Aften kjoler

Røde aften kjoler

Røde aften kjoler

deltage i diskussionen

 
Indholdet
 1. Farvefunktioner
 2. Til gulvet
 3. midi
 4. kort
 5. Med blonder
 6. Rød kjole med åben ryg
 7. Rød og hvid aftenkjole
 8. Rød og sort aftenklæde
 9. For fuld
 10. Aften makeup under en rød kjole

Det lader til, at den nye mode sæson bryder bogstaveligt talt alle de etablerede regler. Designere og modehuse bruger alle lyse og rene nuancer. De var særlig opmærksomme på rød farve, som var bogstaveligt overalt - i afslappet tøj, kontorstil, aftenkjoler. Den røde aftenklæde er en fantastisk løsning, der skaber et attraktivt billede.

Farvefunktioner

Rød er farven på flamme, lidenskab og duftende roser. Det er forbundet med energi og uhæmmet seksualitet.

Derfor er kvinder, der bærer sådanne tøj, opmærksom på sig selv, viser deres dristighed i deres image, tiltrækker mænds synspunkter. De ser dig som en smuk blomst, men samtidig frygter de torner.

Vi bemærker straks, at ikke hver pige har råd til rødt. Hun må være selvsikker, have en vilje. Som regel er disse målbevidste damer, der ved, hvad de vil have fra livet og er trygge i retning af deres mål. De opnår let mænds placering og etablerer forretningsforbindelser.

Kvinder i rødt er ledere, stærke, selvsikrede personer.

Glem også, at rødt er en aggressiv farve, der kan afspejle en smuk kvindes skønhed. Prøv ikke at argumentere med en kvinde i en rød kjole, da dette er en helt ubrugelig øvelse. De ved altid, at de har ret og ikke vil hvile, før de viser det til dem, der er uenige med dem.

Til gulvet

Tid har vist, at en rød kjole på gulvet er passende, når som helst og hvor du vil blive centrum for opmærksomhed. Denne sæson viser en forkærlighed til letvægts bold stil.

En bodice med et korset, en lang nederdel, den næsten fuldstændige mangel på indretning, hvor man understreger det aristokratiske billede. På den ene side er det enkelt, men på den anden side - utroligt luksuriøst.

Rød langs er perfekt:

 • fint draperi
 • lagdeling;
 • original cut;
 • dyre materialer. Dette gælder især for naturlig og mat silke.

Se efter røde satin gulvlange kjoler, der viser kvindelighed og romantik. Det er også vigtigt at bruge et sådant element som en krave til en aftenklæde. Tilstedeværelsen af ​​klippet vil lægge vægt på slanke ben.

Glem ikke toget, som perfekt understreger det kongeligt majestætiske billede. Det kan være lavet af chiffon, gennemsigtige stoffer, suppleret med en fuld nederdel eller en original finish. Med hensyn til ærmerne afhænger længden af ​​præferencerne.

midi

Allerede i sig selv er den røde kjole selvforsynende, fordi selv de mest enkle modeller ser godt ud.

Derfor bør du ikke være overrasket over de stilarter, der blev præsenteret inden for rammerne af modeshows af de bedste designere fra hele verden. Essensen af ​​deres røde tøj var at bruge en semi-monteret eller lige silhuet, under knæ eller mid-ankel længde med en tre fjerdedeler ærme. På basis af denne grundlæggende stil tilføjede hver sin egen rosiner og nuancer. Ser godt ud og ret praktisk.

kort

Vær ikke bange for, at dette er for dristig beslutning. Denne sæson kan og bør du have lignende tøj. Den provokative længde af mini'en passer til dem, der har fulgt en konservativ mode i deres liv. Og alt sammen fordi kjole spiller med lyse nuancer, overtræder de etablerede regler og traditioner.

Hvis du vil lokke, forføre andre, er din bedste løsning en kort rød kjole.Det passer til natklubber, fordi det ikke forhindrer bevægelse, giver dig mulighed for at danse som du vil. Plus du vil understrege skønheden i deres ben.

Hvad angår ærmerne, er der plads til forsøg. Den ene vil passe til en imponerende ærme, den anden - åbne skuldre, ryg og endda en decollete. Du kan tilføje dem til rhinestones, glitter, brug satin eller guipure som grundlag. Det vigtigste er, at kjole understreger dine stærke kvaliteter, og viser ikke fejlen i figuren eller huden.

Men hvad der skal kasseres er en alt for åben bryst, provokerende nedskæringer. Dette er ikke moderigtigt og alt for ærligt.

Med blonder

Snøre skaber utroligt forførende billeder, så i tilfælde af en rød kjole bliver det meget velkommen. Især hvis der ikke er nogen foring i kjole. Længden kan være under knæene, i gulvet eller mini, silhuetten af ​​et monteret eller semi-monteret. Anyway, den bløde rød kjole giver kvindelighed, gør pigen til et ægte åg.

Det vil ikke være overflødigt at bruge atlasen som en beklædning til at dekorere et nederdel eller bodice.

Den rigtige tendens i denne sæson er en lang rød kjole på gulvet med en blonde top. Også for promen ville et godt valg være sådan en kjole, men med en længde til midten af ​​kalven sammen med en kontrastforing. Bare sørg for at under det har du stiletto hæle, kobling taske og pæne smykker. Anbring ikke for meget vægt på tilbehør, for ikke at aflede opmærksomheden fra selve beklædningen.

Også i tendensen forbliver illusionen af ​​den nøgne krop og blonde ærmer.

Rød kjole med åben ryg

Hvis du vil gøre dit billede feminint og forførende, skal du vælge denne version af den røde kjole. Men husk, han har en vis ulempe - modellen vil understrege manglerne i din figur. Derfor, hvis der er overvægt eller overdreven leanness, er det bedre at opgive kjole.

Sætte på en rød kjole med en åben ryg, hent det rigtige undertøj. Ingen traditionelle bh'er, kun stropløs eller som en sidste udvej på silikonebånd. Når du vælger længden af ​​gulvet, kan udskæringen vælge noget efter din smag. Den mest modige vælger en hals til taljen eller endnu lavere, og kun skuldrene og skulderbladene bar den genert kvinde.

Rød og hvid aftenkjole

Rød farve går godt med mange nuancer. Men den bedste ledsager er en alsidig hvid farve. Den bruges som indlæg eller underlag til rød blonde. Hvide mønstre på rødt stof ser meget interessant ud.

Rød og sort aftenklæde

Den nyeste fashionable nyhed var sort indretning i form af appliqués og blonde, pryder rødt tøj.

For fuld

Det er vigtigt at forstå, hvor attraktiv den røde farve er, og så meget er det skæmmende. Dette gælder især for fulde piger. At se i rødt så spektakulært og succesfuldt som muligt, følg nogle enkle regler:

 1. Nyanser vil tiltrække opmærksomhed, fordi den røde kjole er ønskelig at vælge en matteret. Alle slags glimmer, lyse indretninger, palæer vil kun gøre dig visuelt større.
 2. Det røde tøj skal ikke laves af et enkelt stof af rød farve. En lyse accent kan være tilstrækkelig, for eksempel i bodice zone, og gøre nederdelen mørk. Hvis du fokuserer på en smuk stor bryster, vil den aflede opmærksomheden fra ufuldkommen talje eller ben.
 3. Lodrette tegninger i kombination med en monokromatisk rød baggrund - dette er den perfekte løsning til fuld skønhed.
 4. Stilen skal være fastholdt, kortfattet. For eksempel en sag. En sådan rød kjole, suppleret med en udsøgt jakke, vil skabe et unikt elegant udseende.
 5. Tag ikke en lille længde. Den bedste mulighed - til midten af ​​knæet. I dette tilfælde skal sko være høje hæle.

Aften makeup under en rød kjole

Hvis du beslutter dig for at bære en højtidelig begivenhed, et vigtigt møde eller en anden begivenhed med et rødt tøj, må du under ingen omstændigheder kombinere det med en lys, rig makeup.

Mørke farver af kosmetik anbefales ikke til blondiner, da de gør tøjet tunge. Foretrækker eyeliner på flydende basis eller endda tynde pile lavet med en sort blyant. Skyggerne er ekstremt lyse, helst med en skimrende effekt. For øjenvipper bør vælge bulk mascara.

Brunetter passer til smoky makeup, skinnende skygger, men farven kan være sort eller mørkegrå. Nogle meget naturlige toneform. På de øvre øjenlåg, lav en pæn pil, der vil give billedet af kasket. Falske eller udvidede øjenvipper er tilladt, da de gør udseendet mere ekspressivt.

Rød læbestift kan perfekt supplere dit billede. Uden hvilke piger, der gør makeup under en fantastisk rød kjole, kan det ikke uden rødme. Nyanser kun naturlige, understreger fremspringende hjørner af kindbenene. Og fra de rosa og røde nuancer af rødt affald: I kombination med en rød kjole bliver de helt uhensigtsmæssige.

Kommentarer
 1. Katia
  21.09.2015

  Der er ikke noget smukkere end røde kjoler! Mit hjerte stopper, men hvad foregår der med mænd ... vi kan kun gætte.

 2. Lyuba
  07.09.2015

  Rød kjole er ikke alt. Du skal kunne præsentere dig selv i en sådan kjole, billedet skal være selvsikker. Ellers kan pigen i en sådan kjole se latterligt ud.

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer