kjole, såvel som skjult seksualitet. De grænser mod vulgaritet, men overskrid aldrig denne tynde linje. Fordi billederne er fantastiske.

Gucci

Det verdensberømte modemærke Gucci har ikke forladt sine beundrere uden en udsøgt samling af aftenkjoler i år.

Nøglefunktionen ved modellerne er blevet et romantisk og utroligt sart billede. Der er næsten ingen plads til godhed og seksualitet. Fra denne pige bliver de endnu mere ønskelige og mystiske.

Alle outfits er fremragende suppleret med trykkerier i stil med vildblomster. Hvis du vil se ud som en rigtig nymfe, skal du være opmærksom på samlingen af ​​aftenkjoler fra Gucci.

Tony skåle

I omkring 20 år betragtes dette mærke som et af de bedste i verden med hensyn til at skabe aftenkjoler. Præsenterede modeller er altid præget af udsøgt snit og fantastisk design.

Tony Bowls outfits kombinerer det unikke designer geni af skaberen og højkvalitets moderne materialer. Swarovski krystal dekoration udføres manuelt, ligesom perler, glasperler.

Valget af stoffer er altid fantastisk. Bogstaveligt talt er hver model unik, uendelig. Der er ikke engang et antydning om kopiering af kjoler. Hver ny samling forundrer, hvor forskellig en designer kan være.

Et vigtigt kendetegn ved mærket er, at det producerer tøj til forskellige lejligheder og festligheder. Hvis du vil have, brug en cocktail kjole eller en brudekjole. Også præsenteret en bred vifte af balsal og graduering modeller. Det er bemærkelsesværdigt, at Tony Bowls selv tager på sig skabelsen af ​​kjoler til deltagelse af piger i forskellige skønhedskonkurrencer.

Som du kan se, holder modehuse og berømte designere særlig opmærksomhed på aftenkjoler. Hver årstid skaber de mere og mere sofistikerede samlinger, følger moderne trends, bruger materialer af høj kvalitet og hjælper også med at understrege pigernes egen individualitet og originalitet.

Derfor bør du betale øget opmærksomhed på populære mærker. Det er ikke nødvendigt at købe deres kjoler. Tag ideen som grundlag, prøv det selv, juster det efter din egen smag og egenskaber i figuren. Det er da billedet vil være virkelig feminint, ønskeligt og smukkeste.

Kommentarer
 1. Lyudmila
  05.08.2015

  Jeg foretrækker altid Giovanni kjoler. Jeg har aldrig lavet en fejl ved at vælge. Kjoler passer perfekt på figuren, syet fejlfrit.

 2. Svetlana
  24.07.2015

  For mig er Elie Saab ude af konkurrence. Bare se på disse smarte flydende stoffer.

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer