Aften kjoler

Sort aftenkjole

Sort aftenkjole

deltage i diskussionen

 
Indholdet
 1. Modemodeller
 2. Udvanding sort farve
 3. klud
 4. Make up

Evig catwalk hit er sorte kjoler. Og ved de sidste viser har designere påberåbt sig deres genoplivning. De præsenterede friske og modige ideer til en så alsidig og elegant farve. Mange genkalder straks Coco Chanel med sin "lille sorte kjole".

Modemodeller

Sorte kjoler på gulvet syntes at tage os tilbage til fortiden, da høflige herre høfligt hofte damer, præsenterede dem med komplimenter, blomster og gaver. Deres retfærdige hud så godt ud mod en mørk kjole. Og dette tilføjede billedet af mystik og mysterium.

Selv nu beslutter kun en kvinde, hvor langt hun vil gå med hensyn til at vise hendes charme:

 • Den ærmerøse kjole er valget af dem, der ønsker at vise smukke håndtag, blide bøjler;
 • En høj klippe er velegnet til dem, der har lange og slanke ben;
 • Dyb spaltning vil vise en appetitlig bryst;
 • Dekorerede stropper eller en skulderrem viser, hvor smukt og velplejet ryggen er;
 • Udskæringer i taljen zone vil udstille kroppen, men vil ikke overstige grænserne for hvad der er tilladt.

lang

Hvis du har brug for en raffineret, elegant aftenklæde, så er dette en usædvanlig sort lang kjole. Med sin hjælp vil du understrege elegancen af ​​din figur, tilføje slimhed, hvor det er nødvendigt, skjule de dele af kroppen, som du ikke vil vise.

Denne sæson har designerne lagt særlig vægt på satin skinnende stof, som viser al sin adel og høje omkostninger i sort. Vigtigst er det, at de ikke skaber effekten af ​​yderligere volumen.

Hovedpunkterne er placeret på kvindelighed og raffinement, fordi silhuetterne er for det meste koncise, men ikke uden et hint af seksualitet. Provokativ spaltning er blevet en trend blandt designere, og baskiske vil kun give originalitet til billedet. Du behøver heller ikke bekymre dig om hudtonen, da sort farve passer til enhver type.

Kjolen ser særligt elegant ud, hvis den er dekoreret med guldfarve med paljetter, løse rhinestones eller perler, broderi, draperi eller fluffy flare anvendes. Hvis der er ideelle proportioner af figuren, vil du se chic i en stram pasform med en hals langs hele låret.

Gør det samme indtryk på andre, for at undgå overdreven eksponering, vil hjælpe effekten af ​​lagklædning. Her viser chiffon al sin charme.

Kort og mellemlang længde

Moderne mode er utrolig forskelligt, i forbindelse med hvilken der næsten ikke er nogen obligatoriske tøj til hver pige. Men undtagelserne forblev stadig.

Og frem for alt er dette en kort sort kjole. Han kom op med den verdensberømte Coco Chanel. Det er hendes idé, der er grundlaget for at skabe de mest utrolige moderne korte aftenkjoler.

Hovedelementet i kappe kjole skal være en semifitted silhuet, lukket hals, fokus på taljen. Længden er lidt lavere end knæskiven. Alle geniale er enkle, og dette outfit er et direkte bevis på det.

Lille aftenkjole i sort er præsenteret i andre stilarter. For eksempel, en A-formet silhuet fra knælængden og derover, voluminøse puffy nederdele, store men platte lommer, samt skodder, ruches, forskellige pletter og bukser. Kort sagt, forkortede modeller "accepterer" en række forskellige midler til at udtrykke stil.

Glem ikke om indretningen, dekorationer og tilbehør.De bør ikke være meget, og de har ingen ret til at tiltrække al opmærksomhed for sig selv. Hovedelementet er altid kjole.

Kjoler med asymmetri

Sideskjørt ophører ikke med at være på mode. Og det er ligegyldigt - det er splitens længde, eller nederdelen er skåret til den ene side. Også populære er modellerne på den ene skulder og med asymmetrien på nakken.

Lacy

Som praksis viser, er det en sort kappe kjole i kombination med blonder stof er den mest ideelle mulighed for et aften look. Du vil aldrig tabe, hvis du vælger det.

Billedet er utrolig feminint, elegant og klippet giver figuren ekstra slimhed.

Meget ofte under sort blonder bruger de et kontrastfarve eller hudfarvet substrat. Begge valgmuligheder lægger vægt på skønheden i mønsteret.

Kombinationen af ​​et stramt blonder er bedre med hæle og kobling, og de bedste steder til brug er kulturelle aftener, ture til teatre, opera, førsteklasses restaurant.

Vælg den perfekte stil til dig selv baseret på formen. En blonder tilbageløs uden foring og selvfølgelig vil illusionen af ​​en dyb spaltning tilføje til billedet.

Vær ikke bange for at genopbygge din garderobe med en lang eller knælange kjole, suppleret med blonder, da de vil forblive på toppen af ​​mode i meget lang tid.

Selvfølgelig er helt en kjole af tynd blonder helt ærlig, for det er ikke alle, der beslutter det. Et alternativ kan fungere som en model med blonderindsatser i form af ærmer, bodice. Og de kan begge gentage den sorte farve på kjole selv og spille på kontrasten med hvide malinger.

Hvid blonde på en sort lærred blødgør billedet synligt, hvilket betyder, at det er perfekt til virksomhedens arrangementer, forretningsmøder og andre lignende arrangementer. Selv om det er værd at tilføje et par fængende tilbehør, og du er klar til en gallamiddag.

Tilbage åben

Tidligere blev det nævnt, at den åbne ryg giver krydderi sammen. Dybden af ​​udskæringen afhænger kun af din beskedenhed og formen - på designerens fantasi. Betragtes som moderne dybdeåbningsblade eller falder under taljen.

Kanten af ​​halsen kan dekoreres med blonder, ligesom ryggen selv. Derefter oprettes en tatoveringseffekt, som undertiden ser ret fed ud.

Udvanding sort farve

Sort er blandt de mest alsidige farver til damemode. Derfor er alle nuancer af en farvepalet perfekt kombineret.

Den mest klassiske, men aldrig ud af mode kombination er sort med hvid.

Med deres hjælp kan du oprette et festligt billede, der passer til alle slags festligheder. Hvid kan fungere som en lys top, en geometrisk indsats eller endda en loop. Nu er en stribet kjole blevet mode.

En af de mest populære og harmoniske kontraster er kombinationen af ​​sort med solid eller beige.

Selv om den på ingen måde er ringere end denne kombination af sort og lyserød. Kjoler er smukke, ømme og romantiske.

Den røde og sorte version af aftenkjole vil understrege din beslutsomhed og lidenskab. Mange brude i dag vælger dette billede for ikke at være det samme som alle andre.

Vær også opmærksom på sort og grøn. Dette par blomster skaber et fantastisk ensemble.

Et godt alternativ er et par sort og blå eller grå og sort. Glatte overgange giver en fremragende effekt.

klud

Når du vælger en stil, skal du altid være særlig opmærksom på de anvendte stoffer. På grund af farven fokuserer på nuancerne af klippet. Derfor anbefaler designere at vælge matte og udelukkende naturlige stoffer.

Et godt eksempel er silke, uld, naturlæder og blonder.. Deres kombination giver dig mulighed for at skabe mesterværker af design kunst.

Make up

Mørke nuancer af aftenklædning stiller særlige krav til makeup. Den mindste mængde kosmetik her vil ikke fungere. Makeup bør være rig og lys.

Men i intet tilfælde forveksle ikke begrebet lyse og vulgære makeup, fordi disse er helt forskellige ting.

Her er nogle vigtige regler:

 1. Fokuser på en ting - øjne eller læber.
 2. Hvis disse er øjne, så vil alle nuancer af beige, sølv og guld gøre. Eller du kan blive på de klassiske hvide, grå eller sorte skygger.
 3. Hvis vægten stadig er på læberne, så læbestift er en klassisk rød. Vælg en skygge baseret på personlige præferencer, hud og hårfarve.
 4. For at udfylde sminningen korrekt skal du bruge forlængelse af sort mascara for at understrege virkningen af ​​dit udseende.
 5. I visse situationer er det muligt at bruge falske øjenvipper, hvis din egen ikke tillader dig at gøre dine øjne udtryksfulde og attraktive med bare mascara og eyeliner.
Kommentarer
 1. Irene
  28.09.2015

  Almindelige sorte kjoler er kedelige. Men hvis du fortynder den med rød læbestift og røde tilbehør, hold dig på! Billedet bliver "brand"!

 2. vikke
  13.09.2015

  Black blonde kjoler er fantastiske!

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer