Aften kjoler

Gul aften kjoler

Gul aften kjoler

deltage i diskussionen

 
indhold
 1. værdighed
 2. mode
 3. Gul kjole til fuld og gravid
 4. Kombination med andre farver
 5. Aften udseende

Det er ingen hemmelighed, at visse farver passer til hver pige. Valget af en bestemt farve afhænger af mange faktorer. Ofte damer styres af hårfarve, hudfarve, øjenfarve. Plukke op den rigtige outfit, de ser mest attraktive og interessante. Gule aftenkjole er meget populære, fordi de giver dig mulighed for at skabe et sollysbillede. Med korrekt valg af farven på denne farve kan du aflede opmærksomheden fra de områder, hvor pigen ikke betragter hendes styrker.

værdighed

Valget til fordel for en gul aftenklæde kan ofte forklares med de vigtigste fordele ved denne farve:

 1. Gul understreger smukt de blonde blonde øjne, passende gråhårede brunhårede, og fokuserer også perfekt opmærksomheden på de brune øjne af en varm brunette.
 2. Gul er en række nyanser, fra bleg og dæmpet til lyse og mættede. Du kan finde en mulighed for enhver begivenhed, humør og tid på året.
 3. Denne outfit opkræver med energi, skaber et lyst, positivt billede. Selv om der er skyer og regn på gaden, vil du være som solen.
 4. Gul - en af ​​de bedste farver med hensyn til kompatibilitet med andre nuancer. Det ser godt ud med en kold palette, varme farver.
 5. Den gule kjole er velegnet til specielle lejligheder og til hverdagen. Selvfølgelig skal du være opmærksom på tilbehør, indretning og en række andre punkter, der giver festen en følelse af fest.
 6. Det ser godt ud, uanset alder. Så den gule kjole er egnet til eksamen i skolen, men i samme farve kan en dame i Balzac-alderen klæde sig til hendes jubilæum, brylluppet med børn og så videre. Aldersbegrænsninger eksisterer ikke, og det er behageligt tilfreds.

mode

Hvis du vælger en gul outfit, afhænger du derved af denne farves tiltrækningskraft og originalitet. Kjoler skaber billedet af en smuk og samtidig mystisk kvinde. Det afhænger direkte af den valgte tone.

Længden i virkeligheden kan du vælge nogen. Denne faktor har ingen grundlæggende betydning. Smukt piger ser både i korte modeller og i kjoler i gulvet.

frodig

Smalle unge damer er meget til at møde gule kjoler i stil med en prinsesse. Deres ejendommelighed består i et fluffy nederdel, åbne skuldre og en bande bodice. Klippet skal være let, elegant.

Denne sæson præsenterede designerne modeller af et komplekst snit med abstrakte nederdele, der passer til kreative piger og dem, der ønsker at skille sig ud fra mængden.

Ny look stil fandt sig også i gule nuancer. Da det er universelt, passer det til alle piger uden undtagelse.

Kun hvis der er et sådant problem som overvægt, skal du vælge den gule farve omhyggeligt. Faktum er, at for det meste alle nuancer af gule er lyse, mættede og lyse. I denne henseende tilføjer farven mængden til figuren. Men tynde mennesker kan endda anbefale det, da du visuelt vil tilføje de manglende kurvformede figurer til din figur.

Græsk stil og imperium

Aftensfest er en fremragende grund til at føle sig selv, hvis ikke i lang tid, men en græsk gudinde. En solfarvet tøj med draperier, en asymmetrisk formet bodice og udskæringer - et sådant antikt billede vil fylde publikum i lang tid.

Empire-stilen har også antikke rødder, men det er mere beskedent.Karakteriseret af ærmer lanterne og høj talje.

Lige linjer

Lige kjole giver silhuet af sofistikeret og sofistikeret. Det kan suppleres med basker, gardiner, udskæringer og perforeringer. Restriktioner er kun i figuren.

Bemærk venligst at i en gul aftenklæde under ingen omstændigheder ikke kan gå dyster. Stråle en positiv, det vil yderligere afsløre potentialet i dit solrige ensemble. Plus, det blev bevist at være omkring folk klædt i gul giver andre et godt humør.

havfrue

Måske er havfrue-stilen ikke forbundet med gul, men mere med blå bølger og hvide havskum, men designerne var i stand til at afvige fra standarderne her og skabte vidunderlige modeller i forskellige nuancer af gule.

kostumer

Gul aftenkjole modeller er alsidige. Nogle af dem vil se lige så godt ud til en fest, og for at gå til kontoret. Bare brug de rigtige smykker, sko, makeup, og glem ikke om frisuren.

Når du vælger en gul aftenklæde, skal du sørge for at bringe stoffet i dit ansigt. Glem ikke, gul noget ændrer hudens skygge, hvilket gør det jordet. Derfor, hvis der er problemer på ansigtets hud, vil kjole kun understrege dem. Korrigere situationen vil hjælpe kompetent makeup. Men det er kun en midlertidig foranstaltning. Det er bedre at straks håndtere rehabilitering. Plus en lysbrun ville ikke skade.

kort

Gule kjoler med en længde over knæet - dette er en god mulighed for næsten enhver begivenhed og lejlighed. Men hvis du skal deltage i en fest, en fest og derefter vælge en sofistikeret snit, broderi, rhinestones eller draperi som et supplement til billedet.

Gule mini outfits og kappe kjoler er fortjent populære. Dekorative elementer, men de bør ikke være meget. Men du vil kunne vælge tilbehør forskellige, afhængigt af smag og fantasi.

Kappe kjoler er blevet en rigtig opdagelse for piger, der ikke ønsker at se ud som gråmus på deres kontor, men de er underlagt de strenge krav til kjolekode på arbejdspladsen.

For tema-fester i stil stil har du brug for en "marionet" outfit.

En gul kort kjole med en fluffy nederdel i stil med nyt look med blonder og en flerskiktet tulle nederdel, der ligner et kasketskind udseende passer perfekt.

For retro-stil vil en fancy kjole med en frynser være en god mulighed.

Hvis vi taler om efterårsfesterne, bør du ikke afskrive de korte gule kjoler. Hvis du vælger strikket stof eller blonder, fortyndes du i din lyse outfit kedelige og mørke efterårsdage.

Glem ikke med mange efterår at komme i mørke tøj, hvilket betyder, at dit lyse, lyse billede perfekt kan skille sig ud fra baggrunden for gråmasse.

Sommer gul kjole

Sommeren udgave af den gule kjole skal være lavet af lette, luftige naturlige stoffer, så kroppen kan trække vejret. I sommer kan du se på de korte gule flared modeller, muligheder med lav eller høj talje.

Gul aftenkjoler er meget populære blandt verdens stjerner.

Denne farve er meget effektiv, i denne kjole vil du helt sikkert være centrum for opmærksomhed.

Plus, i intet tilfælde forbi kjole-shirtene. De jager nu bogstaveligt talt blandt fashionistas.

Korte aftenkjole muligheder er perfekte til sommer.

Gul kjole til fuld og gravid

Hvis dine proportioner er langt fra perfekte, har du fået ekstra kilo, eller hvis du har på dig nogen i din mave, så skal du være opmærksom på gule kjoler. De passer dig perfekt.

Udsøgte ser dybe V-hals og lige silhuetter. En favorit er selvfølgelig den græske stil. Slidekjole passer også til pyshechkam. Så du gemmer nogle fejl, men fokuserer andres opmærksomhed på deres åbenbare fordele. Ermer er bedre at vælge langstrakte.

Hvad angår stoffer, her i øvrigt vil der være lette, luftige materialer.Pass ikke forbi modeller med udskrifter. Hvis du har et lignende outfit, vil du slippe af med overdreven glæde. Men undgå billeder af dyr.

Det anbefales ikke at plump og gravide kvinder, så disse er gule tøj med tværsnit. Ak, de vil visuelt øge din figur. Klippet skal være fast, og indsatserne skal være lodrette. Også en god tilføjelse er en lang lås og et geometrisk mønster.

Kombination med andre farver

Gul i sig selv er en fremragende tydelig farve. Og af en eller anden grund tror mange mennesker, at hvis kjole er gul, så er det nødvendigvis monokromatisk. Det er det ikke. Du er velkommen til at fortynde den med mønstre, udskrifter, lyse skær i kontrastfarver og farver.

Et levende eksempel på en raffineret kjole er polka prikker, striber, brede cirkler, som med fordel komplementerer den gule farve på basen. På grund af mangfoldighed af variationer vil en kvinde af enhver alder finde sin ideelle mulighed.

Med blomstermønstre skal du være mere forsigtig, for her ser kun monokrome tegninger til gavn. Ellers vil du blive en lighed med den vigtigste påskegenskab.

Grunden til aftenen må ikke nødvendigvis være gul. Du kan for eksempel vælge en beige base og interessante mønstre af gul farvetone på den. Denne effekt vil skabe illusionen af ​​den nøgne krop.

Gul og hvid kjole

Hvid har lignende kvaliteter og egenskaber med gul. Fordi en sådan kombination vil være meget rentabel for sommersæsonen. Men husk, hvide og gule er ikke kontrasterende. I denne henseende skal tøjene afhente mørke tilbehør. Så du vil se mest interessant ud.

Du skal ikke bekymre dig om garvning. Gul og hvidt tøj er lige så velegnede til blondiner med skøn hud og ung dame med mørk hud. Hvis du er en mørkhåret brunette, gør du lyse og blond udseende bedre med retro-stil makeup med et stærkt rødt læbestift.

Gul sort

Faktisk er det en klassisk kombination, der næppe vil gå ud af stil. Vi får en meget lys kontrast, og du vil helt sikkert aldrig gå ubemærket.

Sort farve kan være til stede både på kjole selv og i tilbehør, der supplerer billedet. En fremragende løsning ville være en almindelig gul outfit med en sort kobling, sorte sko og en sort barrette. Glem ikke om det sorte bælte og knapper, som er i stand til at udfylde succesfuldt den solrige kjole.

Gul blå kjole

Solens farve og himmelens farve. Hvad kunne være bedre? Især hvis du kombinerer disse to farver i et enkelt ensemble. Effekten er skabt endnu bedre end med en kombination af sort og gul.

For den gul-blå passer perfekt til en række tilbehør. Men de mest interessante er orange, grøn og rød.

At finde en kjole, der bliver syet på samme tid med gule og blå stoffer, er ikke så nemt. Fordi du kan gå den anden vej, stop ved passende tilbehør. For eksempel kan du prøve en blå kobling, suede sko, et hårbånd eller et bælte.

Aften udseende

Livsstil hos nogle piger indebærer behovet for konstant at deltage i forskellige arrangementer. Ikke alle har råd til at købe hver gang en ny outfit, så vi råder dig til at stoppe ved det gule ensemble med dekorative lyse elementer.

For eksempel, når du har genopfyldt din egen garderobe med en fluffy kjole, behøver du ikke købe meget lyse sko eller se efter nogle slags farverige smykker.

Lacy gul kjole til gulvet har heller ikke brug for lyse tilbehør, fordi blonderet selv er spektakulært.

Under solskinnets klædning anbefales det at vælge en bolero, men ikke en jakke. Den passende kobling og stiletter eller sandaler vil give den nødvendige femininitet, forfining til dit billede.

Gult metal er valgt som smykker, men guld er endnu bedre.

Husk en meget vigtig regel - i den gule kjole er hovedrollen givet til kjole, dens farve.Alt andet supplerer kun, dekorerer og beriger det.

Vær forsigtigt, du vil skabe et unikt, lyst og muntert billede. Under enhver form for figur, vægt og højde vil du helt sikkert finde din egen solrige kjole. Vær ikke bange for at eksperimentere, skille sig ud fra den grå masse, understrege deres vigtigste fordele. Plus gule nuancer, fordi de korrekt maskerer problemområderne.

Selvfølgelig bliver du nødt til at modtage en slik kjole til en højtidelig begivenhed. Altid skinne tillid, smil, vær positiv og vær ikke ked af det. Opfattelsen af ​​billedet af en pige i en solfarvet outfit afhænger stort set af hendes humør.

Kommentarer
 1. Alla
  25.07.2015

  Hvordan jeg elsker gul! Solrig, positiv og meget lys farve. Under garvet hud gul kjole - flyve!

 2. Natalia
  20.07.2015

  Under den lyse gule kjole skal du anvende stærkt nok makeup, især til blondiner, for ikke at gå tabt i baggrunden for sådan lysstyrke. Men farve er min favorit, absolut.

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer