Personlighed psyko

Egenskaber hos kvinder med hysteroid type personlighed

Egenskaber hos kvinder med hysteroid type personlighed

deltage i diskussionen

 
Indholdet
  1. Definition af hysteroid
  2. Fremtrædende funktioner
  3. Adfærd i kærlighedsforhold

Artistry, mannerism og defiant adfærd karakteriserer ofte den hysteriske type af en kvindes personlighed. De er umulige at ikke bemærke, fordi de gør alt for at tiltrække andres opmærksomhed. Hysteroidpigen følger modetrends, så hun ser altid godt ud. Hun kan lide at være i selskab med mennesker, men ikke alle kan finde et fælles sprog med hende. At oprette et forhold til en sådan person er ikke let, fordi det kræver en særlig tilgang.

Definition af hysteroid

Isteroider er de personer, der har følelsesmæssig ustabilitet og en forkærlighed til demonstrationsevne, hvor de søger universel opmærksomhed. Ofte har disse mennesker hysterisk psykopati. Denne personlighedsforstyrrelse har udtalt symptomer, nemlig: Defiant adfærd, følelsesmæssighed, pludselige humørsvingninger, selvmordstendenser.

Kvinder med hysteroid type personlighed besidder lederskabskvaliteterDerfor stræber de efter at vise deres overlegenhed i alt. De er vant til at vise udholdenhed og dedikation, ikke kun på arbejdspladsen, men også i det personlige liv. For at få det, de vil have, laves der ikke-standardbeslutninger og desperate handlinger begås.

En hysteroidpige kan lide at kommunikere og kan hurtigt finde et fælles sprog med mange mennesker. Når hun møder hende, synes hun for mange at være en munter positiv person, der ikke er bange for at være latterlig, klar til dristige handlinger og helt ærligt udtrykker sit synspunkt. Men efter at have kommunikeret længere, bliver skarpheden og en vis utilstrækkelig reaktion på forskellige situationer mærkbare. En hysteroidpige kan pludselig begynde at græde, græde og skrige. Det skal bemærkes, at denne adfærd er demonstrerende og manifesterer sig kun, hvis der er en række mennesker rundt.

Fremtrædende funktioner

Den hysteriske psykotype personlighed begynder at danne i barndommen - 3-6 år gammel. Det første symptom er pigens konstante angst. Hun vil være bange for alt, har brug for hjælp og kræver opmærksomhed. I denne periode kan "Electra-komplekset" også manifestere sig, hvilket udtrykkes i konstant rivalisering med moderen for faderens opmærksomhed.

Med alderen begynder de følgende funktioner at manifestere sig i karakteren af ​​en pige med en hysterisk type personlighed.

  • Demonstrativt. Ønsket om at chokke og tiltrække opmærksomhed. Dette kan være eksperimenter med udseende eller excentrisk adfærd.
  • Egocentriske. Beskæftigelse på eget brug. Enhver handling, selv hjælpe andre, vil kun blive udført for at tiltrække alles opmærksomhed.
  • Manglende konsistens og logik i handlinger. Det er umuligt at forudsige handlinger af en sådan person, da der ikke er noget logisk forhold mellem dem. Han kan pludselig udføre noget utilstrækkeligt, mens han ikke kan forklare, hvorfor han gjorde det.
  • Øget følelsesmæssighed. Latter tårer, tvister altid nå en hysterisk tilstand. En sådan pige er ligeglad med, hvordan hun ser fra siden - hun skal tiltrække så mange som muligt opmærksomhed.
  • Artistry. Isteroider er ofte fremragende skuespillere, da de kan skildre en bred vifte af følelser, og så realistisk, at det er vildledende for dem omkring dem.
  • Overdreven frygt. Overdreven reaktion på eventuelle hændelser og skader på grund af manglende selvkontrol og følelsesmæssighed.
  • Reduceret niveau af kritisk tænkning. Hysteroiden genkender ikke sine mangler og fejl. Han er tilbøjelig til at bebrejde andre, og hvis der ikke er nogen, vil han nemt opfinde dem.

På trods af at den hysteriske kvinde er ret socialt, er det ikke let at føre dialog med hende. Hun fokuserer på sig selv og taler om, hvad der kun er interessant for hende, og enhver forsøg på, at samtalepartneren skal overføre samtalen til en anden kanal, stoppes straks.

Adfærd i kærlighedsforhold

Hysteri kan påvirke forsøg på at opbygge personlige relationer negativt. En mand skal forstå funktionerne i denne psykotype og være i stand til at klare pludselige følelsesmæssige udbrud. Det bliver aldrig kedeligt med en sådan kvinde, hun går let ind for at eksperimentere, fører livlige samtaler og udtrykker oprigtigt sine følelser, men det handler desværre ikke kun om positive men også negative aspekter.

En pige med en hysteroid type personlighed ser altid fejlfri ud, så let vandt opmærksomheden hos det modsatte køn. Hun er feminin, modet, munter og vittig, og det er det der bestikker mænd. Når en sådan person indgår et forhold, skal alle vide det. Pigen vil tale om hans valgte en rundt, tøv ikke med intime øjeblikke. Det skal bemærkes, at hun ikke kun kan rose og skryte om en mand, men også diskreditere ham i andres øjne.

En hysteroid kvinde er en dygtig manipulator. For at nå sine mål bruger hun ofte tårer, jalousi, berøring og kan også provokere skandaler. En mand bør forstå dette og på enhver mulig måde forhindre forsøg på manipulation. Det vigtigste er ikke at blive ledet af en sådan person, du behøver ikke at argumentere med hende eller forsøge at berolige hende - det er bedre at bare forlade hende alene i et stykke tid.

Om funktionerne i den hysteriske karakter, se følgende video.

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer