Aften kjoler

Lilla Aftenkjole

Lilla Aftenkjole

deltage i diskussionen

 
Indholdet
 1. Valgfunktioner
 2. Farvekombinationer
 3. Mørk skygge
 4. Blid skygge
 5. tilbehør
 6. Sko, muligheder for valg af tilbehør og sko
 7. Make up
 8. manicure

Ikke så længe siden blev det antaget, at lilla er kun for kreative mennesker eller for dem, der har psykiske problemer. Men nu har tøj i violette toner trådt ind i klædeskabe af kvinder i forskellige aldre. Sådanne tøj foretrækkes af romantiske mennesker, der har en veludviklet intuition. I modsætning til klassiske sorte kjoler ser lilla mystisk, fed og legende ud. I sådanne kjoler ser en kvinde elegant og forførende ud.

I en lilla aftenkjole bliver du uimodståelig. Denne ædle farve ser godt ud på kvinder af enhver alder, og i nærværelse af en dyb mørk skygge visuelt gør figuren mere slank.

Bekymringer om at købe en kjole i lilla er normalt forbundet med manglende forståelse for, hvad man skal bære den med. Hvis du vælger det rigtige tøj og tilbehør til det, kan det være en blindgyde, hvis du ikke ved, hvilke lilla kjoler, hvilke andre farver du kan fortyndes lilla, og også hvordan man succesfuldt kan supplere billedet.

Valgfunktioner

Vælge en lilla kjole, husk disse nuancer:

 • Klæd ikke fuldt ud i lilla.
 • Jo lysere din hud og hår, den mørkere og rigere den lilla tone skal være.
 • Jo mørkere tonen i din hud og hår, jo lysere kan du vælge en skygge af lilla.
 • Lilla har en slankende egenskab.

Når du vælger din "egen" violette nuance, skal du overveje farven på dit hår. Hvis det er kobber, kastanje eller rødlig, og dine øjne er grågrønne eller grønbrune, så vil det bedste valg blandt lilla toner være blomme og nuancer, der nærmer sig rødt (lilla rødt eller lilla rødt).

Brændende brune øjne brunetter bedst gå mørk lilla farve, for eksempel med en antydning af indigo eller blåbær tone. Også sådanne piger er perfekte mættede og lyse lilla toner.

Til fairhårede piger med skøn hud og grå øjne (såvel som gråblå og grågrøn) anbefaler vi en lysegrå lilla farve samt violet og lavendel aften kjole.

Farvekombinationer

Succesfulde kombinationer af lilla toner kan kaldes en kombination med:

 1. Brown. En sådan duet er meget varm og attraktiv. Brun kan være repræsenteret ved mørke toner (for eksempel chokolade) og lettere nuancer (for eksempel sand). Lilla kan tilføjes til brun i enhver variation og andel.
 2. Hvid. Denne kombination ser ud til at være frisk, usædvanlig og fjederagtig. Blandt andre neutrale farver, kombineret med lilla toner, også kaldet grå, beige og sort.
 3. Green. Denne kombination er stilfuld, romantisk og varm. Lilla, vælg lys, og lad grønnen være rig (lysegrøn, turkis, smaragd) eller dæmpet (flaske, khaki, pistacien).
 4. Gul. En meget lys og ekstraordinær kombination, der appellerer til mennesker, der søger individualitet. I dette tilfælde, bemærk at gul er foretrukket i små mængder, for eksempel bære en lyserød lilla kjole med et gul tørklæde eller en gul broche.

Kombinationen af ​​violet med neutrale farver - sort, grå, hvid og beige vil være en win-win. Men andre "dybe" farver vil gøre. Prøv og eksperimentér.

Mørk skygge

Den mørke skygge af lilla ser forbeholdt og hæk. Desuden lægger de mørke toner af lilla vægt på spiritualitet.

Sådanne rige nuancer som aubergine eller blomme kan kaldes kongelige.De kombinerer perfekt med sort, hvid, grå og klassisk blå.

Du kan også tilføje guld, lysegrøn, lyserød, smaragd, koral, mørk citron, crimson og orange toner til rige lilla.

Du bør ikke tillade en kombination af mørk lilla outfit med et tryk af en anden farve (undtagen sort og hvid). Nå, hvis du kun tilføjer en neutral eller lys tone til en sådan violet version.

Blid skygge

Let delikate violet nuancer er designet til at understrege sensualitet. De er repræsenteret af lys gennemskinnelige nuancer af lilla og violet, derfor er de forbundet med varme og forår. En god tilføjelse til disse toner vil være sølv, fersken, hvid, creme, beige, lyserød, citron, mælkeagtig, lysegrå og lime skygge.

Hvis du er interesseret i lyse lilla kjoler, se fotos af lavendel aften kjoler.

tilbehør

Da lilla er en meget mærkbar og lys farve, skal dens tilbehør være neutrale. Hvis du tilføjer lyse farver til det, så tager der højde for deres lighed blandt de mest succesfulde nuancer af tilbehør til lilla outfits, så du kan ringe alle nuancer af lilla.

Hvis du vil have kontrast, skal du vælge rødt, lyst orange eller gult tilbehør. Det er vigtigt ikke at overbelaste dit billede ved at tilføje et par ikke-violette nuancer.

Bemærkelsesværdigt passer til enhver version af den lilla aftenkjole sort og neutralt toner tilbehør.

Hvis din lilla kjole er repræsenteret af en lys skygge, supplerer den med en lille mængde smykker. Et billede i lilla kan omfatte sølv og guld smykker. Du kan bære en perle af perler til en lang lilla kjole.

Sko, muligheder for valg af tilbehør og sko

Lilla kjoler er gode til både. Hvis du henter sko i lilla, dekoreret med metalbeslag, får du et meget elegant udseende.

For varmt vejr kan både være beige og for kølige dem - sort. Et interessant og ekstravagant udvalg af både til lilla sammen - sko, hvor der er en leopard, serpentin eller tiger print. Sådanne lyse varianter af både som smaragd, citron eller crimson lak sko ser også meget fordelagtigt ud. En række modeller repræsenteret af platformens tilstedeværelse, stropper, forskellige former og hæle, åben tå og så videre.

Til en glamourøs fest anbefales lilla kjole at tilføje en gylden jakke. En kort cocktail lilla kjole vil se smuk ud med en sort læderjakke. For et delikat og sensuelt billede kombineres kjole med lilla skygge og gule sko. Du kan også sprede billedet med små pletter af pink og orange, for eksempel tage en orange håndtaske til en lilla kjole.

Chiffon lilla kjole med kort nederdel er en god mulighed for elegante udsalgssteder og til daglig brug. Til ham kan du bære sølv sandaler med stropper eller pumper med nitter. En strålende kobling og en elegant halskæde hjælper med at supplere det levende billede.

Det ideelle valg til en dato eller en begivenhed i en restaurant ville være en blonderkjole i en lilla tone. Vi anbefaler at du bærer beige pumper og tag en sort kobling. Den lilla kjole er meget effektivt dekoreret med et sort bælte. Det er værd at tilføje sorte sko og en sort håndtaske.

En elegant lang kjole i en lilla tone kan også bæres med et tyndt bælte og sandaler dekoreret med metalbeslag. En kobling til et sådant outfit kan trimmes med perler. Også lilla maxi-kjoler er succesfuldt suppleret med beige sandaler på en platform og en chokoladefarvet håndtaske.

For at skabe et dristigt og mindeværdigt billede skal du vælge en sandal med en fuchsia skygge og en gul rektangulær kobling til en aften lilla kjole.

Make up

Makeup til en sådan kjole, som en lilla kjole, skal være naturlig og meget smuk.

Et godt valg af skygger vil være en lilla palette. Men pas på: med ukorrekt håndtering vil øjnene blive trætte.

Blond skønhed læbestift kan vælge en lys rød og mørkhudede piger med lyse øjne - gylden-orange.

Nedenfor ses et billede af Selena Gomez med makeup der passer til lilla kjoler.

Og et par eksempler)

manicure

Et fremragende valg ville være at lave en manicure i samme rækkevidde som din kjole. Du kan også bruge lignende nuancer af spektret - grønt, blåt og blåt. For en manicure, der supplerer billedet i lilla, er tilladt og tegninger på neglene. For eksempel kan du dække dine negle med lyse lilla lak og tegne hvide snørebånd.

Kommentarer
 1. Maria
  05.08.2015

  Lilla - ædle og rige. Det blev sagt at de, der vælger lilla, ikke er tilfredse med en mands kvinder. Nylig forskning har afvist dette. Så er du velkommen til at bære en kjole af denne farve!

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer