Aften kjoler

Blå Aften Kjoler

Blå Aften Kjoler

deltage i diskussionen

 
indhold
 1. lang
 2. kort
 3. midi
 4. Lacy
 5. Kombineret med kontrast
 6. Sko
 7. Make up
 8. manicure

Blå er farven på himlen, havet, dybhavet. Fordi det ikke er overraskende, at mange piger elskede ham så meget, og designere så aktivt bruger, når de skaber flere og flere nye mesterværker af aftenmode. Blå aften kjole ser spektakulær ud og med det rigtige valg gør pigen uimodståelig.

lang

Blå farve viste sig perfekt i alle mulige fashionable aftenstilbehør. Du kan med sikkerhed erstatte dem med en sort kjole, der skaber et ekstra drama, og på samme tid vil det ikke give ud af det med hensyn til showiness.

For at se rigtig smukke og ædle, foreslår designere at bruge halssnor, snit og taffeta, satin eller silke som hovedmaterialer. De mest fashionable nuancer kaldes azurblå, himmelblå og cornflower blå.

Moderigtige aftenkjoler i blåt gulv, varieret i præstation:

 • klassisk og streng balsal;
 • havfrue;
 • kappe kjoler;
 • Græsk og empire stil;
 • En silhuet;
 • med ærmer;
 • frankmodeller.

I dem vil du se passende ud på ethvert arrangement uanset dets status og højtidelighed.

Gå ikke ned fra catwalken og semi-monterede modeller med en svagt fløjet nederdel og en V-hals. De er den bedste måde at understrege farvetypen og ramme figuren med fokus på dens fordele.

Stylister anbefaler ikke at overbelaste billedet af en blå kjole med en ekstra indretning, men at koncentrere al opmærksomhed på farven. Fordi en god løsning ville være perlebroderi, brugen af ​​glasperler, men sørg for at matche, eller rhinestones, der dekorerer halsen.

Blå aften kjoler ser smukke ud i gulvet med helt eller delvis åben ryg.

kort

Korte blå outfits præsenteres også i forskellige stilarter. Til fester og bryllupper er det bedre at foretrække en tæt pasform, som perfekt beskriver din figur og positivt spiller med dyre, højkvalitetsstoffer. Tilføj et mønster til kjoleens tone, og billedet bliver en win-win.

midi

Hvis du vil have noget kortere, men du er bange for mini'en, vil den forkortede A-formekjole, der er stylet til 50'erne, gøre for dig. Her er de vigtigste elementer den monterede bodice og frodige hæm. Dette hit af sæsonen, bogstaveligt oprettet til galaaften.

Lacy

Vær opmærksom på blonder. Tekstilens struktur på den bedste måde fremhæver fordelene ved blåtoner.

Desuden er skæret ønskeligt at vælge en simpel, understreget udsøgt tegninger. Så azurblå skygge eller aqua vil vise deres evne til at supplere og pryder en kvinde.

Kombineret med kontrast

Sort og blå blandes godt sammen. Verdensberømte designere, der præsenterede deres samlinger af aftenkjoler, viser at tøjene ikke ser dystre ud.

En vigtig fordel ved en blå-sort kjole er dens evne til at understrege hårets skønhed i brunetter og blondiner. For at gøre udseendet mere højtideligt, skal du blot tilføje lidt sølv eller guld. Og for fester, kommer lyse tilbehør til nytte. For eksempel, violet kobling eller rød slank stroppe i taljen.

Gul ser meget smuk ud mod en blå baggrund. Men i aften tøj er en sådan kombination ret vanskelig at finde.

Hvid bruges ofte som kontrast. Outfit bliver mere frisk, luftig, lys.

Sko

En ideel partner til en blå kjole vil være sølv nuancer i sko og tilbehør.Pegede næsefartøjer, pæne sandaler, en lille håndtaske eller kobling fremhæver dybden af ​​blå, og viser også ægte skønhed. Interessant nok kan dette billede ikke kaldes en ren aften, fordi den er fast i hverdagen for dem, som altid og overalt vil se spektakulære ud.

Du vil heller ikke tabe, hvis du vælger nøgenfarvede sko eller foretrækker perlefarver. Designere erklærer enstemmigt, at iført en blå kjole kun er mulig med den kendsgerning, at den vil supplere og ikke aflede opmærksomheden.

Fra smykker er det bedre at vælge sølv eller fine smykker. For en højtidelig aften anbefales det at vælge natursten, men kun i en enkelt farvepalet. Kjole skal dominere, og dekorationerne bør kun supplere det. Og intet andet.

Make up

Her er valget helt din, fordi funktionerne i den blå kjole giver dig mulighed for at bruge både lys og diskret makeup. Fokus på stemningen, ønsker.

Det eneste, som eksperter råder over, er at fokusere på øjnene. Et slående eksempel er den udsøgte røgfyldte effekt, der skaber et ekspressivt, forlængende blik, fyldt med mysterium og nøgen seksualitet. Skygger tager grå eller blå, og læbestift og rødme - en neutral skygge. Generelt er det bedre at opgive det sædvanlige læbestift og erstatte det med skinne, fordi det ikke vil aflede opmærksomheden fra øjnene, og svampen vil gøre det endnu mere attraktivt.

manicure

Med hensyn til manicure er der mange tips og anbefalinger fra førende stylister. Men deres essens ligger i én ting - tage højde for skygge og stil på kjole, og overvej også temaet for den begivenhed, som du planlægger at deltage i.

Hvis du ikke er fan af eksperimenter, så er dit valg en fransk jakke. En klassiker, der altid er relevant og efterspurgt. Vigtigst er det, at kjoleens skygge ikke spiller en rolle, da den franske manicure med fordel kombineres med hele den omfattende palette af blå. For at opnå en bestemt "højdepunkt" på fingerspidserne skal du anvende lak i kjoleens farve.

Hvid perlemor er også en god kombination med mørke nuancer af blå kjole, præcis som sølv eller gyldent neglelak. De skaber ekstra luksus, gør billedet mere højtideligt.

Lær i farven på kjole - en kompetent og interessant beslutning. Bare hente tonen er ikke værd. Vælg noget 2-3 toner lysere eller mørkere, afhængigt af hvordan du foretrækker at anvende.

En elsker af eksperimenter vælger med fed, gul, rød eller lyserød lak. Bare husk, en lignende nuance skal være til stede i billedet ud over negle. Her vil du komme til hjælp tilbehør, sko, taske og så videre.

I nærvær af lange negle er det helt muligt at eksperimentere med gnistre, mønstre og rhinestones. Bare overmættede dem ikke med skinnende elementer, fordi dette billede kan lide.

Som du kan se, er den blå kjole et rigtigt fund for millioner af piger og kvinder. Denne farve passer til næsten alle, uanset alder. Fokuser på nuancer af din figur for at finde din perfekte stil og skygge.

Efter de ret enkle regler vil du oprette et dejligt billede, hvor hovedlinket vil være præcis den blå aftenkjole.

Kommentarer
 1. Ira
  16.09.2015

  Jeg elsker meget blå farve. Han er ikke kedelig og ganske forretningsmæssig. Alsidighed er en big deal. Jeg kan godt lide at bære hvide smykker til en blå kjole. Eller guld)

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer