Farver af kjoler

Blå kjole - skab et spektakulært lyst eller blidt billede

Blå kjole - skab et spektakulært lyst eller blidt billede

deltage i diskussionen

 
indhold
 1. nuancer
 2. Kombination med blomster
 3. længde
 4. Populære modeller og stilarter
 5. tilbehør
 6. Sko
 7. Make up

Alle kender ordene "de mødes tøj", så når man leder efter et nyt outfit, er det nogle gange værd at tænke på, hvilken meddelelse du vil formidle til andre gennem dit tøj. Glem ikke at kjole gør en kvinde til en kvinde.

Moderne designere tilbyder en bred vifte af farver og stilarter af kvinders kjoler. Modstanden af ​​modeller giver dig let mulighed for selvstændigt at vælge et interessant originalt udseende, der vil fremhæve de individuelle naturlige egenskaber i din figur. En af yndlingsfarverne, både blondiner og brunetter, er blå og dens fantastiske nuancer.

nuancer

Ifølge psykologerne har vi siden barndommen vænnet os til at rosa ting kun er for piger, og blå ting er til drenge. Derfor, hvis du har et ønske om at være omhyggelig - er du velkommen til at bære pink. Hvis dit mål er at være "din egen" i mænds firma, så vil den blå kjole være den mest egnede.

Blå har en enorm variation af nuancer: fra lys himmelsk, næsten gennemsigtig, til dybt mættet og chillende. Derfor, når du vælger en kjole af denne farve, der passer til din skygge, er du afhængig af din farvetype udseende.

blid

Delikate nuancer passer til sensuelle lysforhold af farvetypen "sommer". Det er ønskeligt, at kjole havde virkning som plak eller uskarphed.

Delikate nuancer ser særligt udtryksfulde ud på blå øjne. Denne farve tilføjer stråling til øjnene, gør dem mere ekspressive. Derfor er hovedfokuset i make-up på udtryksfuldt udseende. Glem ikke at male over øjenvipper. Det er nok at fugte lidt læber med mild glans med virkning af "vandudjævning". Og billedet kan betragtes som komplet.

Mørk kold

Hvis en kvinde er indehaver af "vinter" farvetype, så skal hun vælge en koldere, mættet eller næsten iset skygge af blåt.

En kjole af denne farve kan være både afslappet og aften. Vær ikke bange for billedet af "snow queen".

I en sådan usædvanlig kjole vil eventyrprinsen altid finde dig, og så vil som i et eventyr opvarme dit kolde hjerte med sin varme omfavnelse.

Denne skygge er meget glad for og rødhårede piger.

Himmelske og lyse

Himmelblå er en af ​​de smukkeste naturlige nuancer. Det er derfor, det er så populært i rækken af ​​berømte designere.

Sky kjole ser især godt ud på unge piger.

Denne skygge er perfekt til prom kjole til gulvet. Det vil endnu engang understrege den lethed, luftighed og girly charme, som kun er forbundet med unge piger. Ved at kombinere en kjole af himmelsk skygge med guldsmykker, vil enhver kandidat nemt få titlen "Dronning af bolden".

Flere nuancer

Hvis du ikke er fan af monofoniske modeller, skal du være opmærksom på den kontrasterende kombination af tilstødende farver. Meget ofte byder designere på et sådant snit i modeller af en monteret silhuet: sidepanelene er lavet i mere lyse eller mørke farver. Denne skæring understreger perfekt silhuetten, hvilket gør den endnu mere elegant og slank. I dette tilfælde sys hoveddelen af ​​kjole fra et stof af lysere farver.

En anden mulighed - en lyseblå kjole i stil med "country", belagt med en tynd læderrem. Normalt har en sådan kjole et lille blomstretryk af en mørkere kontrastfarve, som igen understreger den valgte stilistiske orientering.

Ser imponerende og blomstret ud, og i buret.

turkis

Turkisfarvet ser især luksuriøst ud på rødhårede piger. Denne farveindstilling er velegnet til både piger og kvinder og har ingen aldersgrænse.

Kombination med blomster

Med grå

Enhver farve kombineres med en lang række akromatiske farver: hvid, sort og grå. I tilfælde af en kombination af blå og grå får du den såkaldte samtidige kontrast. Grå farve vil ikke distrahere opmærksomheden, men tværtimod vil fremhæve alle fordelene ved den valgte blå farve, gøre den mere mættet.

Med blå

Kombinationen af ​​blå og blå er næsten en klassiker.

Med hvidt

En af de bedste muligheder for at kombinere blå og hvid. Dette kan være en retro kjole i hvide ærter. Det har ikke stropper, men det er kendetegnet ved en puffy flerskikts nederdel. Et hvidt raghovedbånd bundet på hovedet er i stand til logisk at fuldføre billedet. En anden interessant mulighed for unge piger er at hente en hvid og blå kjole i baby dukke stil. Ideel til dem der endnu ikke er klar til at vokse op.

Vi kan ikke nævne kombinationen af ​​blå med guld og beige. Disse er meget stilfulde variationer til en aften ude.

Forresten, beige tilbehør og sko - den mest almindelige løsning til en blå kjole.

Med sort

Den blå farve på kjole går godt med sorte tilbehør (for eksempel en rem, tilbehør). Sort kan være til stede i indretningen af ​​kjole selv (krave, rør, trim). Du er velkommen til at se modeller med sorte geometriske mønstre, som er afbildet på baggrund af lyseblå baggrund. Trendy geometri kan placeres tilfældigt på steder. Men oftest er det verificeret og gentaget flere gange. Et sådant komplekst ornament sætter det dynamiske billede. En sådan kjole vil være i smagen af ​​en stærkt villig, energisk kvinde.

Med pink

Blå og lyserøde farver sameksisterer perfekt i ensemblet.

Her er den eneste regel gyldig: mættet lyserød giver mening at kombinere med en rig blå tone. En lyseblå - bestemt med en lyserød.

Med rødt

Brand og is er kombinationer af en lyseblå kjole med rødt blinkende tilbehør. Reglen her er, at den røde farve kun skal være som en accent, men slet ikke i hovedtonen. Ellers kan det ekstravagante fashionable look blive en vulgær.

Med ærmer

For kvinder med fulde hænder er en rig blå kjole med en flagermus ærme perfekt. Denne stil gemmer andre fejl i figuren. Denne model giver fri bevægelighed. En god mulighed for rejser til de steder, hvor du er nødt til at bevæge dig, for eksempel i en natklub.

Aftenkjole med blå nuancer kan have gennemsigtige ærmer med manchetter eller omvendt bølgede løse. Sommerkjole af blå farve har ofte "lanterner" ærmer, som giver mischief og pigen uskyld til hele billedet. Hvis du har brede skuldre, bør du undgå puffede ærmer. Men på den unge subtile dame model kjole med voluminøse ærmer vil sidde perfekt.

længde

lang

En lang blå kjole skal være lavet af det mest luftige og lette materiale. Da denne farve er forbundet med det himmelske miljø, kan det simpelthen ikke være tungt og massivt. Blonder, chiffon, satin, silke og andre lette stoffer er perfekte her.

Flere frills himmelske kjole vil ikke gøre det tungt og massivt. Tværtimod vil de skabe et billede af en lys himmelsk sky. Aftenkjole med blå toner, broderet med store hvide perler eller rhinestones i neutrale nuancer, ser særdeles imponerende ud.

midi

Cocktail kjole, en god mulighed for firmafester eller sociale arrangementer. En høj hæl vil give tillid, justere din gang og gøre din ejer en stjerne af aftenen.

kort

Korte kjoler af blå nuancer er særligt gode til en strandferie.Det kan være en meget kort tunika eller en kjole med tynde stropper af viskose, et blødt materiale, der er behageligt for kroppen. Denne kjole er perfekt til en strandferie.

Populære modeller og stilarter

Det er ikke det første år, at denim kjoler er populære blandt unge. De har for det meste en fri lige snit eller A-formet silhuet. Enhver større forhandler i deres samlinger har et par af sådanne muligheder.

Timeglassets klassiske monterede silhuet ser godt ud om vinteren og sommeren. På en kølig sommeraften kombineres den med en hvid jakke, og om vinteren skal du vælge en varm beige cardigan til den og slå den med passende tilbehør.

tilbehør

Guld smykker blander smukt med en blå outfit. For et lysere udseende, tilføj store cowberryperler. Når massive tilbehør ud af sted. På et sådant tidspunkt vil mindre massive og mere beskedne nuancer være egnede, for eksempel neutral beige, passende overalt.

Sko

Sko bør sammenfattes sammen med resten af ​​ensemblet. Når du vælger sko, være opmærksom på bekvemmeligheden af ​​sko. Hvis du har svært ved at bære hæle, er det bedre at undgå dem. I dette tilfælde er frelsen ikke den egentlige platform for det første år. Hun tilføjer de manglende centimeter til benene, men efterlader fødderne i komfort.

Det er ikke nødvendigt at hente for eksempel røde sko til ensemblet med blå kjole og hvide smykker. Det er bedre, hvis tilbehør og håndtaske vil have samme farve med sko. Hvis det er svært for dig at vælge den rigtige skofarve, skal du vælge monokrome farver: sort, hvid eller grå. Festlig grå farve - sølv sko metalliske sko.

Make up

Blå øjne blondiner passer bronze skygger. De er i stand til at gøre klare øjne mere udtryksfulde. Hvis du ikke bruger skygger, skal du kun male det indre nederste øjenlåg med en hvid blyant. Hvid farve nyder perfekt den blå, hvilket gør den endnu mere mættet. Hvad angår rouge, er erfarne makeup artister enige om, at lyserøde nuancer harmonerer mere harmonisk med den kolde blå tone i kjole.

Kommentarer
 1. sleepyhead
  07.01.2016

  Jeg elsker blå farve meget! Jeg tror, ​​han går til alle med en kompetent makeup. Mest gerne kombinationen med hvid.

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer