Aften kjoler

Bryllupskjole til mor til bruden

Bryllupskjole til mor til bruden

deltage i diskussionen

 
Indholdet
 1. Forholdets etik
 2. Stil for fuld moms
 3. farve
 4. Vi supplerer billedet

Et bryllup forårsager spænding og angst ikke kun for bruden, men også for hele familien. Alle begynder at tænke gennem deres billede, især mor til bruden.

Forholdets etik

Uanset hvor travlt alle er i at vælge en kjole til bruden og bryllupsproblemerne, skal moderen til den fremtidige brud gøre sin egen kjole. Det er bedre at lade det ske tidligt, for eksempel en måned før den højtidelige begivenhed.

Det ville ikke skade at spørge bruden selv om råd, måske nogle råd eller forslag ville følge fra hendes side. Det er meget smukt og i øvrigt helt moderigtigt, når mødre er i harmoni i farve eller endda stil med brud og brudgomstøj. Bare ikke pålægge dette forslag, mor til bruden selv skal godkende en sådan beslutning for sin kjole.

I mangel af sådan, skal du vælge en kjole, der vil være praktisk. Tross alt vil hele dagen passere i bekymringer. Derfor bør han ikke holde bevægelsen nede. Hans stil kan være kendt og klassisk.

Der kan opstå vanskeligheder, hvis hele brylluppet har en tematisk retning. Men for nogle gør det lettere at vælge.

Når man vælger det, er det derfor nødvendigt at vide præcis, hvilken stil fejringen finder sted.

Stil for fuld moms

Sjældent når voksne har slanke forældre. Så står brudens mor over for nogle vanskeligheder, når hun begynder at vælge et tøj til sig selv. Hvis du tager højde for reglerne og følger anbefalingerne fra eksperter i modebranchen, kan du se helt elegant og elegant ud og gøre alle ulemper ved figuren til ubetingede fordele.

Den nemmeste og mest almindelige måde er at vælge en lang og let monteret kjole. Modellen kan vælge blonder, som anses for moderigtigt. Klippet er normalt enkelt og elegant, selv om draperi også er passende. Ikke forbudt og skåret på nederdelen.

Elegance har ikke kun en lang kjole, men lidt forkortet. Du vil sikkert føle frihed i bevægelse og komfort, og en lang kjole vil begrænse bevægelsen. Efter bryllupet bliver du nødt til at gå meget, hilse på gæster, danse, acceptere gratulationer og endda deltage i konkurrencer, der kræver behændighed.

Endnu bedre, du vil se med en lang kappe eller jakke, der matcher farven på den valgte kjole.

Brede, svagt ærmer kan også være til stede i den kjole, som brudens mor vælger til sig selv. Friller og strikvarer, der passer til figuren, kræver pleje.

Moms, der ønsker at skabe et lyst billede, har råd til en kjole med rhinestones. Det vigtigste - lad være med at blive båret for meget, fordi du ikke kan overskygge billedet af bruden.

Vi anbefaler at se store mode kjoler og sommeraften kjoler til fulde.

Styles for slim moms

Meget lettere er situationen med tynde mødre af bruder, der af natur har en slank figur.

Lad os starte med en kjolemonteret silhuet uden sømme og længde, i gulvet eller ved at nå knæet.

Skærets form bestemmes af dine præferencer og brystets egenskaber.

Hvis du ser så ung ud, at det er tæt på din datter, ligner mere en kæreste end en mor, så er du velkommen til at vælge stropper og en dyb hals. Hvis de sidste muligheder giver dig en større andel af stivhed og ulejlighed, så er det måske en fordel med en halvt lukket hals eller illusionen af ​​en fransk snit, der passer dig bedre. Modesty sammen vil give en laced bolero.

Græsk stil

Ikke mindre elegant vil være den græske model eller i Empire-stilen.Høj talje med drapering på bodice fokuserer på brystet, og en gratis nederdel giver dig mulighed for at bevæge sig frit.

Hvis du vil vide nuancerne for at vælge elementerne i billedet, skal du læse artiklen om udvalg af aftenkjole i græsk stil.

havfrue

Ud over direkte stil kan du være opmærksom på havfruen, hvis aftenen afholdes i en formel, afslappet atmosfære. Valgmuligheder for stilen er forskellige. Du kan vælge et fluffy nederdel eller lidt fladt på knæene. Lad os sige et lille tog. Hvis du ønsker det, kan du dække dine hænder med et sjal eller bolero.

Det er værd at bemærke, at trøst kan give selvværd, uhyggelig tillid og en positiv holdning til dig omkring dig. Et godt billede tilføjer selvtillid, og hele løbet af bryllupsfesten afhænger stort set af det.

farve

Farven på kjole er ikke den sidste ting, der kræver opmærksomhed for dig selv.

Farven valgt af bruden til hendes outfit er et tabu ikke kun for moderen, men for alle gæster. Sort og hvid kan heller ikke være grundlæggende i kjole, men yderligere, skygger eller til kombination i farveblokken - nemt.

Der er nuancer, der kan vælges uden at være opmærksom på hårfarven og hudtonen - blå og lilla, samt alle deres nuancer. Tage mindst den blå farve, hans palette er ubegrænset: azurblå, majestætblå, lilla, blå, indigo, lilla, akvamarin og endda lavendel. Hver skygge har en ædelhed del. Må ikke gøre dit valg er simpelthen umuligt.

Der skal udvises forsigtighed med grøn og gul, da de kan have den modsatte virkning på den, du forventer at se. Rolige nuancer vil være passende i enhver ferie kjole.

Kombinationen af ​​guld og sort kan være festligt, men bringe billedet af bombast. I dette tilfælde må du ikke forstyrre udsigten udefra.

Vi supplerer billedet

Detaljer om billedet kan supplere det eller permanent ødelægge det. For at undgå sidstnævnte kan du gentage frisyren til brudenes mor fra billedet af bruden selv. Det vil se smukke og endda søde.

Valget af makeup påvirker hårfarve og øjenfarve, samt kjoleens hovedfarve. Manicure - Nå, hvor ville det være uden ham, især da du som mor til bruden også vil være i centrum for begivenhederne. Lakfarve kan være neutral.

I forfølgelsen af ​​skønheden i sko er dens bekvemmelighed helt glemt. Og det er forkert. Hælen kan være mellem eller lille. I slutningen af ​​aftenen takker du dig selv for en sådan beslutning.

For kvinder i fast alder, dyre smykker, familieværdier eller relikvier er velegnede. Tilføj en lille håndtaske, det vil helt sikkert komme til nytte.

Kommentarer
 1. Xenia
  19.11.2016

  Og det lykkedes os at købe to kjoler på en gang - en brudekjole til mig og en aftenkjole til min mor. En herre til frisurer inviteret til huset. Så de brugte hjælp fra specialister til det fulde og ikke bruger meget tid.

 2. tro
  29.07.2015

  Tak! Jeg vil gerne ligne en dronning på denne ferie, men du kan ikke tvinge datteren ud. Dette er hendes dag, og vores opgave er at støtte hende og gøre en rigtig ferie.

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer