Aften kjoler

Lange aften kjoler

Lange aften kjoler

deltage i diskussionen

 
indhold
 1. år
 2. Cuddly
 3. græsk
 4. direkte
 5. åbent
 6. Med et snit
 7. Med et asymmetrisk nederdel
 8. Tilbage åben
 9. Langærmet
 10. Med blonder
 11. Med tog
 12. gennemskinnelig
 13. Til fulde piger
 14. farve
 15. frisurer

Hver mode sæson glæder den smukke halvdel af menneskeheden med feminine og sexede modeller af aften kjoler på gulvet. En lang kjole er universel, det kan sammenlignes med en tapper ridder, fordi det hjælper piger med at være fuldt bevæbnet med skønhed og forførelse.

år

I aftenens mode er der specielle kjoler, der passer til ekstraordinære lejligheder. De ser så smukke ud, at det ene blik er nok at forstå - det er de kjoler, der er skabt til vigtige begivenheder. Deres sofistikation og luksus harmonisk sammenflettet i en enkelt tandem, som kaldes "kjoleår".

Området for designer fantasi er den øverste del af sådanne kjoler, der kan have asymmetriske linjer, tynde stropper eller slet ingen.

Forskellene mellem modellerne er hovedsageligt i form, dekoration og dybde af udskæringerne på brystet eller bagsiden. For modige piger skaber designere årskjole med udskæringer i taljen på den ene side eller straks fra to.

Cuddly

Stilen, der kom til os fra 50'erne, vil ikke være forældet fortid, og bliver konstant udformet i de nye modetrends. I sådanne kjoler er der helt sikkert romantik og femininitet, volumetrisk silhuet og lyse linjer.

For nylig har designere besluttet at flytte væk fra monotoni af frodige kjoler. Spillet er lavet på kombinationen af ​​farver og stoffer, kompleks udskæring og udskrifter. Boring modeller er blevet originale. De er passende makeup i retro stil og tilbehør fra moderne tidspunkter.

Hvis dristige og desperate eksperimenter ikke er til deres smag, er der altid et luftigt tøj, hvis øverste nederdel er lavet af letvægtsstof med en gennemskinnelig virkning.

græsk

Løs pasform, flyvende stoffer, helvedesild, drapering eller plissede nederdele er alle tegn på en græsk stilskjole. Modedesignere kan lave denne stil: de afbryder ærmerne og gør dem relevante igen, eksperimenterer med halsen på enhver mulig måde og ændrer form og dybde.

For at gøre denne kjole bedre egnet, kan du tilføje lacing eller vælge en model med stropper.

direkte

Hvis du er en moderne og stilfuld pige, så har du helt sikkert en ret kjole med maxi længde.

Der er flere grunde til dette:

 • det unikke af billedet, som du nemt kan vælge andre elementer i garderobeskabet og tilbehør;
 • et feminint billede, der ikke kan tvivles
 • Maksimal længde vil skjule fejl i benene.

I disse kjoler ser det ud til at være godt dybt skåret (foran eller bagud), indlæg af blonde og mousserende indretning. De rigtige kjoler blandt de tilstedeværende er lavet af de lige kjole, hvor hæmen ligger simpelthen på gulvet.

Sandt nok har du ikke meget sjov i dem, så et tøj til gulvet vil være en glimrende mulighed for sociale arrangementer, officielle begivenheder, der ikke kræver konstant og aktiv bevægelse fra dig.

åbent

Når der vises en lang kjole, hvor der ikke er ærmer eller stropper, og halslinjen er så udtryksfuldt, at det er umuligt at se væk, så falder alle andre modeller ud og går til siden.

På nederdelen kan være til stede er ikke meget stor, men pænt tog, og kan gå på længden af ​​nederdelen. Sådanne elementer ser bare smukke sammen med blotte skuldre og pæn bodice. Til den røde løber - den mest ideelle løsning.Top kan dekoreres med mousserende smykker dekoration, der består af krystaller eller gardiner.

Med et snit

Det er muligt at præsentere en slank silhuet af en pige i et gunstigt lys ved hjælp af en lang aftenkjole med høj slids. Han vil ikke kun være overflødig på nederdelen, men tværtimod - han vil tilføje et billede af forførende og seksualitet. Derudover vil i en sådan kjole være behageligt at bevæge sig.

En sideskæring, kun synlig for et nysgerrig øje under bevægelse, vil se mere præcist ud. Modige kvinder med perfekt slanke ben tilbyder designere at vælge lange kjoler med en slids foran.

Med et asymmetrisk nederdel

Vi ved alle meget godt, at du vælger stilen til aftenkjole, du skal fokusere på arten af ​​arrangementet. Fraværet af en officiel stil til den kommende aften tjener som en vægtig grund til at vælge en kjole med asymmetri langs nederste linje af nederdelen. Kjoler med et tog og en forkortet forreste del af nederdelen er meget populære. Her vil coquettishness og ekstravagance være i lige store proportioner.

Tilbage åben

Hvis din gamle drøm er en kjole med en blød ryg, så lad det være lang, med lukkede bryster. Tro mig, klippet på ryggen vil være nok for billedet til at have seksualitet, glæde, legesundhed og fængslende mysterium.

Denne outfit vil være lige så god ikke for enhver lejlighed. Det er værd at spare for et spektakulært offentligt udseende. Dette kan være en graduation part, et middagsselskab, en verdenspremiere (eller i det mindste nationale), ceremonielle receptioner. Decollete ser velkendt ud, og lidt træt. Det er en helt anden ting - et snit på bagsiden. Det har intriger, uforskammethed og charme.

Langærmet

Langærmet kjoler passer til hver sæson. For en vinterfest er sådan en outfit meget mere passende, vil bringe trøst til ejeren og vil ikke lade hende blive kold. Hvis du bærer en sådan kjole om sommeren, kan du forlade på bekostning af den usædvanlige kjole og den kontrast, der vil blive skabt af andre kjole af andre gæster.

En lang kjole med lange ærmer vil vidne om den raffinerede smag og gøre billedet mystisk. På grund af denne kjole kan reinkarneres i den kaste middelalderlige dame. Sommervalg er lavet af lette stoffer, der gør det muligt for kroppen at trække vejret og bevæge sig frit. Sådanne kjoler ser godt ud med ikke meget store blomstermotiver.

Med blonder

Ønsket om at være elegant, majestætisk og lyst kvinde er udformet gennem valget af blonder lange kjoler. For det første er der blandt disse outfits sorte blonde mønstre.

Alle vil være opmærksomme på dig: mænd vil klæde dig mentalt, og kvinder vil kæmpe med en følelse af beundring og misundelse.

Pas på, at en sådan smuk kjole ikke overskygger dig. Det bør kun være en kant til en ædelsten.

Med tog

Er der planlagt en meget vigtig begivenhed, endda måske den vigtigste og vigtige i dit liv? Nå, så skal kjole være passende, ekstremt luksuriøs, majestætisk og smuk. Uden tvivl - alt dette refererer til den eneste kjole, hvor der er et tog.

Denne chic outfit vil ikke tolerere dårligt udvalgte sko og ikke egnede frisurer. Fejringen, som du skal hen til, skal involvere målte vandreture, unhurriedly sipping champagne fra briller og taler om høje, men ikke aktive dans og støjende virksomheder.

Et tog bestående af et vægtløst stof viser sig godt, selvom andre muligheder ikke bør kasseres.

gennemskinnelig

Indehavere af en fed karakter og emancipation i mode bør ikke gemme sig bag tætte stoffer og lukkede elementer. En lang kjole lavet af gennemsigtigt stof vil perfekt afspejle dit humør og vise hele skønheden i en velbygget krop.

Elements af blonde, chiffon, store blomsterstriber og dekorationer i form af sequin-sammensætninger kan slå sig på gennemsigtigt stof.

Til fulde piger

Kompletthed er ikke en grund til at bære baggy ting og være en grå mus blandt smukt klædt skønheder. Mange designere opretter korrigerende aftenkjoler, der passer til frodige damer meget mere end de mest fashionable tøj.

Med fulde hofter skal du absolut se efter en kjole med V-formet hals. Fordelen er, at der er mange sådanne outfits, og vanskelighederne med at søge ikke vil påvirke dig. Ikke nok udtryk for taljen? Et bredt bælte hjælper med at fremhæve det og gøre kroppskurverne klare. Benene slanke, men den øverste del af kroppen er massiv? Så skal du vælge en lang kjole med en høj spalte.

farve

Sort farve i enhver sæson er fortsat relevant, men i fremtidige modetrends bliver den en favorit. Den blå og blå, lilla og sennep, mursten og vin nuancer vil også konkurrere om det første sted.

For flere årstider i træk forlader silke med et blomstermønster ikke verden af ​​aftenmode. Stil og aristokrati i en sådan kjole er til stede i de fleste. Overdrive det ikke med frankness stil.

frisurer

Aften så lang som muligt kjole ikke med hver frisure vil blive kombineret. Når det kommer til at vælge frisurer, skal du forsøge at holde balance og skabe harmoni. Der burde ikke være storhed og tyngde, ellers vil hele den femininitet, der blev skabt med en sådan persistens, briste som en sæbeboble.

Det første indtryk af en kvinde er baseret på hendes aften look, som kræver en korrekt udvalgt frisure. Reglerne vil hjælpe dig med at forhindre de mest almindelige fejl:

 • fluffy kjole kræver skabelsen af ​​en beskeden frisure i form af smukt indsamlet hår og uforsigtigt kastede tråde;
 • kompakt kjole, herunder græsk, passer perfekt til løs hår og komplekse fletninger;
 • unge damer har ikke brug for noget at skabe volumen på deres hoveder; det er meget bedre at vise det smukke hårs skønhed;
 • For damer af fast alder, bør du ikke huske ungdommen, hvor der var lyse højdepunkter, super asymmetriske hårklipp og revet bangs.

Elegance sker ikke for meget, så vær så velkommen til at samle tilbehør (bare overdriv det ikke), en håndtaske og dekoration i dit hår under din aftenklæde.

Sørg for at hente udsøgte sko med høje hæle og lad dem være bedre kvalitet end fængende. Selvom moderne aften mode foreslår valget af lave sko. Skal være en manicure og aften makeup.

Kommentarer
 1. Pauline
  17.12.2015

  Det er en lang aftenklæde, der især er højtidelig og festlig, selvom den er mindre praktisk.

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer