Aften kjoler

Grøn aften kjoler

Grøn aften kjoler

deltage i diskussionen

 
Indholdet
 1. Farvefunktioner
 2. Hvordan vælger du farve og nuancer?
 3. Make up
 4. mode
 5. dekoration

Farven på kjole kan være så usædvanlig, at selv tilbehør vil være overflødigt og unødvendigt. En af disse farver er grøn, selv i aftenklædning finder han en succesfuld præstation.

Farvefunktioner

Der er farver, der falder ind under definitionen af ​​den mystiske, charmerende og specielle. Faktisk er de få, en af ​​dem er grøn. Det er ikke nok at sige, at det er attraktivt og elegant. Grøn er den farve, der symboliserer renheden, fornyelsen, ungdommen og friskheden af ​​majsgræsset efter regn. Selv for det menneskelige øje er den grønne farve den mest behagelige, og dens karakteristika er den mest positive. Dette er den mest rolige og meget afbalancerede farve, som passer bedst til nervesystemet.

Grøn farve i tøj er at foretrække for åbne, selvsikre piger, der er karakteriseret ved et stærkt temperament og afbalanceret adfærd. Alt dette kan kun forstås ved at se pigen i den grønne aftenkjole. At opleve komfort i en grøn kjole er mulig for en person med en meget kraftig intern energi og vilje til at acceptere personlige ændringer.

Hvordan vælger du farve og nuancer?

Det vil være svært at bestemme den type piger med hvem en grøn kjole ville være kontraindiceret. Vi beskæftiger os med alsidighedens farve som kan kombineres med alle andre nuancer. Samtidig er det præget af tilstedeværelsen af ​​mange nuancer, hvis valg er påvirket af hår. Ja, ja, det er fra hårets farve, du skal starte, vælge selv et tøj i grønt.

 1. Brunhårede og brunetter, hvis hår har en dyb og rig farve, vil se godt ud i en lysegrøn kjole. Det vil skygge deres hår og vil ikke fusionere med dem.
 2. Til blondiner vil lyse eller endog mørkegrønne være et godt valg.
 3. Den mørke og mørke hudfarve vil med fordel fremhæve hele den grønne nuance, herunder havbølgen.
 4. Men for lyse skinnede kvinder kan en lys kjole i farverne af unge forårsgræner kun understrege hudens lyshed og lakhed.

Make up

Når man danner et billede, hvor hovedelementet er en grøn kjole, bør sminke ikke overses og behandle det afskedigende. Grøn farve vil understrege manglen på udseende.

Hvis en aften er planlagt, så kan der kun være en meget klar og moderat lys makeup. I modsat fald vil ansigtet få en jordet nuance, og du kan endda tro at du er utilpas. Varme toner, havmotiver og coolish nuancer er en god mulighed. I nærværelse af den mindste frygt for kedelige farver skal du straks og ubetinget afvise.

mode

Korrekt valgt outfit i grøn farve vil fungere som en god mulighed for enhver lejlighed: eksamen, besøge en restaurant, første date, enhver social begivenhed. Mørkegrønne toner er velkomne i forretnings- og arbejdstøj.

Kjole til gulvet

I enhver grøn aften er der korte og lange muligheder. Til sommer - en kort kjole til en formel reception, fest eller fest - en lang grøn kjole.

I lange nederdele er der ofte en storslået chiffon, en glat satin, en magisk organza. Hver mulighed vil være smuk og usædvanlig:

 • silhuetten af ​​"prinsesse" vil gøre dig til en fantastisk heltinde;
 • havfruen kjole vil erobre alle dem rundt med den glathed, der bevares i hver linje;
 • gulvlængde høj talje og store udskæringer - det kongelige valg;
 • en lang, flydende kjole med en åben ryg vil skabe et billede utroligt i sin skønhed.

For ikke at ødelægge en perfekt matchet kjole til gulvet, følg nogle regler og så vil du helt sikkert være uimodståelig.

Hold dig til reglen om tre farver. I praksis kan denne regel anvendes i følgende version: en grøn straight kjole, et sort smalt bælte, diskrete sko og gule eller sølvsmykker.

Aften grøn kjole med et snit på ryggen og sort snøre trim ser ikke mindre imponerende ud.

Du kan gøre med en farve ved hjælp af dens forskellige nuancer, men du skal vælge enten kolde eller varme nuancer. Blanding anbefales ikke stærkt. Kombinationen af ​​en grøn aftenklæde med bolero er kun tilladt, hvis disse detaljer kombineres i farver.

Lace outfit

Lace og openwork applikationer er uvurderlige materiale til designere. Det er især fordi det ser godt ud som et helt lærred og som separate indsatser. Samtidig er forskellige typer af åbne mønstre også godt samlet. Og rhinestones giver kun adel mild materiale.

Da blonder i sig selv er et ornament, har en sådan kjole og endda i grønt brug for nogen ornamenter overhovedet. Tag en sort kobling og vælg pæne studs.

Nogle designere går på dristige trin, kombinerer inkompatible og skaber originale tøj, som f.eks. Aftenklædning, der består af halvdele af forskellige modeller af kjoler. Delikat blonde og tykt stof udviser beskedenhed og frankhed.

Enhver kjole i gulvet, lavet i dybegrøn farve vil være utænkeligt elegant, feminin og elegant mulighed for aftenkjole. Ja, og hvis det er nødvendigt, skjul eventuelle mangler i benene. Her er selv ikke tilstedeværelsen af ​​hæle nødvendig - silhuetten og dermed vil blive forlænget.

Modeller mini og midi

Korte versioner af en grøn kjole gør det muligt at demonstrere ben, der understreger deres tan, slimhed og perfekt hudtilstand. Forskellen mellem modellerne kan være skjult i pompen eller det lige stykke af den korte nederdel, formen på bodice og variationerne i stroppernes ydeevne.

Grøn satin og short cut vil være relevant for en brudepige eller gå til et cocktailparty.

Bestil fodret med en kuffert i sort, grå eller hvid nuancer. I grøn farve vil en sådan kjole se nyt, usædvanligt og lyst.

Alle nuancer af mynte, som kan gå selv i smaragd-turkis, er perfekte til et kuffert og kan tilføjes til baskisk.

Åben skuldre i kombination med lys og flydende væv har en fascinerende effekt på andre. Sådanne modeller lægger vægt på en varm hudtone, som skaber en kontrast til selve kjoleets friske friskhed.

Sortimentet af grønne cocktailkjole er ikke overraskende og forvirret, da de er meget velegnede til uformelle møder. I valg af stoffer er der få begrænsninger: silke, lys chiffon, rigt dekoreret med blonderelementer. For dekorative elementer kan begrænsningen kun være designernes design, såvel som for form, hals, ærmer og længde.

Grøn farve er ikke så enkel, det kan se spektakulært og fordelagtigt kun med en gennemtænkt silhuet.

Sommermodeller

På trods af den grønne farves universalitet betragter mange det uformelt og henviser kun til flyoplysninger. Blomstrende mønstre, komplekse abstrakte udskrifter, nationale temaer, farvespil og interessante variationer i at kombinere grøn med andre farver er relevante her.

I valget af sommertragt er grønne elskere ikke begrænset til: en kjole-sundress, en velegnet minikjole, en gratis kjole-tunika.

Det er ikke nødvendigt at vælge en ren grøn farve til sommerversionen. Emerald, enhver skygge af mynte, grønt æble og endda celadon er relevante i alle årstider.Alle er i harmoni med smykker.

Billedets sløvhed og den grønne farve er ikke på nogen måde relateret til hinanden, designerne her gjorde deres bedste, tilføjer smukke snit, originale finish og usædvanlige nedskæringer til deres modeller.

Som du ved, er kolde nuancer slanke, men fordi en fuld piges garderobe simpelthen ikke kan eksistere uden grønt.

dekoration

Hvis kjole er lavet i grøn farve, så er den allerede elegant, fastholdt og elegant. I det mindste er det præcis hvad aftenkjole ved Elie Saab, en designer der formår at give grøn farve et nyt liv, ser ud. Og hendes kollektion har mange succesfulde muligheder, men meget få mennesker er i stand til at rive deres fortryllede udseende fra et grønt tøj med en strålende indretning spredt gennem materialet.

Den århundredgamle milepæl af broderiets popularitet i dekoration af tøj, hvor der er skabt en kontrast ved hjælp af blå og røde tråde, er allerede gået. Hvis hovedfarven er grøn, så er den bedste mulighed for at skabe broderi skinnende tråde.

Derudover ser rhinestones, perler, paljetter, blonder og blomsterapplikationer godt ud på en grøn baggrund. Denne sæson, flounces, farvede sten og en skulderstrop, kastet over en skulder, har fået ukindelig popularitet. Nå, hvor uden originalitet? I vores tilfælde kan du spille med en anden længde, som kombineres i en model: en kort kjole med et langt tog.

Du kan med succes spille på en kombination af farver: sort-grøn, hvidgrøn og andre lige dristige kombinationer.

Da den grønne aftenklæde allerede er en ornament af en kvinde, behøver den ikke meget i tilføjelser i form af tilbehør. Ellers, når man vælger smykker, er det nødvendigt at sammenligne med naturen: hvis en sådan kombination af farver er til stede i det naturlige miljø, så kan det være i dit billede.

Kommentarer
 1. Lena
  17.08.2015

  Smaragdgrøn er den smukkeste. Jeg har så mange ting i denne farve, men han kan stadig ikke kede sig!

 2. Sofia
  31.07.2015

  Den første kjole og kjole med gradientfarver er den mest spektakulære. Jeg ville ikke nægte sådan.

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer