Aften kjoler

Lilac Aften Kjoler

Lilac Aften Kjoler

deltage i diskussionen

 
indhold
 1. Egenskaber
 2. Hemmeligheder af valg
 3. mode
 4. Stilfuld kombinationer

Lilac farve symboliserer visdom, ro og ro. Derfor foretrækkes det af intellektuelle, kreative mennesker, der ikke kan lide at udtrykke deres følelser stærkt og have en noget mystisk karakter. Og hvis du ønsker at skabe et behageligt og uforglemmeligt indtryk på en corporate aften eller en sekulær modtagelse, eller blive en fremtrædende figur ved nogens bryllup, så sørg for at bære en lilla kjole.

Egenskaber

Du skal huske, at alle kan have en lilla kjole i sin egen garderobe. Dette er en løsning, der tåler diktationerne i moderne mode. Det var og vil altid forblive relevant. Faktisk er dette det vigtigste træk ved farve.

Som praksis viser, er lilla perfekt til næsten enhver pige. Udseendet er ikke en stor rolle. Outfit giver aristokrati og romantik til dit billede. Mange mennesker råder dig til at vælge silke kjoler, fordi stoffet gør det muligt for lilla farver at skinne i solen, spille i forskellige nuancer, sæt dig adskilt fra den grå crowd.

Disse kjoler går godt med følgende dekorative elementer:

 • buer;
 • fjerbolde;
 • brystpels;
 • draperier;
 • satinbånd;
 • paljetter, rhinestones, perler.

En vigtig fordel ved lilla er, at den understreger ung skønhed. Derfor anbefales unge skønheder at vælge cocktail kjoler i lilla design. Dette skaber et luksuriøst udseende. Især hvis chiffon eller strik anvendes som materialer.

Men tror ikke, at kun unge mennesker kan bruge denne farve.

Undtagelsen er den lyse lilla farve, som er mere egnet til unge piger.

Lavendel, lys lilla og violette toner er normalt tilskrives lilla farve, så i denne artikel vil vi se på dem alle.

Hemmeligheder af valg

Selvfølgelig kan du ikke gå i butikken og vælge den første kjole bare fordi den er lilla i farve.

At nærme sig spørgsmålet om valg bør være kompetent, fokusere på en række faktorer og nuancer:

 1. Lilac outfit ser bedst ud, når man bruger lette materialer. Derfor bruger de fleste designere lys silke, når de synger sådanne kjoler. Som følge heraf opnås et feminint og blidt udseende.
 2. Små og tynde unge damer rådes til at være opmærksomme på den høje talje i modeller af lilla kjoler. Det er ønskeligt at vælge en kjole med draperier, og lad nederdelen være fri. Men de lange flydende nederdele tværtimod kan skjule figuren.
 3. Denne farvebrønd fremhæver fair-skinned beauty, selvom det mest luksuriøse billede er skabt mod baggrunden af ​​garvet hud. Mørkehårede brunetter og brunhårede bør helt sikkert prøve sig i hvide og lilla aftenkjoler.
 4. Det skal understreges, at lilla er et ideelt valg for rødhårede og også lyshudede piger, fordi det er svært for dem at vælge mørke toner. I lyset vil de se godt ud.
 5. Når du vælger en skygge af lilla kjole, er det vigtigt at binde stoffet til ansigtet. Farvenes særegenhed er sådan, at den vil understrege de ufuldkommenheder, der findes på huden. Så hvis nogen, sørg for at bringe huden i orden.

mode

På trods af at lilla farve er ret kompleks, ser det ud til at være interessant i forskellige stilarter og stilarter af aftenkjoler. Lilac outfits kan skabe en beskeden eller omvendt, et luksuriøst billede. Det afhænger direkte af det valgte tilbehør, smykker, og også anbragt accenter. Med hensyn til længden afhænger det hele direkte af din smag. Men det er nødvendigt at tage højde for det faktum, at de korte versioner en eller anden grad styrker betydningen af ​​den valgte farve.

frodig

På gradueringsfest og andre festlige aftenbegivenheder vil klæder i stil med en prinsesse eller A-silhuet være passende. Valget er bedre at stoppe på de mørke farver af lilla, ned til lilla. Så du vil skille sig ud fra mængden.

Mættet farve er rig på sig selv, men ved hjælp af perler kan du fokusere på bodice og understrege skønhed i brystet eller omvendt vælge en model med et fluffy flerskikts chiffon nederdel end at distrahere opmærksomheden fra problemområdet.

Faktisk denne sæson var gradienten. En jævn overgang af farver er et fascinerende syn, takket være, at du helt sikkert vil være i fokus.

Lige linjer

Lilac er også en farve til business damer, business kvinder. I en kappe kjole vil du se både strenge og elegante, feminine. Forsøg med en række nuancer, prøv fra den mørkeste til den letteste.

Bare husk, at mørke lilla varianter vil tilføje dig et par ekstra år. For at kompensere for denne effekt, brug ædelmetaller eller skinnende sten til dekoration.

Elskere af mere romantiske tøj eller endog utrolige skal være opmærksomme på modellen med en slids i græsk stil med en asymmetrisk top eller bund.

Lacy

Delikat lilla farve går godt med blonder. Det kan være i tonen af ​​hovedtøjet eller lidt anderledes. Også interessant er openwork applikationer eller broderi. Kjole behøver ikke at være helt snoet, du kan bruge indlæg, f.eks. På bodice.

havfrue

Hvis nogle lige og korte stilarter af aftenkjoler passer til hverdagen, så kan du ikke sige det om en havfrue. Stilen har en frodig "hale", selv om den i den moderne version er erstattet af et langt tog.

Den uundgåelige regel er en slinky top, men der er mange muligheder for dens præstationer - drapering, alle slags dekorationer, illusionen af ​​en nøgen krop. Decollete kan være åben og lukket med ærmer eller med skulderstropper. I et ord i en havfrue kan farven på sølv virkelig føle sig speciel.

Korte modeller

Hvis vi taler om sommerfester, klubfester eller temaaftener i stilen af ​​50-60'erne, er det værd at blive på de forkortede modeller. I dem er alle nuancer af lilla relevante. Det er værd at bemærke, at korte kjoler primært er interessante typer nederdele. Dette kan være en tutu, bælte nederdel eller bare et fluffigt flerlag.

Miste ikke relevansen af ​​mini kjole. De kan sikkert bæres af piger med smukke ben og en sandfigur. Hvorfor skjule skønhed? Valget af modeller er heller ikke skarpt: med draperi, med elementer af græsk stil, buer, flæser og andre dekorationer.

Hvis du ønsker at springe ind i dagens stil, kan du ændre de karakteristiske lyse farver til kjoler af disse tider til blid slyngel og bruge perler som lyse elementer.

Modeller forkortet i fronten, længe i ryggen, fascinerer med et usædvanligt snit, et langt tog og samtidig med åbne ben.

For fuld og gravid

Hvis du har visse problemer med overskydende vægt eller du forventer et barn, men du ikke ønsker at opgive lilla farver, så giv præference til den græske stil. Denne stil giver dig mulighed for at skjule fejlen i figuren samt fokus på brystet.

Hvis du vil fokusere på decollete området, så er den bedste løsning en V-formet hals. Du bør ikke bruge mange tilbehør, du kan begrænse dig til et bredt bælte, en rhinestone strimmel eller udsøgte bånd.

Stilfuld kombinationer

Hvis du vil understrege lilla farve på den bedste måde, så prøv at kombinere den med:

 • lilla;
 • lavendel;
 • lyserød;
 • citron;
 • fersken;
 • hvid;
 • mint;
 • sølv.

Sammen med blå kan du skabe en usædvanlig gradient.

Nogle gange bruger kjole de såkaldte modulationsrelaterede farver, nuancer af samme farve. Så, lilla, lilla og lavendel ser spektakulært sammen.

Men stadig oftest kan du se en kombination af hvid og lilla. Det ser spektakulært ud.

Under koldt vejr under lilla tøj skal du vælge kardangler af en af ​​de angivne farver. Hvis dit mål er et strengt og diskret udseende, skal jakken være mørkblå.

Spørgsmålet om sko er også vigtigt. Som praksis viser, er sandaler eller sko velegnet til lilla kjoler, men fortrinsvis af en sølvfarvet skygge. Gyldne sandaler med en pin vil skabe et ikke mindre højtideligt udseende.

Hvis du ikke kan lide skinnende sko, skal du stoppe med at vælge grå, hvid, beige eller stålsko.

Som du kan se, kan den oprindelige lilla aftenkjole være et glimrende valg til firmafester, fødselsdagsfest eller endda bryllupper. Selvfølgelig, ikke i rollen som bruden, men som sin kæreste. Selvom ingen forbyder dig at eksperimentere, selv med brudekjoler, skal du spille på nuancer. Den lilla farve bør supplere dig og ikke spille en dominerende rolle.

Efter at have valgt den rigtige skygge, suppler den med sminke eller dybviolette toner. Sådanne løsninger anvendes ikke i hverdagen, hvilket betyder at du helt sikkert vil efterlade et uforglemmeligt indtryk på andre. Og mere end positiv.

Kommentarer
 1. Tatiana
  29.07.2015

  Lilac kjoler er meget smukke og smukke i foråret. De ligner en ægte lilla, især hvis stoffet med moduleringer.

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer