Farver af kjoler

Grå kjole er ikke kedeligt!

Grå kjole er ikke kedeligt!

deltage i diskussionen

 
Indholdet
 1. Farvefunktioner
 2. Hvem er egnet?
 3. længde
 4. nuancer
 5. Spektakulære kombinationer
 6. Hvad skal man have på?
 7. tilbehør
 8. Sko
 9. Make up
 10. Stjerner i gråt

Farvefunktioner

Grå er mellemliggende mellem klassisk sort og hvid. Derfor er en grå kjole forfining og alsidighed.

Grå farve har mange nuancer fra sølv og perle til farven af ​​våd asfalt. Palettenes bredde giver hver kvinde mulighed for at vælge præcis, hvad der positivt vil fremhæve hendes figur.

Et andet træk ved farve er dets "plasticitet", dvs. han vil være i stand til at tilpasse sig nogen af ​​hans ejer.

Hvem er egnet?

Ungdom og ungdom vil understrege perlen og sølvskyggen. For mere moden alder er nuancerne mere fastholdt.

Kjole i klassisk stil er velegnet til specielle lejligheder, for kontoret er en ideel kappe kjole.

Kjoler lavet af satin vil skabe et smukt udseende til en aften eller et bryllup. En grå kjole lavet af guipure vil skabe et luftigt og attraktivt udseende.

længde

kort

Meget imponerende er en kort kjole med et reliefmønster og sorte sko. Et sort bredt bælte og en sølv halskæde vil supplere udseendet.

For et aftenlook vil en grå minikjole med en overflod af draperier gøre. Lysegrå sandaler og vintageøreringe vil være det sidste øjeblik i at skabe et billede.

I den kolde årstid til minikjole skal du bære store støvler af en lysegrå farve.

Om efteråret og vinteren kan du bære en slangekjole eller en sweater kjole. Disse stilarter er egnede sko med en bred hæl.

midi

Kjolen er af medium længde egnet til daglig arbejde. Med hensyn til stilen vil kappe kjole være optimal. Vi supplerer det med kødfarvede strømpebukser, stilethæl og en broche eller et lyst tørklæde på nakken. Hvis det bliver koldere, så kast en jakke for at matche tonen.

En kjole med en flared nederdel vil også perfekt supplere dit kontor stil.

Længden pålægger dog ikke frimærker. Grå midi-kjole ser godt ud på en højtidelig måde.

lang

Den lange grå kjole er perfekt til galaaften.

Til den modige og selvsikre natur er en gennemskinnelig model, der ser utroligt sexet ud på grund af, at den viser åbne områder af kroppen, velegnet.

Dem, der ikke kan lide sådanne oprindelige tøj, kan anbefale en kjole i silkebund. Flydende stof vil leve legeligt, og en perle af perler og sorte sko vil fuldende det luksuriøse udseende.

En lang grå kjole kan være en afslappet mulighed for sommeren. Stil - kjole. Sko - sandaler, flip-flops eller sneakers. Efter at have tilføjet det med en kort jakke fra jeans får vi et ungdomsbillede.

nuancer

Grå farve er meget alsidig. Dens nuancer spænder fra smoky grå og asfalt til asfalt og grafit. Perle, perle og platin er meget smukke. De er til unge fashionistas.

Spektakulære kombinationer

Med hvidt

Brug den hvide jakke til at oprette billedet. Men vær sikker på at bemærke at dens længde skal være i harmoni med kjoleens længde.

Med blå

Blå og grå er en kombination af en klassisk variant af forretningsstil. Kun blå skal være en mørk skygge. Når du kombinerer, brug en rig skygge af blå og perle grå.

Stof vil hjælpe med at komme væk fra forretningsstil. Tekstur vil tilføje friskhed og radikalt omdanne bue.

Med rødt

Rød farve bringer en ny strøm til billedet. Lette sko af samme skygge af kobling - et færdigt billede til en fest. Rød og grå - en kombination til aftenen, men ikke til kontoret.

Med pink

Pink vil tilføre en interessant og romantisk kontrast.Prøv en grå midi kjole, en pink pullover og sko med en rem. Perle armbånd vil være det perfekte tilbehør, der vil fuldende retro stil.

Pinkperler passer til enhver grå kjole.

Med blå

Blå og grå - en kombination af spektakulære og harmoniske. Det afhænger ikke af nuancer af hver og ser altid tilbageholdte og ædle.

Med brunt

Brun ser godt ud i kombination med en kjole-shirt. En lys, næsten beige cardigan med stort strik, rige brune støvler og en håndtaske, flere armbånd i bronze, et let tørklæde med blomstertryk, vil skabe et interessant udseende.

Med grøn

Grøn farve tjener som en ejendommelig indramning til grå. Opret en stilfuld og spektakulær bue er let: grønne sko, den samme nuance af en tynd rem og halskæde. Hvis det er koldt udenfor, læg på en grøn frakke. Alle "greens" skal altid være en tone.

Ideelle nuancer af aqua og unge grønne. Effektivt ser det grønne metalliske ud.

Med gul

Gul tilføjer en positiv til grå, selv om den er bleg eller kold. Cool gul og grå er en elegant mulighed. Lys gul skygge understreger originaliteten af ​​ejeren af ​​billedet.

Hvad skal man have på?

En grå kjole, der er fremstillet af strik, vil være en bekvem mulighed for en afslappet sommerstil. Komfortabel indstilling - skjorte kjole. Tilstedeværelsen af ​​et bælte, der med fordel vil understrege taljen (brun ser godt ud) er obligatorisk. Som sko skal du bruge loafere eller balletsko. Hvis kjole har en støvet gråfarve, skal skoene og tasken være et lyst farvebillede.

Vi anbefaler at eksperimentere med taljen. Prøv på en kjole med lav og høj talje. Under alle omstændigheder ser kjole usædvanlig og interessant ud.

Til sommer, få en kjole med tynde stropper og en aftagelig bodice. Dinah det til gulvet. En sådan kjole vil se på mode og smuk, hvis farven gradvist bliver mørkere mod hæmmen. Denne gradient vil gøre billedet meget spektakulært.

En varm strikket grå kjole er brugt med sorte støvler.

En grå kontorbeklædning supplerer en sort blazer eller trench coat. Hvis du har en sort læderjakke, så kan du i denne formular gå en tur rundt i byen eller til biografen.

En grå kjole af strik vil blive suppleret med krave af forskellige teksturer og skåret: en krave, nedtur, stå og pels.

tilbehør

Grå har brug for lyse accenter, der supplerer og genopliver det. Hvidguld, perlemor, turkis, sølv ville være en ideel mulighed.

Smykker fremstillet af sten ser meget smukke ud. Deres farve skal være kold.

Tilbehør kombineres med sko. For eksempel dekoration af koralfarven og de samme sko.

Korrekt matchede tilbehør til en grå kjole kan dramatisk ændre udseendet. Bright makeup og et par armbånd vil gøre en grå kontor kjole til en fest outfit.

Kappe kjole, hvor du går på arbejde, kan raffineres og elegant til en aften fest. Skift bare din sædvanlige taske til arbejde på koblingen, læg sandalerne på stålpladens stålfarve. Komplet billedet af øreringe i vintage stil.

Sko

En grå kjole med sorte sko og sandaler er et stilfuldt look til kontoret. Hæl - stud. Sko indstiller tonen til valg af bælter, strømpebukser eller strømper.

Meget interessant og smuk udseende terracotta sko og grå kjole. Bøjlen suppleres med et terracotta tørklæde.

Lette sko (lilla, rød, orange, gul) passer til en fest og vil gøre en glamourøs note.

Make up

Gør makeup under den grå kjole er let. Det vigtigste i dette er dens overholdelse af arrangementet og tidspunktet på dagen. Ligesom enhver anden makeup skal han skjule fejlene og fremhæve personlighed og styrker.

Start med rensning og fugtgivende huden. Dernæst anbring basisbasis, tonal og pulver. Dette vil give makeup udholdenhed.

rouge

Anvendelse af rødme - en forudsætning.Ellers ser huden ud til at falme, og farven på kjole vil tilføje et gråt og smertefuldt udseende.

Blush rød og lyse jakkesæt piger, hvilken type udseende som "vinter". For typen "sommer" pink rødme er ideel. Farvebeige og fersken er designet til udseendet af "forår". Farven på guld og brun er til "efterår".

øjne

Hvis du vil se ud som en dødelig og mystisk kvinde, vil muligheden for røgfyldte øjne (grå-sorte toner) være meget velkommen.

Pink pastell nuancer er velegnede til en ung dame. Men ikke rødt! Pink vil tilføje en nyhed om friskhed og rødt, tværtimod - træthed.

Brune øjne lyse brunette med mørk hud ser meget imponerende ud, hvis den bruger blå og perle nuancer. Øjenkonturen vil fremhæve blå eyeliner.

Grønne skygger, grøn eyeliner i mørkere tone og brun mascara vil skabe et let og legende udseende.

Smukt ser lilla øje indramning.

Universal version - beige-brun gamma.

pomade

Rød, brun, koralfarve. Men glem ikke, at i sminke er vægten enten på læberne eller på øjnene. De anførte farver ser harmonisk ud, hvis øjnene understreger linjen i eyeliner og mascara.

Delikat lyserød, pastelfarve er anvendelig, når man fokuserer på øjnene. Du kan også bruge en farveløs glans.

Stjerner i gråt

Grå farve er elsket af mange stjerner. Hollywood skønheder er charmerende i grå kjole og på det røde tæppe og på fester. Sølvfarvet, mættet, af forskellige nuancer - de fremhæver positivt de forførende former for deres ejere.

Ofte er skåret af kjoler usædvanligt og endda fantasifulde. Men på trods af dette er de bare fantastisk. Og det viser sig, at gråt ikke kan være sløvt og kedeligt.

Kommentarer
 1. lys
  30.12.2015

  En grå kjole kan have så mange smukke nuancer. Jeg elsker mest grå med en blå undertone. Han er ganske neutral og slags ædel.

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer