Aften kjoler

Aftenkjoler til prom 2019

Aftenkjoler til prom 2019

deltage i diskussionen

 
Indholdet
 1. Farve og tekstur
 2. lang
 3. midi
 4. kort
 5. Med ærmer
 6. Retro Kjoler
 7. Backless Prom Kjoler

Kandidater og deres mødre lægger stor vægt på valget af kjole. Det er trods alt en utrolig vigtig begivenhed i deres liv, en mulighed for at vise sig for sidste gang i al deres herlighed før klassekammerater og klassekammerater. Så hvad er inkluderet i tendenserne til prom kjoler? Lad os prøve at finde ud af det.

Farve og tekstur

Efter at have studeret talrige modeshows blev der skabt en særskilt mening - alle aftenkjoler til eksamen er designet til at forskønne den unge dame, for at understrege hendes ømte alder samt den unge kropps skønhed.

Samtidig erklærer modedesignere enstemmigt, at der i den nye sæson er et tabu på skinnende stoffer, alt for frodige nederdele og rig indretning, der afleder for meget opmærksomhed. Men tror ikke, kjole er ikke forpligtet til at være beskeden og ubemærket, med den enkleste variant af snit. Selv selv denne mulighed har ret til at eksistere, hvis du vil være i stand til kompetent at afhente udsøgte smykker.

Ifølge eksperter estimater, er de mest succesfulde nuancer af den nuværende sæson for graduering kjoler:

 • Vin nuancer;
 • Pastell nuancer af hele spektret;
 • blå;
 • hvid;
 • grå;
 • sort;
 • Turkis.

Prøv at skabe et billede af tilbageholdenhed, undgå overdrevent friske snit, hals, selvom du har noget at prale til dine venner. Fokuser for eksempel på den åbne ryg, gennemsigtige indsatser, lagdeling, original dekoration, interessante detaljer.

Stoffer - usædvanligt let, luftig, med flydende tekstur, blonde trim, kontrasterende udskrifter. Alt dette vil gøre dig til en prude med hendes lyse peberkorn.

Bemærk også fløjlet. Han var altid på mode, men nu ser det ud til, at han er vendt tilbage til sin højeste popularitet.

Velvet skaber fra en ung pige en voksen, selvsikker og målbevidst person, der ikke er uden charme af barnlig uskyld. Er det ikke sådan, hvordan du vil se på din afstemningsfest? Hvad angår tilbehør, er der en række veloursko. Ungdom, original, der giver mulighed for at lege med forskellige nuancer.

lang

Vi udpeger flere yderst attraktive stilarter, som vil vise sig at være meget nyttige til gradueringspartiet:

 1. Silhouette fisk. Det vil ikke være meget bekvemt at danse i det, men det skiller sig betydeligt ud på baggrund af klassiske graduering kjoler.
 2. Model med amerikansk ærmegab.
 3. Shirt modeller til gulvet. Dette er helt sikkert en spektakulær kjole, der perfekt lægger vægt på de smukke piger. Billedet er blid og samtidig fed. Det er bedre at vælge sko med en solidsål, en kobling i stil med en pind med lynlås og gøre din frisyre til kontrollerede sløvede krøller.
 4. Top med et flerskæret nederdel eller lige. Denne outfit vil ikke være mindre spektakulær.

Sørg for at supplere dit outfit med interessante, undertiden endda frivoløse smykker, og dit hår kan lægges lidt afslappet.

Cocktail til gulvet

Cocktail kjoler i flydende stof gulv skabe det ønskede romantiske look, egnet til en graduation fest. De bedste stilarter vil være imperiet og den græske stil med lys nuancer. Dekoreret korset med broderi, et udsøgt bælte og en svagt skørt.

En skulder kjoler er også en succes.

Plisseret kjole

Men plissede stoffer er en prærogativ, og nogle gange en rigtig frelse for meget tynde piger. Materialet skaber en vis effekt af lyshed, overraskende lysstyrke og samtidig øger lydstyrken.Plus, stoffet gemmer tynde ben, fokuserer opmærksomhed på en tynd talje, selvom naturen ikke har belønnet med udtalt bøjninger. Figuren bliver mere feminin og mere attraktiv.

Til ceremonielle aftener ved graduering fra en skole eller et universitet anbefales det at vælge en plettet kjole lyst eller med spektakulære originale prints. De vil sætte det nødvendige humør og fuldføre det smukke blide billede.

Etno-stil

Hvis du er fan af etno-stil, så er du meget heldig, fordi denne sæson har lagt stor vægt på etniske motiver. Kombinationen af ​​femininitet med retro giver dig mulighed for at lave noget ekstraordinært, originalt med billeder af kandidater. En fremragende løsning til dem, der ønsker at skille sig ud fra den generelle baggrund.

Piger, der ønsker noget ekstraordinært, men smagen tillader ikke at bære en mini eller en fransk outfit, skal du være opmærksom på modellen med en strimmel. Det er bedre, hvis det er lille og kontrasterer med kjoleens hovedfarve.

Det er ikke nødvendigt for prom kjoler at være monotont. Velprøvede modeller med et lyst tryk.

Samlingen af ​​aftenkjoler fra Rami Kadi med glødende elementer var ret uventet i Paris mode uge. På kjolerne broderede edderkopper, som i mørket ligner søde og harmløse ildfluer. En mere original prom dress er svært at finde.

midi

Denne sæson bragte en meget interessant beslutning i form af en midi A-silhuetskjole eller -kappe.

Overvej, dette er et ret dristigt billede, der passer til en høj pige. Så længe midten skjuler væksten.

Den lige stil midi længde kan suppleres med den oprindelige basky. Dette giver billedet af mystik, fabulousness, men det tillader dig ikke at være for alvorlig og streng. I det vil du helt sikkert føle dig speciel, og du vil helt sikkert stå imod den generelle baggrund.

Et andet alternativ ville være en kort forkortet forreste kjole i ryggen.

kort

Når du vælger en kort model, skal du være opmærksom på A-line silhuetten, en tutu, en model med et nederdel, en ballon eller en baby-kjole og selvfølgelig en klassisk kjole af nuværende farve.

En kjole med en kort fluffy nederdel vil dekorere enhver pige.

Med ærmer

Hvis du har nok frodige figurer og store former, skal du være opmærksom på kjole med ærmer. V-hals eller lukket decollete, bøjler eller håndtag er mulige.

Gennemsigtige ærmer er på listen over de mest fashionable prom kjoler, så vær så velkommen til at bruge denne mulighed. For at skjule de fulde skuldre, vis dit smukke skind og også danne et mærkbart og elegant billede, læg på en kjole og separate gennemsigtige ærmer og forbinde dem rundt om halsen med broche eller moderne krave i dag.

Retro Kjoler

For to år siden efterlod retro stil et stort mærke i verden af ​​prom mode. Men i år har det vist sig, at denne tendens stadig er relevant og lever et nyt liv.

Kjoler af dette format skal være opmærksomme på kandidater og deres elskede mødre.

Forestil dig, hvad hendes beundring vil være, når hun ser sin egen datter på billedet, hvor hun selv plejede at "anneal" på tidspunktet for eksamen. Fluffy nederdel, talrige mønstre, polka prikker, højt hår. Hvad skal man sige, nostalgi. For at opnå effekten af ​​retro stil er det ikke nødvendigt at vælge et bestemt farveområde.

Backless Prom Kjoler

Umiddelbart bemærker vi: lange eller korte tøj, hvis hovedelement er en åben, nøgle ryg, kan ikke se positivt på hver pige.

Som praksis viser, opnås den største effekt ved at udsætte ryggen, når man vælger en lang kjole. Du kan vise ryggen og brystet på samme tid, bare følg foranstaltningen.

Bagsiden er dekoreret med snøre, lyse bånd, brede båndrem eller i kædeformat. Komplet halsen med et ornament af sølv eller guld.

Sørg for, at ryggen ser smuk ud, og hold den lige, ellers ødelægger du simpelthen den vigtigste effekt, der skabes af et sådant outfit.

Husk, det er din dag, hvilket betyder, at alt skal være som du vil have det. Selvfølgelig skal du ikke glemme forståelsen af ​​foranstaltningen og det ansvar, du bærer, gå til prom.

Med hensyn til valg af kjole fokuserer du på din smag, din figur samt det vigtigste kriterium - komfort. Det er usandsynligt, at du vil huske eksamen som en dag, hvor en korset pressede dig i en hel dag eller snorede på ryggen forstyrret. Husk at alt for smalt nederdel ikke giver dig mulighed for at danse frit, så du kan vælge en anden kjole til dansegulvet.

Kommentarer
 1. Lena
  20.09.2015

  11. og 12. kjole fra slutningen er den mest velegnede til mig) Lace er fantastisk til eksamen.

 2. Alina
  17.09.2015

  Ikke desto mindre bør promkjole være lang og med åben ryg)

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer