Aften kjoler

Aftenkjoler til kvinder 40 år

Aftenkjoler til kvinder 40 år

deltage i diskussionen

 
Indholdet
 1. Originale stilarter
 2. Stoffer, farver og tryk

I en ung alder afhænger en piges naturlige skønhed stort set på naturen, men ved 40 bestemmer kvinderne selv parametrene for deres udseende. Ofte har de allerede deres egen stil, de følger mode, men de følger det ikke blindt, de er tydeligt opmærksomme på fejlene i figuren og let maskerer dem. Men for aftenkjoler kan det være svært at vælge, fordi de skal understrege status og svare til alderen. På dette problem, og bør stoppe i detaljer.

Originale stilarter

Enhver alder for en kvinde er smuk, for eksempel at krydse den 40-årige milepæl, du vil eksperimentere, oprette og ændre din garderobe. Aften toiletter falder også under den eksperimentelle bølge, som for det meste bliver sofistikeret, men ekstravagance er ikke udelukket.

En sådan interessant alder falder ikke under begrænsningerne i valg af stilarter, og selv længden af ​​en mini kan se godt ud. Som altid er det vigtigste mål, hvis overholdelse vil give dig mulighed for at dukke op for gæsterne i fantastiske tøj.

Lacy

Det er sikkert at sige, at en aftenklæde af dyre blonde vil være en win-win-mulighed. Det handler om universaliteten af ​​selve materialet, dets adel. Men hvis ordet "high cost" er skræmmende, så kan du vælge en model med blonder, ærmer, indlæg og åbent motiv. De bedste stilarter vil være a-silhuet og monteret tilfælde af den sædvanlige længde.

Tilbage åben

Hvis du vil føje en smule seksualitet, men overvej halsen med en dyb halsring vulgær, vælg en aftenklæde, så overvej omhyggeligt modellen med en delvist blød ryg.

Her bevares elegance, diskrethed, let seksualitet og mysterium. Klippet bør ikke være for dybt og gå ud over taljen. Unikke gør kjole cutouts med ikke helt den sædvanlige form. Indretningen omkring halsen gør opmærksom på ryggen endnu mere.

For at se godt ud i en sådan kjole skal du have en praktisk modelfigur med sin egen tynde og skrøbelighed.

Asymmetriske modeller

Men for mere frodige kvinder har udviklet en ny stil, som denne sæson er på toppen af ​​populariteten. Dens særegenhed er flare øverst på bodice. Kun lysvæv er relevant her, og en plume er foretrukket.

Forskellen i asymmetrien af ​​forreste og bageste dele af nederdelen skal kun bestemmes af din højde. Lange kvinder kan vælge et nederdel med en kort front og godt langstrakt røv. Hvis din højde ikke er så stor som du ønsker, så er et langt tog ikke din mulighed. På grund af det usædvanlige snit, som allerede er et interessant element i billedet, vil det være overflødigt at tilføje indretning og farvevariationer.

I klassiske kjoler med asymmetri skal du også holde sig til funktionerne i din figur. En skuldermodel vil gøre opmærksom på brystet, og en a-form fluffy nederdel vil skjule ekstra centimeter. Stram montering understreger skønheden i figuren. Lange nederdele med lommer og en asymmetrisk bund, der giver en særlig charme til kjole, er blevet fashionable.

havfrue

Silhuetten af ​​en havfrue i aften kjole er relevant for enhver alder, og endnu mere en kvinde i 40 vil gøre dronningen i aften. Sofistikering og elegance - alt hvad der kan siges om aftenkjole i gulvet med en havfrue-silhuet. Sørg for at overveje en version med et flerskæret nederdel.

Baskiske outfits

Kompliceret til designere og stylister, vil figuren ligne et æble se godt ud i en sådan kjole, suppleret af en baskisk. Mange mærker fokuserede deres opmærksomhed på disse varianter af aftenkjoler til voksne kvinder.

Hvis aftenen ikke lover at være sløv, men lige modsat - munter og aktiv, så skal kjole være fri. I sådanne tilfælde er Empire-stilen eller den græske stil med en flared nederdel velegnet. Dens tradition og enkelhed kan fortyndes med en rig farve. For indretningen vil tjene draperi eller ethvert tredimensionelt element.

Stoffer, farver og tryk

40 - dette er ikke alderen, hvor du skal opgive farver i tøj eller være for forsigtig i valg af farver. Du skal kun styres af dine ønsker.

 1. Til kvindelighed og romantik er pulverformede nuancer.
 2. Du kan tiltrække opmærksomhed med lyse farver, men for gul og orange skal du bruge omhyggelig tilgang og forsigtighed.
 3. Lidt mørkede røde, brune, lilla, grønne og blå er altid relevante og vellykkede.
 4. Glem ikke klassikerne, som som altid vises i sort / hvid versioner. Hvis de er kedelige for dig, så brug dristige kombinationer og en kombination af et fængende mønster. Alt dette kan ses i Carolina Herrera 's aftensamlinger.

Begræns ikke dig selv i valget af stoffer. Det er bare med gennemsigtige outfits bør ikke behandles. En guide i valget af stoffer skal være din figur. Hvis det er tæt på perfekt, så vil en lang kjole med flydende virkning på grund af brugen af ​​silke se godt ud. Medmindre du overbelaster det med dekorative elementer. Vær ikke bange for glatte stoffer, der ser godt ud med jakker.

Solid kvinder i en interessant alder for 40 til ansigt mønstrede kjoler eller kjoler, dekoreret med broderi. Her vil luksus flyde, hvilke fans af æstetik med en dramatisk retningskærlighed.

Udskrifter falder ikke ind i listen over forbudte varer. Tværtimod anbefales det at blive bragt ind af mange stylister. Fornæg dig ikke draperier, rige lagdelt nederdele, håndbroderi og tog.

I et ord, prøv nye løsninger, opdag selv kanten af ​​hvad der er tilladt. Lav en gåde i dit outfit, så du vil se på det i lang tid, og du kan løses og spises med dine øjne.

Kommentarer
 1. Svetlana
  20.09.2015

  Hver kvinde 40 år gammel er anderledes. Der er så ungdommelige damer med en chiseled figur, der kan bære absolut nogen kjole. Et udvalg af kjoler er fantastisk.

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer