Aften kjoler

Mint farve aften kjole

Mint farve aften kjole

deltage i diskussionen

 

Navnet på mintfarven er overraskende, fordi minten er grøn, tættere på mørket. Navnet er forbundet med plantens mint friskhed.

Mint farve er fantastisk. Bomuldsstof med det virker blødere og kashmir - coolt, det ser spektakulært silke, blonder og chiffon ud.

Mint aftenklædning fremhæver gunstigt brunfarvet. Farven er universel, den kan bruges både i tøj i daglig og aften stil.

kombinationer

Companion farver:

  • hvid;
  • beige;
  • sort;
  • brun.

Mint er bedst kombineret med pastellfarver, så du får et meget blidt billede.

Billede Supplement

Guld og sølv tilbehør er perfekte til en mint kjole. Hvis du vil skabe et varmt udseende, skal du vælge guld smykker.

Makeup bør være blød, lys, blid. Dette vil supplere det romantiske udseende.

Mintfarve er perfekt til blondiner, for brunetter er bedre at vælge turkis aftenkjole eller vælg en mere mættet nuance af myntefarve.

For at supplere billedet af lysskinnede piger bedre at vælge lyse tilbehør.

Kjoleindretning bør som regel kombineres med tilbehør. Hvis kjole er fast, er det bedre at vælge imod fedtede og varme nuancer, for eksempel guld.

Som vi allerede nævnte, vil kombinationen med brun farve også være fejlfri. Dette er den perfekte løsning til et billede i en forretningsstil.

Du kan finde mange variationer af mint aftenklæde, vælg en skygge afhængigt af din farvetype og formtype. Og så vil dit billede være perfekt.

Kommentarer
  1. Valery
    31.07.2015

    Jeg først bemærkede denne farve, da jeg var på en vens bryllup. Solbrunet pige var i en mint kjole. Hvordan gik hun hen! Og jeg er en brunette, og hvor mange forsøgte ikke på sådanne kjoler, jeg kan ikke finde min perfekte skygge.

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer