Personlighed psyko

Hvilke erhverv er egnede til introverts?

Hvilke erhverv er egnede til introverts?

deltage i diskussionen

 
Indholdet
 1. Introvert Egenskaber
 2. Liste over berettigede erhverv
 3. Hvad arbejde for introverts er bedre at vælge ikke

Introvert er en psykologisk type personlighed. Ifølge psykologer udgør de en stor del af samfundet. Et træk ved sådanne mennesker er tendensen til ensomhed. Omfanget af introversion varierer fra rolige tegn til unsociable, lukket.

I ethvert hold er der lyse repræsentanter af denne type, og ikke umiddelbart skelne, skjulte. Med en ekstrem grad af manifestation er introverter helt lukket i sig selv, kommunikationen med omverdenen minimeres.

Introvert Egenskaber

Typiske introverts er rimelige, grundige mennesker, ofte genert. Refleksioner, fantasier, fantasi har en særlig betydning for dem. Bare alene med dig selv føler dig rolig i brusebadet. Med andre føler de sig altid spændte og nøje ser på deres egne ord.

Den største forskel mellem introverter i vejen for genopfyldning af vital energi. Ensomhed, personlige rum er ikke en begrænsning, men en nødvendighed for at genoprette balancen. Heri vil de blive hjulpet af en hobby, der kan praktiseres privat eller mulighed for at fokusere på en bestemt sag.

Hvis en introvert er en kvinde, kan den let beregnes i et hold. Han foretrækker ikke at tale om sig selv, hans liv. Det skaber indtryk af en ekstremt tilbageholden natur, af en lakonisk og endog arrogant person. Føler sig genert, men kan overraske med sine tankevækkende svar på vanskelige spørgsmål, være en veltalende konversationist. Sådanne kvinder eller piger viser usædvanlig nøjagtighed i alt, disciplin og sparsommelighed. De har evnen til at beregne mulige fejl på forhånd.

Hvis en introvert er en mand, er han ofte skjult og ret stille. Opnå altid dine mål. Forudsat selvsikkerhed, forståelse af problematiske spørgsmål. Det søger at undgå uoverensstemmende situationer.

Egenskaber ved personligheder med indadvendelse:

 • fokusere på personlige følelser, tanker og oplevelser
 • udholdenhed, tålmodighed, disposition til omhyggeligt, muligvis ensformigt arbejde;
 • forsøge at undgå overfyldte steder, støjende virksomheder, offentlige taler;
 • stræber efter at planlægge og tænke fremad et skridt, ikke har tilbøjelighed til pludselige beslutninger;
 • forsigtighed, ærlighed, høflighed, som en barriere fra omverdenen.

Introversion er opdelt i grupper. Denne division er betinget og indeholder flere underarter.

 • Sensorisk introversion manifesteret i karakter af den genert, lukkede person. Kan ikke være i centrum for universel opmærksomhed, en stor folkemængde. Mistænkelig for nye bekendtskaber, undgår dem. Tolererer ikke kritik, let fornærmet. Længe husker fornærmelsen. Lever i dag Specifikke oplysninger, præcise actionalgoritmer foretrækkes for teorier.
 • Logisk-intuitiv introversion fremherskende i naturen af ​​elsker af forskellige teorier, klassifikationer. Han analyserer og systematiserer omhyggeligt alt. Hans mening er altid forsvaret af argumenter. Det kan kaldes en kold, forsigtig person. Den introvert med rationel præference karakteriseres af koncentration, bestemmelse, fokus på det endelige resultat. Rationelle introverter kan ofte findes i ledende stillinger i militæret. Listen over deres fordele er ganske imponerende. Ofte kan du høre kritik af deres mangel på kommunikation, arrogance.
 • Logisk-sensorisk introversion tilskynder til kreativitet, ønsket om at se skønhed i alt.En sådan person med glæde absorberer den nye (studie, selvuddannelse). Bemærkninger lettere at bære fra venner i form af rådgivning, men ikke som kritik. Normalt styrer han ikke andre, opnår ikke sin egen for enhver pris. Ofte findes denne type personlighed blandt piger.
 • Etisk-intuitiv introversion - personen lever grundlæggende af følelser. Han forsøger at ændre alle efter hans verdenssyn. Han er tilbøjelig til nye ideer, fantasier. Carried væk, distraheret, ikke bringe sagen til enden. Ikke nok disciplin og udholdenhed, ikke organiseret.

Liste over berettigede erhverv

At forstå deres styrker og svagheder vil give en chance for ikke at forveksle med valget af en favorit ting. Introvers er ideel til erhverv, der ikke er relateret til konstant kommunikation, spontane beslutninger. Det er svært for dem at være i et hold. Forudsætningen er en rolig atmosfære, der giver dig mulighed for at koncentrere dig så meget som muligt.

 • Det mest egnede arbejde med tal, behandling og analyse af data, systematisering, opbygning af algoritmer, tabeller. For eksempel arbejde i den finansielle sektor, budgetvirksomhed, bankvirksomhed. Her vil deres omhu, opmærksomhed være nyttig.
 • Mulighed for at arbejde i it-branchen: programmør, systemadministrator, manager, designer eller site administrator. Arbejde baseret på tal og koder. Fjernarbejde, begrænsning af personlige møder, kommunikation med kunder via e-mail.
 • Introvert kan vælge litterær retning: forfatter, journalist, tekstforfatter, oversættelse af tekster. Evnen til korrekt at udtrykke deres tanker, rig fantasi, en tendens til at tænke, observation. En fantastisk måde at udtrykke sig på. For at starte kan du arbejde som bibliotekar.
 • Arbejde som designer. For eksempel enkelte landskabsprojekter, designer tøj, smykker, websteder.
 • Top fag inden for videnskab: forsker, opdrætter, laboratorieassistent. Kræver en særlig forudsætning, evne, erfaring.
 • Kreative kunstnere er ideelle til humaniora uden offentlig tale. Forventninger: nedsænkning i din egen virkelighed, ensomhed. Observation, selvdisciplin, hårdt arbejde og utvivlsomt talent er nødvendige. For eksempel udviklede en kunstner med sin ivrige vision af verden fantasi, ønsket om ensomhed.
 • Introvert kan nemt arrangere forskellige tekniske specialiteter: tekniker, mekaniker, ingeniør. Specialundervisning kræves. Alternativt, gå til kørerne for at køre et køretøj. I øjeblikket er dette det mest populære erhverv blandt mænd. Ofte kan man se bagved hjulet, for eksempel taxier, piger og ældre kvinder. Opmærksomhed, koncentration, nøjagtighed, klare regler og mål. Uregelmæssig arbejdsdag.
 • Vælg naturorienterede aktiviteter. Dyrlæge, hundhandler, dyretræner, dyrkere, biavler, blomsterhandler og mange andre. Vedholdenhed, medfølelse, følsomhed overfor naturen. Mindre stressende, ensomt arbejde.
 • Needlework, forskellige håndværk, madlavning. Nu er der en reel mulighed for at realisere deres arbejde på forskellige steder på internettet. By messer.

Hvad arbejde for introverts er bedre at vælge ikke

Du bør ikke vælge et erhverv, hvilket indebærer hyppig kontakt med mennesker sandsynlighed for stressfulde situationer.

 • Socialarbejdere har simpelthen brug for sådanne kvaliteter som en stabil psyke, evne til at kommunikere frit, stressmodstand.
 • Medarbejdere i handel, tjenester kræver stærke nerver, veltalenhed, psykologiske færdigheder i at arbejde med klienter. Det er usandsynligt, at en introvert vil være behagelig i en atmosfære af konstant bevægelse, skarer, støj.
 • Alle offentlige erhverv: scene, show business, forestillinger, interviews, fotoskøringer - sandsynligvis den mest upassende aktivitet for en introvert.
 • Forskellige konsulenter. Uundgåelige konflikter bliver en daglig test for introvert.
 • Arbejde i medicin.Obligatorisk interaktion med patienter og deres pårørende vil være en stor moral byrde for en person, som foretrækker at være ensom, og patienterne vil næppe blive lettet.
 • Pædagogik. Der er en opfattelse af, at det er umuligt for introverter at arbejde som lærer, en lærer i førskoleundervisningen. Læringen fra en sådan lærer bliver til en mini-forelæsning med afhandlinger. Men det er altid muligt at vende karakteregenskaber til fordele.

Intervjuet for introverts er en reel udfordring. Måske vil anbefalinger til et vellykket interview øge chancerne for at få dit drømmejob.

 • Mennesker, der er tilbøjelige til at komme ind, har ikke overskydende energi, og kommunikationen med fremmede dræber dem. Spændingen og tvivlen i styrkerne påvirker. Dette skal overvejes, når planlægges den dag, hvor et interview er planlagt. For at være i form skal du prøve at tilbringe morgenen i en afslappet atmosfære. Hvis du kan være alene, tag en tur, få frisk luft. Konsentrere dig om et vigtigt spørgsmål, og lægge andre ting til side for senere. Du kan komme til mødet på forhånd for ikke at være bange for at være forsinket.
 • Under mødet skal du kontrollere din tilstand. Prøv at slappe af, smil til den anden person, tænk den positive. Du kan bruge dit CV, for ikke at gå væk fra samtalen. Lav ikke pause i at vælge ord. Når du snakker med at prøve at se ind i en rekrutters øjne.
 • Det er nødvendigt at indstille til small talk. Rekruttere bevidst bede generelle spørgsmål at se på ansøgeren. Vurder hans adfærd, venlighed. Det er ønskeligt at holde samtalen i gang, for ikke at blive irriteret, ikke at lukke.

Det er vigtigt at holde øje med hele samtalen. Dette kan hjælpe denne psykologiske måde: Du skal forsøge at blive en "refleksion" af samtalepartneren, for at gentage hans kropsholdning, bevægelser, samtaleprat. Tak personen for deres tid.

 • Når du taler om personlige kvaliteter, kan du nævne karakteregenskaberne og understrege fordelene. For eksempel: "Jeg, som en indadvendt, kontrollerer altid mine følelser, og det er svært at rufse mig."
 • Øv den kommende samtale. Hvis interviewet oplever stress, så er det værd at øve. Prøv højt, implementeret, svar typisk spørgsmål til ansøgeren (årsagen til jobskifte, faglige kvalifikationer, årsagerne til at forlade det tidligere job). Du kan finde oplysninger om virksomheden, overveje i detaljer hver af kravene til ansøgeren, argumenterne.

I den næste video venter du på TOP-7 bedste lektioner til introvert.

Skriv en kommentar
Oplysninger til reference. Må ikke selvmedicinere. For sundhed, altid konsultere en specialist.

mode

skønhed

relationer