Aften kjoler

Beige Aften Kjoler

Beige Aften Kjoler

deltage i diskussionen

 
Indholdet
 1. Farvefunktioner
 2. Hvem er egnet?
 3. mode
 4. Kombination med andre farver
 5. Aftenkjole i stil med nøgen
 6. tilbehør

Når man vælger en aftenklæde, tager de fleste piger først og fremmest opmærksomheden på sin farve. Stilen kan hentes senere. Den primære opgave er at bestemme et tryk. Det er ingen hemmelighed, at forskellige farver kan se anderledes ud på dem eller andre unge damer. Det afhænger af hudfarve, øjenfarve, hårfarve og endda kropstype. Beige aftenkjoler i mange årtier går ikke ud af mode. Dette er en rolig pastellton med farven på huden, der er i stand til at understrege fordelene ved damen og samtidig gemme visse figurfejl.

Farvefunktioner

Mange tror af en eller anden grund, at beige er for simpel. Faktisk er det ikke. I tøj kan beige farve manifestere sig på en række måder.

Du kan lide eksperimenter, men det synes for dig, at en sådan farve er kedelig, diskret og fuldstændig ansigtsløs? Forgæves. Faktisk er beige ofte kronen af ​​berømte designere.

Det skal forstås, at det under de usædvanlige navne på komplekset, såsom pink vanilje, bleg havkreeft eller ismokka, faktisk skjuler en beige farve.

Dette er ikke en falmet skygge. Han er ganske i stand til at være feminin, utrolig blød. Når du vælger sommer tøj beige, skaber du et let, vægtløst billede. Hvis du foretrækker mere tætte stoffer, så kan du tilføje elegance og elegance til dit udseende.

Mange bevæger sig med succes fra den allerede irriterende sorte til beige. Dette er et godt alternativ, der kan spille med nye farver og give nyt indtryk. Ikke underligt, at stjernerne på scenen og fjernsynet for nylig på det røde løber fremstår i stigende grad i beige outfits.

Hvem er egnet?

I dag tilbyder modeformen en meget bred vifte af stilarter af aftenkjoler, lavet i beige nuancer. Det siger kun, at hver pige og kvinde vil kunne vælge den perfekte mulighed for sig selv.

Hvis du har brunt hår, så anbefaler vi at du foretrækker en beige kjole. Honningblonde kan gå på samme måde, fordi beige giver en fashionabel spa-effekt, det vil sige, det gør ansigtet frisk, understreger den naturlige tiltrækningskraft i kroppen og ansigtet.

Det er vigtigt at huske på, at kjoleens farve og skyggen af ​​huden ikke på nogen måde skal falde sammen. For at undgå denne situation skal du bruge mulighederne for teksturerede stoffer, satin, udskrifter og blonder. Et slående eksempel er kombinationen af ​​sort og beige aftenkjole, som er ideel til fairhairede skønheder.

mode

Du kan vælge korte modeller ikke kun til ture til aftenmøder. Dette er en meget elegant mulighed, der kan fremhæve din skønhed på en fest eller et cocktailparty.

Lange muligheder for kjoler præsenteres nu i alle mulige former. Blandt denne sort vil jeg især fremhæve outfit med en dyb V-hals i nakkeområdet såvel som med hak på bagsiden. Tilføj til dette lyse og gennemsigtige stof, som vil skabe et unikt luftigt billede. Du vil flyde i luften.

Glem ikke at vi har en neutral farve. Dette indikerer et meget vigtigt punkt - du skal bruge et usædvanligt snit med gardiner, perler. Sådanne outfits bør suppleres med broderi, fjer, sten og palæer eller andre tilføjelser til kjole selv, eller der skal lægges vægt på lyse og velvalgte smykker. Du kan kun vælge en ting.Alt dette øger kostprisen ved kjole, understreger billedets sofistikering og femininitet.

Hvis du planlægger at gå på en romantisk dato, så bliver en beige kjole bedst udført på blonder, guipure eller stopper valget på en cocktailkjole. Passende model er perfekt kombineret med sorte jakker, læderjakker, samt batilioner med en høj hæl af en lignende skygge.

Kombination med andre farver

Det er ingen hemmelighed at almindelige kjoler kan se smukke ud, men så er der et særligt krav til smykker og tilbehør. Hvad angår outfitsne, hvor der ikke anvendes en, men to eller flere farver, er der også visse specifikke nuancer.

Beige er en utrolig fleksibel farve, der kan kombineres med næsten alle pastellfarver.

Derudover kan han lide at lave en tandem med klassiske blomster:

 • sort;
 • grå;
 • rød;
 • hvid;
 • lilla;
 • smaragd;
 • vin;
 • mørkeblå osv.

Du kan bruge de vigtige fordele ved beige - en god kombination i kontrast.

Imidlertid kan visse situationer eller arten af ​​arrangementet kræve, at dit outfit bliver mere tilbageholdt. I sådanne tilfælde er det bedre at kombinere beige nuancer med pastel og hvide løsninger.

Som praksis viser, er beige kjole ideel til begivenheder, der varer mere end et par eller endog et par timer. Her taler vi om bryllupper, proms. En god tilføjelse i dette tilfælde vil være et sjal eller en jakke. Du kan bære dem, hvis ferien begyndte om eftermiddagen, og sluttede kun om aftenen, da det blev noget køligere.

Aftenkjole i stil med nøgen

De sidste to årstider tyder tydeligt på, at den enorme popularitet af undertøj og nøgen stil er kommet. Forårssommeren i år viste mange samlinger fra populære designere, hvor gennemsigtige stoffer, net, blonde, fantastiske snit, åbne rygområder blev et vigtigt element.

Grundlaget for at skabe en kjole med nøgen effekt kan enten være et gennemskinneligt eller gennemsigtigt stof eller en enkel silke, satin med en tæt struktur, flydende stoffer. Som hovedregel er outcrop-effekten relevant specifikt til aftenkjoler. De kræver visse dekorationer, der ser bedst ud fra perler, sten eller broderi.

Selvfølgelig supplerer de bikini eller bustzone. Det viser sig et meget interessant spil. Det ser ud til at på den ene side alle charmerne er dækket, men på den anden side - det er til disse "skamfulde" steder, som de fleste andre opmærksomhed tiltrækker. Billedet er ikke vulgært, men samtidig utrolig attraktivt.

Alt takket være en beige skygge. Det er trods alt den bedste måde at skabe effekten af ​​den nøgne krop på. Misundelige kvinder vil helt sikkert forsøge at se, om du har vist noget ekstra, om du lykkedes at lukke alt med perler og broderi. Men i virkeligheden vil du være perfekt klædt uden nogen ekstra seksualitet, ærlighed.

Men du bør ikke krydse linjen af ​​ægte femininitet og gå til vulgaritetselementerne. Denne dame vil ikke tillade dette, selv når man vælger en aftenklæde for at gå til en restaurant med sin elskede.

Det er bemærkelsesværdigt, at den nøgne effekt ofte bliver en reel trend inden for rammerne af Oscarerne. Mange stjerner har allerede brugt tøj og understreger lækkerierne i hud og krop.

Det skal forstås, at farve nude simpelthen er et forsøg på at kopiere farven på din egen hud med en kjole. Det skyldes dette, at indtrykket er skabt, at du er helt nøgen, og kun en lille perle eller blonder skjuler "skam".

Ingen taler om outcrop, brugen af ​​fuld gennemsigtige stoffer. Det er for vulgært og trodsigt. Korrekt brug af effekten af ​​eksponering giver dig mulighed for at give damen raffinement, elitisme, opretholde værdighed og vise den sande smag med hensyn til valg af tøj.Men husk, at brugen af ​​nøgne farver, såsom karamel, sand, fløde eller faststof, til en vis grad passer til det.

Så vil virkningen af ​​eksponering ikke tolerere, hvis billedet er laks og revolutionerende. I dette tilfælde må vi under ingen omstændigheder gøre mærkelige, frække frisurer, bruge progressive sko, som ikke er kendt for hvilken stilistisk retning der hører til.

På den anden side er en diskret styling af klassiske former, eller et fashionabelt, men pænt og velplejet hårklipp, perfekt til nøgen effekt. Det er umuligt at håret stak ud i alle retninger og endnu mere blev indsamlet i nogle formløse bundt.

Det samme kan siges om valg af sko. Den ideelle løsning vil fungere som en klassisk båd. Hvorvidt platformen vil være på dem eller ej, er en rent individuel beslutning. Alternativt kan du bruge sandaler, træsko, suppleret med skinnende stropper. Hvis skoene er dekoreret med sten, vil dette skabe det mest rentable billede kombineret med den nøgne krops virkning.

tilbehør

Et par blide, sofistikerede udseende er skabt med beige outfits. Det gør kompetent tilgang til valg af tilbehør. Vælg for eksempel sko eller udsøgte sandaler i traditionel klassisk stil. Men brug ikke høje hæle. Ønsker at give lysstyrke sammen, sko og tilbehør er bedre at tage blide nuancer - blå, koral, pink osv.

Hvis du vælger et guld eller sandtøj, er det bedre at bruge lysere smykker og tilbehør.

Mange glemmer vigtigheden af ​​strømper og strømpebukser. Men der skal også være forsigtige. Husk strømpebukser for at vælge den rigtige hudtone. Men nogle stylister siger det modsatte - de sorte tights er det perfekte valg for dem. Her kan du vælge, prøve og eksperimentere.

Som du kan se, er den beige farve ikke så kedelig og monotont, som mange måske tror. Det er selvfølgelig nødvendigt at vælge en kjole kompetent for at opnå det ønskede resultat. Faktisk kan lignende ord henføres til enhver farve.

En vigtig fordel ved beige er, at det ikke er nødvendigt at have en ideel figur eller proportioner til brug i aftenudseendet. Du skal bare bestemme stilen, længden, vælge det rigtige tilbehør, placere accenter på de indlysende fordele, og brug også effektive metoder til at skjule fejl.

Valget af en aftenklæde er en vanskelig, men i mange henseender interessant proces. Her kan og burde du eksperimentere, tydeligvis føle linjen mellem kvindelighed og vulgaritet, og også gøre den bedste udnyttelse af, hvad naturen har givet dig. Glem aldrig, hvor smukt du er, og at du fortjener kun det bedste. Den smukkeste dekoration til en kjole er dit smil og tillid til din egen tiltrækningskraft. Husk det altid.

Kommentarer
 1. Alice
  11.08.2015

  Når en beige er i hudfarve, opnås en meget provokerende kjole ...

 2. Katia
  24.07.2015

  Beige kjoler er meget smukke, men ikke alle er egnede. Men i min garderobe er denne farve ofte.

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere.For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer