Aften kjoler

Korte aften kjoler

Korte aften kjoler

deltage i diskussionen

 
Indholdet
 1. mode
 2. Friske trends i verden af ​​korte aftenkjoler

For at se godt ud om aftenen er det slet ikke nødvendigt at bære kun gulvlængde tøj. I dag er der en enorm mængde fantastiske korte aftenkjoler. Det handler om dem, som vi vil tale.

mode

I dag er knælængde og højere kjoler utroligt efterspurgt. I den henseende bliver kendte designere og modehuse i stigende grad opmærksom på cocktail kjoler.

Først og fremmest bør du bestemme din ideelle længde, da korte kjoler klart viser dine ben. Det er ønskeligt at dække ens knæ med hinanden, og de ser perfekt ud i en kjole med en længde på to palmer. Stå foran spejlet, prøv forskellige muligheder. Dette er den eneste måde at komme til den rigtige beslutning.

tilfælde

En kappe kjole, i sin klassiske idé, præsenteres i form af en knælængdeklæde uden søm i taljen og ærmerne, og halsen er i form af en båd.

Over tid har stilen gennemgået mange ændringer. Nu kan du tilføje din garderobe til en model med en længde på midten af ​​låret og højere eller midtkalven.

Designere har lavet en hybrid ved at kombinere to stilarter - en sag med en bask og en bande. Stramt tilpasning med åbne skuldre skaber et diskret, men meget attraktivt, forlængende billede.

Ærmer kan være korte i form af vinger eller klokker, samt lange stropper er ikke udelukket.

En vigtig rolle i denne stil spilles af stoffarver. Den karakteristiske udskæring af kappe-kjole behøver ikke noget tilbehør, og derfor spiller der med farver og tekstur af materialet efterspørgsel.

Kassen er så universel, at det i forskellige tilfælde kan være meget velkommen:

 • For galaaftener, vælg en kjole lavet af satin eller jacquard;
 • Hvis ryggen er åben, og materialet er silke eller chiffon monofonisk eller med interessante mønstre og finish, er kjole egnet til en graduationsfest, til en bryllupsrejse til en ven eller endda til en natklub. Også velegnet skinnende modeller af silke;
 • Jersey eller velour er et godt valg, hvis du har brug for at besøge en corporate aften, gå til en restaurant eller til enhver anden begivenhed, hvor billedet kræver chic og konsistens på samme tid.

I græsk stil

Samlinger af græske korte aftenkjoler, der er relevante for i dag, overholder traditioner og suppleres også af fashionable løsninger.

Denne kjole er i stand til at understrege proportionaliteten af ​​din krop, for at placere de nødvendige accenter, for at understrege lækkerierne i næsten enhver form for figur.

Ikke underligt mange piger vælger præcis den græske stil. På grund af drapering og høj talje er ideelle silhuetlinjer skitseret. Åbn en skulder, brug en ekstravagant bodice, så du vil skabe en utrolig struktur, der viser din figur til folket i det gunstigste lys.

En af de vigtigste fordele ved den græske stil er den omhyggelige brug af teknikken, hvilket gør det mest komplicerede drap på hofterne og décolleté. Bodice bør have en V-formet hals, suppleret af komplekse folder og drapering. Som følge heraf vil en lille buste være visuelt større, mere appetitvækkende.

Cuddly

Kort tøj kombineret med et fluffy nederdel er et rigtigt hit i denne sæson. Som praksis viser, foretrækkes han af kandidater, brudepiger, syndere eller gæster af en sådan fest som fødselsdag og selvfølgelig nytår.

Usædvanlig stil giver dig mulighed for at skabe et smukt og festligt billede.Åbn hængeren - og så bliver du forbavsende feminin. Selv om der skal være pæne, fordi den originale ærme kan hjælpe med at skjule de brede eller for lige skuldre.

Stilen er smuk og det faktum, at den perfekt kombinerer forskellige teksturer og farver. For at supplere kjole med fjer, broderi eller blonde med rhinestones? God ide. Bare hold dig til en bestemt ramme, så fra en charmerende pige bliver det ikke til en prøve med dårlig smag.

Til hver model var individuelle og originale, bruger designere forskellige versioner af snit og indretning. For eksempel kan det være et flerlags nederdel af organza eller tyll, mesh i en lille celle. Den anden mulighed er skræddersyet af et nederdel lavet af stive stoffer, der holder formen godt og draper efter behov for at gøre lydstyrken så frodig som muligt.

Ikke mindre populære er kjoler med en ballon nederdel. De forbliver stilfulde og spektakulære, hvis du bruger lynlåse, knapper eller nitter som dekorationer.

åbent

Husk, at i de kommende år er en af ​​de mest populære beslutninger en åben ryg. Desuden vil denne teknik være relevant både til aftenkjoler og til fritidstøj.

Et vist futuristisk billede giver dig mulighed for at lave en miniature kjole med en åben ryg, som er dekoreret med blonderindsatser, organza, stropper. Silhuetten kan være fri eller tynd, afhængigt af din figur. Hvad er mest interessant, designere foretrækker aktivt sort farve.

Selvom blandt de berømte designere er der alternative versioner af præstationer - rød, blå, hvid og så videre. Nedskæringer er forskellige, silhuetter - fra strengt til geometrisk utroligt vanskeligt.

Glem ikke at elegant dekorere halsen. Til dette skal du have buer, rhinestones eller draperi.

Lang ærmet

Mange piger mener, at en langærmet til en aftenklæde ikke er særlig velegnet, fordi den skaber et forstyrret, stramt billede. Nogle kalder endda det kedeligt. Men valget til en lang ærmet er en indikator for stilfølelse.

Ved korrekt at anvende den, vil du se forførende, feminin og attraktiv i andres øjne. Plus, det er en fantastisk løsning til efterår eller vinter, når du skal beskytte dig mod kulde.

Prøv asymmetriske modeller, så komplementere din korte kjole med en interessant løsning.

Lacy

Mode til aftenkjoler i dag er forskelligt, fordi designere forsøger at skabe noget nyt, originalt, usædvanligt, at kombinere alle slags materialer.

Hvis vi taler om korte kjoler, er det her bedre at bruge blonder med guipure. Ved at vælge den passende farve og skære kan du oprette et romantisk, diskret udseende.

Brug kapaciteten af ​​substratet. Så vil en kort lysfarvet aftenkjole give dig ømhed og elegance. Men tilføj et sort eller andet farvet substrat, og så er du en prøve af forførende, charme. At kigge væk fra dig vil være meget svært.

Også strålende stoffer, originale tilbehør i mørke toner, er alle mulige vanskelige ornamenter i stor efterspørgsel. Med deres hjælp kan du perfekt komplementere blonder kort outfit.

Friske trends i verden af ​​korte aftenkjoler

Langt størstedelen af ​​aftenens korte kjoler er lavet af naturkvalitet af høj kvalitet. Særligt populær er:

 • Delikat silke;
 • Blød fløjl;
 • Letvægtsflax;
 • Nice bomuld osv.

Hvad angår indretningen, skal du være opmærksom på elementerne i pels, fisknetriller, natursten, palæer. De er ekstremt populære, dømme efter modellerne præsenteret på catwalks og i mode magasiner.

Selvfølgelig forlod de klassiske, men utroligt forførende og ekstravagante sorte korte modeller ikke mode overalt.

Hvis vi taler om farve, byder den nuværende mode velkommen monotoni. Det er også nødvendigt at opgive overskydende glans og glans - kun på et minimum. For at gøre kjole ikke så forstyrret, supplerer den med små udskrifter, farvede sten, applikationer, flæser og blondeindsatser.

Det er ingen hemmelighed, at billedet i vid udstrækning er gennemført takket være tilbehør. Og hvis du beslutter dig for at bære en kort kjole til den kommende ferie eller anden begivenhed, så kan de bedste ledsagere være artikliske halskæder, kæder, men sørg for at have korte, delikate armbånd, elegante og dyre kostume smykker samt fængende brocher.

Opret et unikt billede er ikke så svært, som det kan synes. En række forskellige modeller, stilarter, farver og snit giver dig mulighed for at finde din perfekte korte kjole. Bare glem ikke at åbne benene, sørg for at de er i god stand. Ellers kan billedet fuldstændigt og fuldstændigt ødelægges.

Kommentarer
 1. Lena
  06.09.2015

  Hvis du er gæst og ikke eventuelens helt, så foretrækker du korte aftenkjoler. Langt kan formørke fødselsdagspigen, der ikke vil være meget god tone.

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer